МАРТЕНСКИ момичета,момчета не искат памперс,искат на гърнета!

• 18 141
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Да, Илиянчето роди на  24-ти юли.Момиченце  Heart Eyes Всичко е наред, долре са, но не и остава време за форума Hug
Да и е честито! Да са живи и здрави цялото семейство!  bouquet Сигурно 24 юни имаш предвид. Wink
Момичета, първият работен ден мина много добре. Общо 4 колежки сме в отдела, в стаята сме към 10-тина, но другите въобще нямах време да ги огледам. Crazy Шефката изглежда, а и по слуховете била доста строга, но иначе е много точна. Wink На моите години е някъде, то и повечето във фирмата, де. Wink Мисля, че добре се справих, доста неща успях да разбера. Утре колко ще помня от тях е друг въпрос. Mr. Green За сега ми харесва. Simple Smile
И да се похваля, че мъжо е избран за служител на месеца в неговата фирма.  bowuu Много съм горда с него, много ми е работен и отговорен. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 21:53 от Katia_N

# 166
  • София
Еми естественно , че ще е 24-ти ЮНИ  ooooh! Много съм куха. Embarassed

# 167
Да и е честито бебчето  Heart Eyes да е здрава и много да ги радва   bouquet Hug

Кате ,браво много се радвам ,че ти харесва новата работа  Hug успех за напред  Peace

Аз да ви се оплача ,че вече ми писна с това катерене напарво му е фикс идея на Алекс  ,как ще го опазя незнам  Tired ето го последното постижение
http://bmsa4.multiply.com/video/item/19/MOV09058.MPG
/Веси май го оправих/

Последна редакция: чт, 17 юли 2008, 09:32 от miki3

# 168
Да й е честито бебчето на Илиана  Hug Дано й остане малко време и да пише как са  Grinning

Кате, браво на теб  Hug Само така. И на мъжа ти браво  Peace

Мики, иска парола  Rolling Eyes

# 169
Честито на Илиянка!
Мики, страшен сладур е Алекс! И колко внимателно си пази главата от вратата на шкафа  Mr. Green. Супер! Иван също е като катерица, но и той много се пази и аз му се радвам. Целите му крака са в синки от това катерене (добре, чме не живеем в щатите, че щяха да ми го вземат социалните  Mr. Green)...

# 170
Хаха, мики, малкия е опасен  Joy От къде ги вади тези мускули на ръцете не знам  Grinning

# 171
  • София
Леле Микиии, Алекс направо ме разби  Laughing Как умело се катери Simple Smile Аз не бих имала нерви да гледам Ема в подобна ситуация  Rolling Eyes Голям е сладур  Heart Eyes

# 172
  • София
Мики Heart Eyes Страхотен е ще го изям.

Момичета, някоя от вас има ли Куини Зап? Интересува ме дали коша Дрими става на нея  newsm78

# 173
Да е жива и здрава бебката на Илиана Hug
Алекс е голям сладур,сигурно ще стане алпинист Hug

# 174
Мики Heart Eyes Страхотен е ще го изям.

Момичета, някоя от вас има ли Куини Зап? Интересува ме дали коша Дрими става на нея  newsm78

Мисля, че не става  Rolling Eyes Конструкцията е различна, а и ще е доста нестабилно. Става с Макси Кози.
Да не искаш да сменяш Спийдито със Зап  Grinning Аз не бих си купила Зап  Rolling Eyes

# 175
  • София
Весе, не няма да я сменям. Исках за морето да взема нещо по малко/Спидито ми заема целия багажник/ Искам да си използвам Дримито и мислех да взема от някой на заем Зап и да го сложа на него newsm78

# 176
Весе, не няма да я сменям. Исках за морето да взема нещо по малко/Спидито ми заема целия багажник/ Искам да си използвам Дримито и мислех да взема от някой на заем Зап и да го сложа на него newsm78

Ами нали имаш Макси Кози. Може да карате с тази комбинация за морето  Grinning

# 177
  • София
 newsm78 Весе не те разбрах Thinking
Имам Спидито с коша Дрими и столче за кола Макси Кози newsm78

# 178
Нели, Макси Козито може да се монтира на шасито, както и Дриймито. Ето така
http://images26.snimka.bg/005981175-big.jpg
Това е моята Макси Кози върху Бъгстъра.
Използват се същите адаптори, като за Дриймито.
Макси Козито може да го монтираш така върху Запа, докато Дриймито се съмнявам, че ще стане. Тази комбинация имах предвид Peace

# 179
Здравейте,

Честито на Илианка  bouquet да й е здраво и послушно бебчето и с каката много да се обичкат Hug

Кате, още веднъж успех на новата работа  bouquetа боята е Кастинг на Лореал - много съм доволна.

Тия дни не съм на себе си просто Confusedимам много работа, Алис ме доизтисква вечер с тръшканици и ревове за всяко нещо, а сутрин ме изпраща с писъци да не я изоставям Confusedпак е влязла в някаква фаза. Непрекъснато нещо иска, разиграва ни като маймуни, все иска да е на ръце TiredИмам и много голямо притеснение - имам болки в гърдите Tiredкато ходих преди 2 седмици на мамолог, не каза да имам нещо притеснително. Какво е това чудо сега Tired

Някой да знае дали мамологичния кабинет в Тина Киркова работи събота или неделя?

Общи условия

Активация на акаунт