МАРТЕНСКИ момичета,момчета не искат памперс,искат на гърнета!

• 18 094
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Зоуи, трябва пълномощно със сигурност  newsm78. Няма как да те пуснат да изведеш дете зад граница без съгласието на двамата родители.  В крайна сметка може детето да е отвлечено. Нямате ли нотариус наблизо да ти завери едно съгласие - тук това става за 5 минути. Иначе за паспорт и карта не знам. В бг децата нямат лични карти, а само паспорти (ако им извадят, разбира се) и няма начин да излезе зад граница без паспорт

# 241
Да, Зоуи, по-добре помисли за пълномощно. А щом Дани вече има документ за самоличност, може би не ти трябва още един  Rolling Eyes
Иначе при нас паспорт може да си изкараш и за един работен ден. Сигурно и при вас има такава услуга. Няма ли кой да питаш и със сигурност да ти каже какво ти трябва и какво не. Така да тръгнеш на път, без да си сигурна, че си подготвила всички документи...Не знам. Те от там-насам може и да те пуснат. Но после, като тръгнете да се връщате, нашите да не ти направят проблем  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 17:11 от veselina_s_p

# 242
Ох ако знаете как съм се изнервила покрай тия документи,моят мъж не иска да ми ги вади,защото нямало смисъл да дава пари зе нещо,което няма да ми трябва,а аз съм на тръни.Веси проблемът е,4е където и да се обадим разли4на информация ни дават,а в4ера даже звъняхме на едно и също място първо аз,аз след 10 мин и моят мъж и пак съвсем противоре4иви мнение,проблемът е,4е няма компетемтни по този въпрос .Всъщност зорът е да излезем от Португалия,защото Дани е португалски гражданин и единствено тук могат да ми направят проблем,оба4е мъжът ми обеща да дойде с мен и в слу4ай на проблем да се разправя,взел е името на инспекторката на летището,дето се занимава с тия въпроси и тя му е казала,4е няма проблем,след като пътува с единият родител.
Оба4е аз съм много притеснена,4ак ми дойде по рано от зор Mr. Green,незнам как щ? спя последните дни Crazy

# 243
Симба, ето ти схемата и другите лекарства

allium cepa 5ch - при водниста хрема. Първо ес дава 3 пъти по 5гранули през 1час. После се започва на 2часа по 5гранули до спиране на хремата.
silicea 9ch - това е от схемата, дава се във вторник по 10гранули. Иначе се дава 3 дни по 5 гранули при начало на инфекция.
belladonna 15ch - това се дава при много висока Т. На 2часа по 5 гранули
bryonia 9ch - това се дава при Т към 38гр. На 2часа по 5гранули
sulfur iodatum 9ch - това е от схемата и се дава в четвъртък по 10гранули. Иначе се дава 7дни по 5гранули вечер след инфекция за засилване.
И, както вече писах, в неделя осцилокок.
Хомеопатката каза, че гранулите се пият поне 15мин преди или след хранене.

Не съм изпробвала само тези за Т. Другите действат много добре и бързо  Peace

# 244
  • София
Привет,милички! Hug

Ей,тия дъждове ужасно ме подтискат Tired

Дина,Честита книжка,много се радвам! HugАйде сега яхвай розовата стрела,няма да я отстъпваш на мъжа си,я! Simple Smile

Зоуи,дано пезпроблемно да си се приберете до БГ,изобщо не съм наясно какви документи са необходими newsm78

Ох,аз вчера за първи път купих пластелин от Джъмбото и сега два дена основното ми занимание е да правя разни фигурки и животинки Mr. GreenДани много им се радва и не ме оставя на мира.Сигурно ще си кажете "Да и имам проблема!" Joy Laughing
Айде ,работната седмица свършва WinkНа всички хубав уикенд!Дина лек път и приятно изкарване на моренцето,ние сме другата седмица  grinning039

# 245
И аз много се чудех за пластелин последния път. Аз много обичам да си правя разни неща с него. Но не знам на мойто диване дали ще са й интересни Rolling Eyes

Мами, аз след малко изчезвам от работа и се приготвям за концертааа   superuu

# 246
Много е спокойно тук последните дни.Аз все пак си извадих пълномощно и сега съм по спокойна.И ние имаме пластелин,само дето Дани не му обръща никакво внимание Rolling Eyes,в момента единственото което го интересува са колелото и топките,нищо друго не признава,паркира колелото ве4ер до леглото,а сутрин в 7 4аса ми се появява с колелото,въобще 4удо,как щ? преживее раздялата с него като заминем за Бг въобще незнам LaughingОх само 3 дни ощ?,в понеделник през ноща пътуваме,нямам търпение CrazyПриятен уикенд на вси4ки Hug,ДЕнерис приятно изкарване на морето Hug

# 247
Здравейте!
Аз съм добре, биопсията е добра, но ще ми изгорят раничката,
Дина, честита книжка, леко и безаварийно и весело изкарване на морето!
Лека нощ

# 248
  • София
Силве,радвам се,че изследванията са добри Hug

# 249
Здравейте  Hug
Първо за да не разваля репутацията на Калина  Joy да предупредя ,че съм Мики  Wink
Ей ,направо незнам от къде да започна  Crazy има много за разказване ,но май ще стане като се прибереме ,че тук не остава време  Mr. Green  иначе е супер ,времето е хубаво ,децата слушат и веселбата е яка.
От снимките после ще разберете всичко  Joy Grinning до тука са безброй  Joy
Хубаво изкарване на всички които отиват на моренце.
Денерис ,честита книжка, много се радвам ,че си изкарала изпита  Hug
На болничките бързо оздравяване  Hug
До скоро  Heart Eyes Hug

Последна редакция: сб, 26 юли 2008, 02:30 от Калинa

# 250
калина съм. мааалко се изкушавам да прочета версията на Мики, но обещах да разкажа без да преписвам.

понеже виното е вече наполовина, само ще цитирам няколко лафа от последните дни:

Кайо към Сара:
Сара, бичаш Кайо?
Сара:
Да.

Калина:
Сара, обуй си обувките защото пясъкът пари.
Кайо:
Да... пасъкът много пари много обуй обувките Саричка.
Сара:
Да, но водата е студена.

Кайо, седи сам на стола на съседите късно вечерта и си говори сам: Този стол е мойййййй. Мой е. Столът.

Кайо, върти се около скарата, докато се пече рибата за вечеря:
Мамо, Кайо може монага моля те? Тази риба пинка. Кайо вари тази риба на печката. Мавай рибата хапе. ДОдораслите хапят.

АлеСк към Симоника:
Монка, каде е нашто Мангало??

и така нататък

Весело е, спор няма.  Joy
Добре, че вечер по някое време все пак заспиват, иначе щяхме да се гътнем.
Вчера Алекс падна в басейна на едно кафе, аз го сграбчих в последния момент да не потъне съвсем, а днес Кайо влезе в морето с всичките си дрехи на вечерната разходка.

Сара към Алекс (гальовно): Как си?
А (безразлично): Добре
С (умилкващо): Ко папкаш?

Сара към Кайо (гальовно): Ко паиш Кайо?
Кайо ( дружелюбно, мило): Бягай тука, имам работа.   

Кайо: Мамо, счезвам, чао!

Мики (след разходка до село Царево, в безумна еуфория): Много беше яко!! Завърнах се в цивилизацията, купих си лак Joy

Съседите по бунгало: Майчетата се завръщат.

Бабата по съседство разсърдено за внучето бебе: Ами.... тя ... нашта... започна да прави едни странни неща, които никога до сега не е правила.
Мария (Успокоително с имитация на липса на гузна съвест): Ами то така е на тази възраст бързо се променят.

Младежите от съседното бунгало, в 1.30 през нощта, след дълго пушене на съседната маса:
Имате ли огънче?
... а как сте?
Joy

Мария на Ади си тананика на плажа нова песен:
Мойто нана мойто е, нананана... тралала мойто мойто мойто е....

Алекс, секунди след като пада от високо и успява да се задържи с крака по пътя надолу с главата:
Паднах на половина.

Снимки скоро.

Целувки много

# 251
  • София
 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62  newsm62 newsm62
Ще се пукна,не мога да си накърмя детето...

А това е за петте дупета...
  love001  love001  love001  love001  love001
.........унисална снимак, представям си още какви има. Айде идвайте си?

# 252
Добро утро! Ама че хубаво събуждане! Криси като видя снимката по-горе и каза: но, де, ти, четии, пееет децица,. начи пет дупИта
Желязна логика, няма спор  Hug

# 253
Ох скъсах се от смях Joy Joy Joy JoyОсобено на това
АлеСк към Симоника:
Монка, каде е нашто Мангало??

И на това

Сара към Кайо (гальовно): Ко паиш Кайо?
Кайо ( дружелюбно, мило): Бягай тука, имам работа.   

И на това
Мики (след разходка до село Царево, в безумна еуфория): Много беше яко!! Завърнах се в цивилизацията, купих си лак
А снимката е уникална bowuuВиждам,4е не ску4аете,при вас е весело,кога щ? си идвате?
Приятен уикенд на вси4ки Hug

# 254
  • София, център
       Здравейте от морето,

Тук е просто невероятно... и привършва уви...то не е копане по цял ден, не е чудо... игри, смях, пълен релах... тая възраст за морето е перфектна... пълни сме със снимки и лафове от малките бръмбари!

целувки от две "русалки"...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт