ЯНУАРЧЕТО е весело дете, през юли иска да е на море! :)

• 14 398
  • 287
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте!!!
Алекс,невероятна детска,завиждам благородно  EmbarassedМного весели моменти за Мони и Маги там.
Ели,не се шашкай,та Вики е 7.000/67 см,не виждам огормна разлика,даже вие сте по-бузести от нас.Всяко дете се развива различно и искам да ти кажа,че по-добре по-малко да наддава отколкото повече.Така,че се успокой. HugВ началото и ние не ядяхме пюретата,само сини сливи и спанак.Почнах да вземам всичко с тези двете и малко по малко прояде.Плодовите ги слагах в шишето,а зеленчуците,когато са гъсти разреждах с АМ.И свикнахме малко по малко.Сега ядем и месо.
За глутена мисля да го въведа другата седмица като станем на 6м.с кашите на Хип или Ганчев.Жълтъка съм го въвела.И както споменах от 21.07 сме на кухня Heart Eyes

# 286
snej_74  ами и аз не разбрах кога го въведох Embarassedоще при захранването и взех на Ганчев картоф и морков и после чак прочетох че било с глутен.После вече давах само без глутенови,но като започнахме с кисела педито каза че мога да и слагам от обикновенните бисквити в него и аз слагам и преди 2 сед.някъде разбрах че те били с глутен.И така ,вече си и давам.Никаква реакция не е имало.Но не прекалявам с него.

Ели Галя на последната консултация беше 6 800 и 67 см,оня ден я мерих в нас и е 7 кг.(200гр, е качила само)а писах по колко яде и всички казаха че добре си похапвала ама нещо не качва по много.Ами аз ще кажа това-пробвай с различни АМ и ако не го харесва пробвай с кисело млеко със захар-първо се посъветвай с педито разбира се,но познавам много майки а и по форумите също има такива който дават вече кисело мляко защото бебо не иска нищо друго да яде.

# 287

Общи условия

Активация на акаунт