Икариам

• 39 237
  • 504
  •   1
Отговори
# 345
Alphecca ,аз съм все о6те назад с изследванията,но имаше една тема за мортирната приставка,4е и тя е бъгава а аз нея я изследвам в момента и не ми се иска да я спирам,4е хи4 няма да ми е зле ако полу4а 8% пове4е то4ки за изследване,но ако някой е имал проблеми с нея да казва,4е да я спирам навреме,4е само о6те 2 дни ми остават да я завърша.

# 346
Аз гласувам  Peace
Но не на всеки час,а когато се присетя  Embarassed
За бъг в изследванията - не не съм се натъквала.
Скоро не съм чела из форума,няма време  Embarassed.

# 347
  • Откъм Варната
Имам 2 музея на 2 ниво, някой ако иска да сключим договори за Културен обмен ето координатите: KaliMa01 80:71 и KaliMa02 80:70

# 348
Гласуването не е за новия ъпдейт, а за ъпдейт на базата данни на търсачката в глобалния сървър, където информацията за БГ е от преди един месец  Peace Не се хабете, ъпдейтите ги правят във всички сървъри едновременно. И германците са с нашата версия на играта  Peace

# 349
  • София
Moмичета, изчезна ми всичката армия от столицата и едната колония плюс 13 кораба.
И това се случва днес.
Нямам пращани атаки, не съм пращала и аз!
На какво може да се дължи?

# 350
Армията изчезва поради липса на пари за ежедневната  издръжка  Peace
Бойните кораби също .
П.п Направих редакция защото в първия момент помислих че ти е изчезнала цялата колония  hahaha,ама съм    Joy
Преумората си казва думата .

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 00:24 от polly

# 351
Moмичета,един лаишки въпрос Blush

На златото ми пише 1.401k ....Дали е така,защото съм минала милиона?

# 352
  • на брега на морето
EASpirit, ти си милионерка. Money

# 353
Здравейте от скоро се запалих и аз по тази игра. Може ли да ми кажете след като имам колония на мрамор защо не ми дава да добивам? Пише ми 0 работници и го няма плъзга4а отгоре за броя на работниците които да добиват!  Tired

# 354
veenii, добре дошла при нас. Плъзгача го няма когато си да речем в друг град и от него влизаш на острова с мрамор. Влез в града с мрамора, и от там отиди на изглед на острова с мрамор, после на мината. Ще ти се появи плъзгача. Имаш ли хора в тази колония? Ако си пренасочила всички на дъскорезницата и не са ти останали за мината... Какви са координатите на островите ти и ника в играта?

# 355
  • Откъм Варната
Мен пък са ме шпионирали и съм пратила шпионина в пенсия, само дето незнам кой ме е шпионирал Sad

# 356
KaliMa, щом те шпионират, очаквай в скоро време да те нападнат. Просто проверяват дали имаш ресурси за да те оберат. Прави посолство и влизай в някой голям съюз. Тогава никой няма да те закача  Peace

# 357
  • Откъм Варната
Имам посолство, ама не съм се оглеждала за съюз, а и незнам коя от трите колонии ще нападнат Sad, в столицата има   10 прашки и пуснах някакви 15 хоплита да се вдигат, ама ако е някой сериозен ще ги отнесе като куцо пиле домат

# 358
veenii, добре дошла при нас. Плъзгача го няма когато си да речем в друг град и от него влизаш на острова с мрамор. Влез в града с мрамора, и от там отиди на изглед на острова с мрамор, после на мината. Ще ти се появи плъзгача. Имаш ли хора в тази колония? Ако си пренасочила всички на дъскорезницата и не са ти останали за мината... Какви са координатите на островите ти и ника в играта?
аааааааааа оправих се!!!!!!!!!!! мерси!!!!!!!!!!!!

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 13:36 от veenii

# 359
Момичета какво да правя...Много ресурси имам,вдигам нивото на столицата и колониите,прехвърлям си,продавам-пари имам Mr. Green....Още колонии ли да правя,какво да сторя?
Имам чувството,че съм в застой,сега си разширявам казармите,та да си направя подобаваша войска.И после какво?Градовете ли да развивам още?
Имам чувството,че съм заседнала на едно място Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт