Икариам

• 39 237
  • 504
  •   1
Отговори
# 330
Върна ми се корабчето, Simple Smile
обаче така са ме натупали тия два дни, Sad три нападения  ooooh! ooooh!
ако ви трябва мрамор свиркайте. отмъкнали са доста тия дни, но миньорчетата бързо ще наваксат  Simple Smile

Момичета, моля да ми кажете как мога да вляза в съюз. Съседа основал съюза, но незнае как да ме включи. Аз само разбрах, че трябва да имам поне 1 точка дипломация, но как точно става не разбрах Sad

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 14:40 от Mims

# 331
Mims, първо трябва да имаш построено посолство. След това пишеш съобщение на съседа със съюза и от падащото меню избираш присъединяване. Това е само при условие,  че той е МВР. Ако е друг, трябва да пишеш на него. МВР приема новите членове, но трябва лидера да е прехвърлил точки дипломация на съюза. Peace

# 332
Mims, първо трябва да имаш построено посолство. След това пишеш съобщение на съседа със съюза и от падащото меню избираш присъединяване. Това е само при условие,  че той е МВР. Ако е друг, трябва да пишеш на него. МВР приема новите членове, но трябва лидера да е прехвърлил точки дипломация на съюза. Peace

Lebeduna, съюзихме сеее, благодаря тииииии Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 17:20 от Mims

# 333
Mims, аз сега погледнах и на съседния остров с виното - Reebios[77:39] има няколко доста силни съюза. Може би трябваше към тях да се присъединиш и "лайньото"(ника му е лайненце  ooooh!) нямаше да те закача. Дано сега да сте в мир с другите съюзи.  Peace

# 334
  • Откъм Варната
Опа пак да намина, бавно славно се развивам, не ме нападат и преди малко пратих на един Дионисев остров да се основава колония, че да си реша проблема с виното, това ще ми е третата колония, остана ми само на остров със сяра да основа, вдигнала съм и губернията на 2 ниво, освен двореца, да видим как ще съм с лоялността

# 335
KaliMa,4естита ти колонийка.
И аз си напражих 4зта колония сно6ти,сега се боря с упадъка.Направих си я на мрамор пак,4е много иска мрамор за строеж на сградите тази и гра и никога не стига,само на сяра нямам,но за 4та колония сигорно 6те ги сабера след 1 година нужните ресурси.В момента за 3тата колония на мрамора ми иска 8 4овека,които произвеждат 1 мрамор на 4ас.Ужас.
Да ви питам вие на вси4ките ли колонии си имате воиска и флот или си ги местите от една колония към друга?

# 336
  • Откъм Варната
Аз нямам войска, т.е. имам 10 прашконосеца, ама то войска ли е това, като почнат да ме нападат тогава ще му мисля

# 337
Mims, аз сега погледнах и на съседния остров с виното - Reebios[77:39] има няколко доста силни съюза. Може би трябваше към тях да се присъединиш и "лайньото"(ника му е лайненце  ooooh!) нямаше да те закача. Дано сега да сте в мир с другите съюзи.  Peace

много ти благодаря за обърнатото внимание Simple Smile  bouquet, всъщност ние точно с лайненцето  Joy Joyсме в съюз. Ами май трябваше да вляза в съюз с по-големи риби, ама нали гледах да е от моя остров  Embarassed, нищо де...а агресивният и псуващ е WWE, но напоследък се е кротнал. Аз сега се чудя да правя ли колонията за вино или да изчакам. Ако я направя ще остана без дърва и сигурно ще ми бъде много нанагорно тогава, а и знаеш ли какво - не мога да натиря повече от 52 дърводелчета да ми работят в столицата. Защо така newsm78

# 338
Някой ако има желание за културен обмен да свирне.

# 339
Mims, ниско ти е нивото на дъскорезницата. При мен на 14 ниво на дъскорезницата работят 397 работници, като в това число са включени и помощните работници. Добивам по 265 дръвца на час  Mr. Green Ще трябва с лайн...пардон, със съюзника да вдигнете нивото на дъскорезницата и ще видиш какво бичене на трупи пада  Joy Колкото по - високо нивото, толкова повече работници, съответно дръвца  Peace

sissak, дай координати.  Hug

# 340
Mims, ниско ти е нивото на дъскорезницата. При мен на 14 ниво на дъскорезницата работят 397 работници, като в това число са включени и помощните работници. Добивам по 265 дръвца на час  Mr. Green Ще трябва с лайн...пардон, със съюзника да вдигнете нивото на дъскорезницата и ще видиш какво бичене на трупи пада  Joy Колкото по - високо нивото, толкова повече работници, съответно дръвца  Peace

sissak, дай координати.  Hug

Laughing Laughing действаме с лайненцето  Laughing, смешно му е никчето, ама е такова добро човече Simple Smile

# 341
аз:myonset
столица:Griz(26:64),свят:Maendaos
колония:Miramar(29:78),свят:Ciekyios

# 342
Ето какво да очакваме от ъпдейт 0.2.7

Копирам го както е постнато във форума на Икариам.

* Нов елемент - Търговията вече не е нарушена, ако златото не е достатъчно наоколо, за да се купят всички желани стоки. Сега то се купува пропорционално.
* Нов елемент – по-нататъчно известие в шпионския доклад, когато се шпионират флотите.
* Нов елемент – имената в съюзите сега са свързани със страницата на съюза
* Нов елемент – агресорите не получават повече доклади за битките, ако изгубят цялата си войска още при първия рунд.
* Нов елемент – преглед на търговския флот индикира поканените войски
* Нов елемент – производството на кораби сега може да бъде спряно.
* Нов елемент – собствените оферти се отбелязват в кантората.
* Нов елемент – единиците на липсващите играчи сега се отбелязват в доклада за битката.
* Оправена грешка – дислоцирането на войските беше представяно като атака
* Оправена грешка – търговските кораби не могат да бъдат отзовани вече
* Оправена грешка – ваканционният режим на неактивните играчи беше прекратяван след 30 дни
* Оправена грешка – нивото на развитие на скривалището не оказваше влияние върху вероятността да бъде разкрит агента.
* Оправена грешка – агентът продължава да стои, ако в шпионирания град няма убежище.
* Оправена грешка – бягството водеше до загуба на войските
* Оправена грешка –може да се изобретява само в работнически град
* Оправена грешка – невярни данни в доклада от битка
* Оправена грешка – изследователите/работниците са изписвани като по-малко отколкото са назначени
* Оправена грешка – неточна бройка на обединените войски
* Оправена грешка – грешки в таверната при играчи, използващи FireFox 3.0
* Оправена грешка – съобщението за безследно изчезналите единици се появява и в 4 рунд на битката.
* Поправена грешка – грешки в падащото меню в IE 6
* Поправена грешка – разлики в данните за точките в ранглистата
* Поправена грешка – шпионинът не изпълнявана точно дадената му заповед
* Поправена грешка – едно събитие се отбелязва с няколко съобщения
* Поправена грешка – съобщенията в пощенската кутия бяха изтривани автоматично
* Поправена грешка – съобщението – отговор не работи при определени браузъри
* Поправена грешка – възможни са спам съобщения в играта
* Поправена грешка – администраторите се отбелязваха в ранглистата
* Поправена грешка - изследванията не се променят с възможно най-много изследвания!?

# 343
Lebeduna,благодаря,4е си го постнала тук,аз в4ера забравих,това го преведе едно моми4е от моя саиуз и аз го постнах във форума,единствено само последното е малко грешно,но тя каза,4е са били смесени много немски думи с английски и затова й беше малко трудно да го преведе.Но лошото е,4е все о6те не се знае кога 6те баде ъпдейта.
А да ви питам жие гласувате ли във форума за икариам сървър 1,трябва да се обединим и да гласуваме вси4ки заедно,за да излезем на предна позиция.Отивате на генерал и там на тема гласуване първия пост и на линка който е даден.

# 344
  • на брега на морето
Нямаме много големи шансове, но когато се сетя натискам бутона с вота. Някой натъквал ли се е вече на бъг в изследванията?

Общи условия

Активация на акаунт