Икариам

• 39 237
  • 504
  •   1
Отговори
# 360
Добре дошла на veenii сред нашите редици.Пожелавам ти весела игра с малко нападения.
 KaliMa ,ти мила не си се оглеждала за саиуз,но трябва да го направиш за6тото той малко или много създава респект на нападателите ти,потърси някой.И там кадето ти е хванат шпионина искам да кажа от който град ти изписва в кой град са го хванали.Примерно имаш 2 града единия се казва А,а другия е Б.Зна4и когато полу4иш доклад на градове ти изписва примерно град А хванахме шпионин,но за да не казва го пенсионирахме или не6то такова,но винаги от пред изписва града.

# 361
Момичета какво да правя...Много ресурси имам,вдигам нивото на столицата и колониите,прехвърлям си,продавам-пари имам Mr. Green....Още колонии ли да правя,какво да сторя?
Имам чувството,че съм в застой,сега си разширявам казармите,та да си направя подобаваша войска.И после какво?Градовете ли да развивам още?
Имам чувството,че съм заседнала на едно място Rolling Eyes

И аз като теб бях на кръстопът. Вдигнах столицата на 18- то ниво (да изглежда подобаващо от птичи поглед) и после си спретнах една здрава армия със още по здрав флот във всеки град. И тъй като дарявам много за находищата, тръгнах да събирам данъци от некоректните ползватели на мините и дъскорезниците. Не са ми притрябвали ресурсите им, но пък иначе е скучно  Mr. Green

# 362
  • на брега на морето
EASpirit, аз също на моменти се чувствам зациклила, вече всичко става толкова бавно - изследвания, строежи....чакам ги с дни и бездействам.  ooooh! В началото играта беше по-динамична и интересна. Сега работя върху кметствата, за да правя тълпа и въртя търговия със съседите. С повечето сме в мирни отношения, но аз за всеки случай си спретвам армия, че никога не се знае. Сярата все още си я купувам(така и не си направих колония) за 15 или 17 пари, това е най-продаваната и евтина стока при нас, дори е по-евтина от виното. В замяна на това все още има свирепо търсене на мрамор и бизнесът върви Mr. Green Това е, останалото е чакане и скука-а-а.

# 363
..... Това е, останалото е чакане и скука-а-а.
Taka e  Peace ,изведнъж започва да доскучава  ooooh!.
Страшно неприятно,всичко отнема толкова много време че чак зацикля.
И само мяташ ли,мяташ стоки от един остров,на друг .

# 364
  • на брега на морето
Сега пък един играч на моя остров прекрати договора си за културен обмен с мен, ей така, без никакви обяснения. На вас случвало ли ви се е?

# 365
Alphecca, може да е грешка, а може и да е освободил място в музея за някой друг договор. Когато те нападнат или нападнеш някой, договора автоматично се прекратява.

# 366
Ако някой има свободни места в музеите си за културен обмен да ми пише на Moroetia[30:59] >coronita e града ми,а аз там съм rallyfan.Имам едно свободно място,а след 1 4ас 6те имам о6те едно място.

# 367
  • на брега на морето
Наистина се оказа грешка и договорът е бил прекратен случайно Party, тъкмо се чудех дали няма да ме разнообразят с някоя война.

# 368
  • Откъм Варната
Мен пък ме напляскаха и си тръгнаха с това:
Плячка:
Злато: 1,515
Строителен материал: 595
Вино: 493
Мрамор: 820
Кристал: 1,807
Сяра: 642

Mr. Green

# 369
  • на брега на морето
Момичета, колко трае режима почивка максимум - 2 седмици ли? И друг въпрос: ако даден играч е неактивен (н), ресурсите продължават ли да се трупат или всичко се замразява?

# 370
  • Откъм Варната
Незнам обаче аз пратих 10 прашки по един (н) и така и не се върнаха Wink

# 371
Alphecca , при активиран режим почивка всичко спира - производство и консумация. Мисля, че е повече от 14 дни, но не съм информирана по този въпрос.

До всички, които нямат армия, не са в съюз и често ги нападат!

Дръжте си пристанищата 1 ниво и при нападение ги съборете.   Peace Тогава при грабежа се взема минимална плячка - към 60 ресурси общо. Е, ако имате кораби пристигащи в това пристанище, стоката ще бъде заграбена  Wink Никога не правете пристанището повече от ниво 3. Дори 1 е достатъчно. Бавно товари, но пък лесно се събаря и не се похабяват много ресурси. После за минутки можете да си го построите отново.

# 372
  • на брега на морето
Цитат
Дръжте си пристанищата 1 ниво и при нападение ги съборете. Тогава при грабежа се взема минимална плячка - към 60 ресурси общо. Е, ако имате кораби пристигащи в това пристанище, стоката ще бъде заграбена. Никога не правете пристанището повече от ниво 3. Дори 1 е достатъчно. Бавно товари, но пък лесно се събаря и не се похабяват много ресурси. После за минутки можете да си го построите отново.
Подкрепям с две ръце Peace Изпробвано много пъти и действа безотказно. Обикновено след това се отказват да ме нападат, защото разхода по предвижването на войската им коства повече от плячката. Другата тактика е обратната, тя е при голямо пристанище и много кораби - тръгнат ли да нападат(но трябва да се усетите навреме), голяма част от стоката се изнася към някоя колония. Само веднъж го пробвах това - агресора дойде след 1час и 40 мин., и не завари нищо за грабене (само малко злато отмъкна) Mr. Green

# 373
Здравейте моми4ета.
Alphecca не знам,но имам един на моя остров може би ве4е пове4е от 1 месец е в по4ивка,така 4е май зависи от това колко далго време преди това си играла в играта.
KaliMa ,ти беше ли в играта когато те нападнаха или е станали докато те е нямало,за6тото в такъв слу4ай е най добре да си прехвърлиш ресурсите кам колония,разбира се само като виждаш,4е те нападат.И сега не можеш ли да го набиеш и ти?
И за това 4е си пратила 10 прашки към неактивен и не са се жарнали,дай пове4е инфо,имаше ли битка или въоб6те не са стигнали до града?Може да е бъг.

# 374
  • София
Здравейте, момичета!  Hug
Преди време писах при вас, сега вече имам три града с вино, мрамор и кристал. Не знам дали е правилно да правя колонии преди да съм развила добре градовете си , но нямах откъде да взимам ресурси - та затова колонизирах. Сега ще трябва доста да почакам да събера ресурси за 4-то ниво на двореца за да мога да направя колония със сяра. Моля да ми кажете дали да правя четвърти град или да си развивам сегашните и да търся размяна на ресурси и как?
И ще се радвам ако мога да сключа и аз съюз с вас или съюзите ви   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт