Икариам

• 39 237
  • 504
  •   1
Отговори
# 375
Здравей lideto70 Аз ти предлагам да разгледаш последните няколко страници от темата има много ценни съвети и 6те ти бъдат от полза за това което пишеш.При нас сярата се продава ефтино и аз 3 тата си колония я направих пак на мрамор,така,4е сега имам кристал 2 мраморни и 1 вино.Но и проу4и как се развива острова който си харесаш,4е ако не даряват като на мои 2 такива острова и те дърпат надолу.А като за на4ало можеш да си напишеш координатите в игарата.И разгледай около теб какви саиузи има.

# 376
  • Откъм Варната
Ами нямаше ме когато са ме нападали, а прашките явно е имали битка и са си загинали геройски имам някакъв доклад там Simple Smile

Мерси на всички с които сключих договори за културен обмен, вече нямам място, ще пиша когато разширя музеите и има място за още   bouquet

# 377
  • на брега на морето
lideto70, по полека с градовете, ще те тресне страхотен упадък после Crazy Аз лично не намирам смисъл от колония със сяра, преди малко си купих сяра за 10 пари парчето и съм си рахат. Иначе и аз като теб имам необходимото: кристал, мрамор, вино. Развивам се бавно, но славно и все пак за всеки случай си спретвам една добра армийка, че знае ли човек. Нещо и хората от нашия съюз започват да ме дразнят, но ще ги търпя още малко. Иначе по въпроса със съюзите - избери си някой около теб, за да може да ти помагат в случай на нужда. Няма смисъл от съюз на 10 часа път от теб.

# 378
  • София
Момичета, мерси за съветите   bouquet

Ето ги моите градове:

Аз съм imfree
Freepolis на остров  Realyos [66:78]   
New Freepolis  на остров  Crihoos [68:78]   
Phoenix на остров  Wecios [68:79]   

И на мен ми се струваше, че ще е излишно да колонизирам сяра и да влагам много ресурси за да развивам още един град без да съм успяла да развия добре тези , които имам.  newsm78

Ще започна да работя за армията и ще се огледам за съюзи около мен. И ще пиша пак докъде съм дакарала нещата Peace

# 379
До колкото виждам ти си съвсем в на4алото на играта,явно в на4алото не ти е била интересна и не си развивала градовете си.Виждам,4е имаш два града на 3 то ниво кметство и 1 на първо.Моя съвет е да си ги развиеш най малко до 10 то ниво и тогава да мислиш за следва6та колония.Аз моята я направих 4ак на 15 ниво когато ми бяха вси4ки 3 града.И не знам с тези ниски нива сигорно имаш и малко работници ,а съответно и малко хора в градовете си,развиваи кметствата и кръ4мите.Проверих за най подходя6тия саиуз на твоите острови и това е troy.Отивай при тях,кандидатствай и дано те приемат.Успех с играта.

# 380
enamorada пратих ти културен обмен,ако ти е останало местенце можем да разменим по някоя и друга културна ценност,че да зарадваме хората малко Mr. Green

Как са нещата при вас момичета Grinning
Аз се сприятелих с моя бивш нападател,оказа се много мило и свястно момче. Mr. Green
Още не съм в съюз,какво се бавя и аз незнам,днес пак получих много добро предложение и май вече ще го приема,така ще се чувствам по-сигурна.

Иначе гледам да поразширявам армиите,мислех и четвърта колония да направя,ама се отказах,много ресурси иска ooooh!

# 381
Здравейте моми4ета,аз съ6то благодаря на вси4ки с които склиу4их договор за култура,да се образоват малко калпазаните ни.
И аз заглеждах за 4етвърта колония оба4е 6те трябва да ги съвирам тези ресурси сигорно 1 година,много ми се виждат.За сега 6те 4акам,особенно като знам колко време строих и се борих с упадъка за 3 тата си колония не знам май за 4 та 6те е пове4е от 1 месец,за да я стабилизирам.Ние мили моми4ета 6те се местим в саиуз Делта,т.е. 6те направим едно сливане с тях.Затова вси4ки,които сте тук в саиузи дайте едно мирно договор4е да склиу4им.Все о6те не съм там де,но се надявам до края на този ден ве4е да се преместя.

# 382
Момичета,как да приема съюз.Канят ме от KGB.Има ли някоя от вас там.

# 383
Ако са ти изпратили договор за съюз,като влезеш в посолството ще ти изпише че имаш предложен такъв  Peace

На единия от моите острови имам съсед който е в KGB  .

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 17:40 от polly

# 384
Благодаря,ще си разширявам посолството

# 385
Здравейте, може ли да ми кажете как става размяната на ресурси. Един от съседен остров ми предлага мрамор а аз мога да дам вино. Как точно трябва да се извърши размяната?

# 386
Намираш му града.Чукваш върху него и ти се отваря прозорец,където можеш да избираш действие към този град - да ограбиш,да шпионираш,да превозиш стоки.Избираш стоките,количеството и това е.

# 387
Мерси за бързия отговор sissak   bouquet

# 388
Момичета , по колко шпионина държите в града  newsm78
Моите са 2-ма та се чудя не са ли малко  Rolling Eyes

# 389
Момичета , по колко шпионина държите в града  newsm78
Моите са 2-ма та се чудя не са ли малко  Rolling Eyes

Аз имам по 8   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт