за мамите от ПЛОВДИВ 16-ваканционна

• 20 480
  • 268
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Не се притеснявай ICE_89, макар че и аз бях така като реших за първи път да се срещна с момичетата. Ето снимки, които Мили беше пуснала в една друга, когато и аз се чудех как да ги позная
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=209326&photo=8&pid=4933443
На първа страница е тел. й,   щом тя със сигурност ще дойде в 18ч, тя е с руса дълга коса и няма как да я сбъркаш.  Миленче, надявам се, че не си вече с къса и черна коса та да заблуждавам момичето като за добре дошло  Mr. Green , не сме се виждали цяло лято, знае ли човек.  Heart Eyes
Аз ще съм с Нели, така че може и да закъснея, може и да дойда в 18, зависи от зверчето.

# 136
направо отивам там и се запознавам,какво да и кажа здравей и аз искам да съм част от групичката макар и не съм майка ,сериозно притеснявам се Embarassed, а на тази снимка  е http://www.snimka.bg/album.php?album_id=209326&photo=8&pid=4933454 е Полито инструкторката при,която ходяна аеробика и тя ли е част от вашата групичка Thinking

# 137
  • Пловдив
Виждаш ли, градът е малък. Да и Полито е част от нас. Не се притеснявай да се запознаеш с Миленка, като я видиш, това че не си майка все още няма никакво значение. Всеки е добре дошъл стига да има желание, не е важно дали си майка или не и колко деца имаш, а дали си готов да дариш времето, вниманието и обичта си за тези деца. Дано и Миленка скоро се включи и те успокои, че няма да е страшно да се запознаеш с нея и всички нас, които ще сме там.

# 138
# 139
Аз няма да мога да дойда, така че ICE_89, няма да можеш по мен да се ориентираш. Но се не се притеснявай - момичетата са много отзивчиви и мили и всичко ще бъде наред.

Ще разчитам после Милена да ми предаде флаери, а иначе аз вече казвам на различни хра за кацията.

# 140
polinbg аз мога да ти  донеса тази събота ще идвам на пилатес при теб и днеска на тае-бо щях да идвам ,но на срещата ще ходя  Simple Smile ,ау между другото не се диша ще се отровим с този дим вънка, Close

# 141
  • Пловдив
Вчера нямах нет, че правим ремонт на детската и в къщи е малък хаус. Виждам истапосали сте ме на снимка Grinning ICE_89 , не се притеснявай, ами заповядай на рещата. Всеки е добе дошъл Hug

# 142
Здравейте  wavey
Сега говорих с мама и тя освен другото е издала 2 детски книжки, ако искате да донеса 15-20 броя за дечицата или?

# 143
  • Пловдив
Здравейте  wavey
Сега говорих с мама и тя освен другото е издала 2 детски книжки, ако искате да донеса 15-20 броя за дечицата или?
Разбира се че искаме  Hug

# 144
  • Пловдив
Добре дошли на новите ентусиастки  Hug

Ще се опитам да дойда на срещата днес, дано успея, че съм влязла в някаква серия тая седмица и само простотии правя и ми се случват. Оня ден, примерно, си метнах без да искам телефона от терасата (5ти етаж  bowuu) и сега нямам ни един телефонен номер, направо се върнах в 3ти клас.  Tired
Ще се опитам да дойда, но със сигурност няма да успея навреме  Mr. Green

# 145
айде в 18 00 съм в кастелото   Grinning  bouquet Hug

# 146
  • Пловдив
Момичета, да попитам:  дрехи, обувки и играчки ще се събират ли? Или акцията е само за училищни пособия?

Нямам възможност да донеса учебници и тетрадки, но имам отделени запазени дрехи. Да ги донеса ли?
А "учебници" от ДГ, използвани?  Simple Smile 

# 147
  • Пловдив
bugaboo , верно не успя да дойдеш Grinning

ICE_89, видя ли че не сме страшни?

Бенджи 2710 , може да донесеш каквото имаш. Дрехи, обувки, играчки, книги, ученически пособия и т.н. Всичко ще разпределеим и занесем по домовете след акцията.

# 148

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 21:10 от ICE_89

# 149
  • Пловдив
ICE_89 , браво  bouquet А ще можеш ли да го намалиш малко?

Общи условия

Активация на акаунт