МАРТЕНСКИ момичета,момчета не искат памперс,искат на гърнета!

• 18 117
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Денерис, не се шашкай  Grinning Болки в гърдите могат да се получат и от съвсем безобидни неща - овулация, ПМС, ранна бременност  Wink. Ако искаш отиди на още един преглед за твое спокойствие, но наистина не е задължително да има някакъв проблем  Peace

# 181
Денерис, преди да ти дойде и по време на овулация не те ли болят гърдите ? защото мен яко при всяко помръдване ,но най интересното е ,че не ме болят всеки път ,а ей така от време на време ,много е гадно.
А между другото проблемните неща в повечето случаи НЕ болят.
Нелче ,кошницата става на Запа една приятелка така я ползваше  Peace

Веси, писали сме заедно ,почти едно и също  Hug

# 182
Не съм в овулация, не съм и в ПМС. Не е невъзможно да съм бременна, но пък имам още седмица до цикъла и дефактно нямам закъснение, но не ми се вярва. Записах си час в понеделник в 8 в Тина Киркова. Олекна ми, сега ще вземе да ми мине дотогава Whistling

# 183
Привет мацки!!!

Честито на Илианка, да и е жива из дарва малката бебка!   bouquet

Мики, страшен е тоя Алекс!!!! Кви мускули само Simple Smile

Денерис, не се шашкай, споко, както Мики е написала, проблемните неща не болят. Още повече си ходила скоро на мамолог и всичко е ОК.

Мами аз тръгвам дове4ера за морето, ще се включвам от време на време Simple Smile Септември живот и здраве ще се върнем.

Желая на всички прекрасно лято изпълнено само с хубави моменти!

Мики, Ади, Кали, Мария - ще чакам обаждане щом пристигнете в събота !

Цунки!

# 184
Имам си кола newsm44 newsm44 корсичка, оранжевичка, автоматик Laughingчувствайте се почерпени Laughingсега остава и другата седмица да си взема изпита Laughing

# 185
Здравейте.
Денерис,честита кола!Успех на изпита и много безаварийни километри все в интересни посоки Simple Smile За болките в гърдите,дано не е проблем.Иначе моите си ме болят всеки път цяла седмица преди цикъл.
Честито на Илиана.Да и е живо и здраво бебенцето!
Кате,успех на новата работа!
На всички които заминават,много приятно море и хубава почивка!
Ние също в понеделник много рано сутринта отлитаме за Щатите.Ако мога ще се включвам и оттам.Сега ме чака 2 дена събиране на багаж Simple Smile

# 186
Денерис, честита кола   car003 Безаварийно каране  Grinning И дано другата седмица се похвалиш и с книжка  Peace

Момичета, аз след малко отивам на първия преглед при АГ-о. Стискайте палци всичко да е ОК  Praynig

Зори, приятна почивка на моренцетоооо Sunglasses

# 187
Мерси,мерси Hugмного се вълнувам, мъж ми се закани, ако ме скъсат, да я подкара той Crossing Armsамбицира ме ужасно Laughing

Забравих да пожелая на всички заминаващи приятно изкарване на моренцето и хубаво време Hug

Веси, нямам търпение да разкажеш за прегледа Laughingникога няма да забравя как лежахме с теб в реанимация Laughingне мога да повярвам, че ще си имаш още едно бебче, сякаш беше вчера Grinning

Теди, лек полет Hugще чакаме да се включиш оттам. Колко време ще сте там?

# 188
Дина, честито ново возило! Да ти е на късмет и следващата седмица изпита да го вземеш!
Веси, стискам ти палци! И да се похвалиш - чакам с нетърпение

# 189
Денерис 4еститто возило  car003,с кеф да си го караш newsm01 Hug
Веси успех с нетърпение 4акам да се похвалиш Hug
Гер4о и на теб стискам палци скоро да се похвалиш Hug

# 190
Мами, имам си точица  Heart Eyes Все още неес вижда вътре и сърцето не можа да се види  Tired След две седмици пак ще ходя. Тогава, ако всичко е ОК, ще започвем ЖК  Grinning Изписа ми едни таблетки за всеки случей, че нали имаше някои неща, които не бяха много в ред.

Денерис, и аз си спомням всичко, като вчера. И бременността, и болницата и първите месеци с бебето...За това искам сега да си имаме второ, докато не съм забравила нещата. А и си мисля, че колкото повече време минава, толква по-трудно се навива човек за второ  baby_neutral

Герчо, много се надявам и стискам палци и ти скоро да се похвалиш  Praynig  Hug

# 191
  • София
Здравейте,милички! Hug

Като не съм писала отдавна и сега се чудя от къде да я подхвана Simple Smile....

Първо..., Честита бебка на Илиянчето!Да е жива и здрава!
Кетито,поздрави я от нас ако поддържате връзка Hug Мноооого са сладки Дени и Маги на снимките,просто се разтопих от умиление Heart Eyes

Кате Н,и аз да ти пожелая успех на новото място и да работиш с удоволствие Hug,браво и на мъж ти!

Пате,пази се,мила,дано е свършила вече черната серия и от тук нататък само хубави емоции и събития ти пожелавам! Hug

Честити нови возила Герчо и Дина!С удоволствие да си ги карате,а ти Дина,скоро да се похвалиш с шофьорска книжка WinkЗа гърдите,напълно възможно да те наболяват щом чакаш М след седмица,пък и нали си била на преглед скоро и всичко е ок,не се тревожи.

Весинце,чакам и аз с нетърпение да кажеш как е минал прегледа Hug

Мики,много е пъргав Алекс и голямо сладурче HugАз съм доволна,че Дани не го влече катеренето,на него му дай да бяга,излезем ли навън само тичам като луда след него ooooh!

И Дани познава всички основни цветове и някои производни,като розово,лилаво.И той като Кайо зацикля на въпроса ЗАЩО?  Joy Най-новото му умение е да борави с мишката на компютъра,изтеглила съм му две детски игрички "Буквенка" и "Цифренка" и нон стоп ми досаждаше да играем на тях и на мен ми писна в един момент и му показах как да си мести мишката и да клика и той от зор да играе взе ,че се научи Simple Smile,с едната ръка си мести мишката ,а с другата клика.Ето го,снимах го вчера http://tasinka.multiply.com/video/item/14/14
И сега да ви се оплача от него...,не иска да спи на обед и следобяда вече явно от преумора започва да ми изпада в истерии за щяло и нещяло...Просто ме побърква,днес съм започнала да  го приспивам от 2 часа и вече в 4 се отказах и станах да готвя и в 6 часа, точно когато исках да го извеждам навън, ми спретна страхотна истерия и след  20 минутно дране и тръшкане ми заспа на рамото.Сега незнам ще  спи до сутринта или ще ми се събуди след малко и после ще ми бодува до никое време TiredОплаках се...

Да не забравя да пожелая хубаво изкарване на всички които заминават тия дни,много да се забавлявате Hug

Айде,целувки на всички!

Аз докато си напиша фермана,Веси се отчела Grinning Много се радвам за точицата Hug,всичко ще е наред! Hug
Сега чух по новините,че някъде са се родили близначета с различен цвят на кожата,бяло и мулатче,шансът да се случи това бил 1: 1 000 000  Simple Smile

# 192
Здравейте и от мен! Аз май отдавна не съм писала и сега да се отчета:
Илианка, честита ти бебка! Да са ти живи и здрави и двете дечица и много радост да ти носят!
Герчо, Дина, честити коли, леко и безаварийно каране!
Кате, честита работа и браво на мъжа ти!
Весело изкарване на всички на морето!
Веси, много се радвам за теб, дано всичко е наред, и да се похвалиш догодина с бебче!
На мен ми взеха биопсия в сряда и във вторник ще излязат резултатите, стискайте палци всичко да е наред.
Тасинка, нещо не можах да видя клипа, спря ми на втората секунда!
Мики, Алекс е уникален, да го изядеш направо!
Хайде лекинка

# 193
Тася аз клип4ето го гледах още в4ера,възхитена съм за пореден път от Дани,по умно дете не съм виждала.А за спането да те успокоя,4е мисля,4е е период,Дани ми ги е правил абсолЮтно същите номера,но мина,беше период,пробвай сутрин да го измаряш пове4е,ходете на разходки сутрин,аз на моят Дани 4есто му пълня басеина,понеже знам,4е слънцето измаря.Ние пък сега сме навлязли в период на ранно събуждане,ина4е спи цяла нощ,оба4е максимум до 7:30 е станал,а така ми се спи сутрин smile3507,в4ера ми цъфна в 6:45 и направо ми идеше да го нашамаря smile3511 smile3513 smile3515,добре 4е е сравнително послуш?н напоследък.Ама аз го манипулирам,знам 4е не е хубаво,ама действа,като (не)иска нещо и виждам,4е щ? се тръшне и му обещавам нещо друго,примерно,ако иска 4ужда игра4ка го подкупвам с бисквити Embarassed
Веси 4естита то4ица,дано скоро да се похвалиш и със сър4ице Heart Eyes

# 194
  • Варна
Тася, Дани ме изуми за пореден път. Shocked Да ти е живо и здраво умното момче. Hug А с тези истерии и аз не знам вече. Tired Преслав пък е в период на неспокоен сън и явно от недоспиване после истерясва. Явно пъпките от комари го тормозят или друго, вече не знам, но се събужда по 5-6 пъти на нощ с рев. ooooh!
Веси, честита точица. Дано всичко да е наред вече и да си имате прекрасно бебче догодина. Heart Eyes
Дина, честита кола и успех на изпита!  bouquet Пиши като минеш през лекар, но и аз мисля,ч е щом скоро си ходила няма да е нещо сериозно. Hug
Теди, лек път! Ще чакаме да се включиш от Щатите. Hug
Зори, прекрасна почивка ти пожелавам. Наслаждавай се на миговете с Ана-Мария. Heart Eyes
При мен нещата вървят добре за сега. За три дни приключихме с теорията и в понеделник ще ме хвърлят на дълбокото вече, ще прилагам наученото на практика. Шефката е доволна, аз също. Wink Вчера обядвахме заедно, явно искаше да поговорим извън работна обстановка, да се поопознаем по-добре. Смятам, че ще се сработим добре.
И накрая да почерпя , че днес с мъжо имаме годишнина-9 години, откакто сме заедно и да се похваля, че ме изненада много приятно сутринта, та денят ми започна чудесно. Heart Eyes
Дано и вашият да е прекрасен. Hug

Общи условия

Активация на акаунт