Болки в гърдите могат да се получат и от съвсем безобидни неща - овулация, ПМС, ранна бременност
. Ако искаш отиди на още един преглед за твое спокойствие, но наистина не е задължително да има някакъв проблем

Септември живот и здраве ще се върнем.
За болките в гърдите,дано не е проблем.Иначе моите си ме болят всеки път цяла седмица преди цикъл.
много се вълнувам, мъж ми се закани, ако ме скъсат, да я подкара той
амбицира ме ужасно 

ще чакаме да се включиш оттам. Колко време ще сте там?
Все още неес вижда вътре и сърцето не можа да се види
След две седмици пак ще ходя. Тогава, ако всичко е ОК, ще започвем ЖК
Изписа ми едни таблетки за всеки случей, че нали имаше някои неща, които не бяха много в ред.

....
Мноооого са сладки Дени и Маги на снимките,просто се разтопих от умиление 
,браво и на мъж ти!
За гърдите,напълно възможно да те наболяват щом чакаш М след седмица,пък и нали си била на преглед скоро и всичко е ок,не се тревожи.
Аз съм доволна,че Дани не го влече катеренето,на него му дай да бяга,излезем ли навън само тичам като луда след него 
Най-новото му умение е да борави с мишката на компютъра,изтеглила съм му две детски игрички "Буквенка" и "Цифренка" и нон стоп ми досаждаше да играем на тях и на мен ми писна в един момент и му показах как да си мести мишката и да клика и той от зор да играе взе ,че се научи
,с едната ръка си мести мишката ,а с другата клика.Ето го,снимах го вчера http://tasinka.multiply.com/video/item/14/14
Оплаках се...
Много се радвам за точицата
,всичко ще е наред! 

,в4ера ми цъфна в 6:45 и направо ми идеше да го нашамаря
,добре 4е е сравнително послуш?н напоследък.Ама аз го манипулирам,знам 4е не е хубаво,ама действа,като (не)иска нещо и виждам,4е щ? се тръшне и му обещавам нещо друго,примерно,ако иска 4ужда игра4ка го подкупвам с бисквити
А с тези истерии и аз не знам вече.
Преслав пък е в период на неспокоен сън и явно от недоспиване после истерясва. Явно пъпките от комари го тормозят или друго, вече не знам, но се събужда по 5-6 пъти на нощ с рев. 

Пиши като минеш през лекар, но и аз мисля,ч е щом скоро си ходила няма да е нещо сериозно. 

Вчера обядвахме заедно, явно искаше да поговорим извън работна обстановка, да се поопознаем по-добре. Смятам, че ще се сработим добре.
, че днес с мъжо имаме годишнина-9 години, откакто сме заедно и да се похваля, че ме изненада много приятно сутринта, та денят ми започна чудесно. 
Препоръчани теми