МАРТЕНСКИ момичета,момчета не искат памперс,искат на гърнета!

• 18 094
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
  • София, център
Беа съм.

Привет от слънчева Арапя!

5 майки с 6 деца сме страшна банда! Плажът се разчиства около нас още като ни видят. Нахлуваме бавно, но шумно.Добре е за децата тук, забавляваме се и ние. Всички вече казват "това е мое" независимо за какво, идва от Сара, а тя си го носи от градинките в София, сори, за което. Ами ще гледате снимки. До скоро

# 256
  • София
Ей,сладурки Hug,мнооого се смях тая сутрин!Радвам се,че си изкарвате готино,липсвате ни.Кали ,много яка снимка,нямам търпение да видим и всички останали.Айде чакаме ви да разказвате с подробности Hug

Ние по принцип сме от 1-ви на Ахтопол,ама се чудим дали да не тръгнем още в понеделник,че тука не ме свърта вече в това гадно време...

# 257
КатеН, ще свикнеш, само не се шашкай.
Кетито, Честита ви годишнина! Изтекоха ми очите и лигите по почерпката.
Тася, тези с бенки май не е шега работа, вземай мерки навреме и наистина най-добре е и второ мнение.
Момичета какви са тези болежки, я се дръжте, млади сме още  Peace
c-mira, бързо оздравяване на Ема!
Безмерна, да не сте във Варна? Аз съм пропуснала, бих се радвала да се видим, но трябва да лежа, така че явно другото лято.
Честито, Денерис! Леко и безаварийно каране!
Зоуи, дано пътуването мине без проблеми.
Кали, снимката е уникална и бисерите  Joy Joy Joy Joy Joy направо ми се прииска и аз да съм там  Laughing

Аз пак имам питане   Blush трябва септември да слагаме ваксината за шарките /морбили, рубеола.../, та се чудя има ли риск за беба, аз ще съм в 9-ти месец. Дали да я отложа като родя  newsm78 то пък и тогава не е работа, ако се разболее Ники ще зарази и бебка  newsm78 Наясно ли сте с риска по този въпрос? Педи ми каза, че нямало риск за мен и бебето, но знам ли  newsm78

# 258
Здравейте и от мен.
Денерис,честита книжка и безаварийно шофиране.Също и приятно моренце!
Калина и останалата компания,много весело си изкарвате очевидно,браво на вас!А снимката и бисерите са уникални,много ме развеселихте Laughing
На останалите,които заминават,хубава почивка!
Зоуи,и на вас леко пътуване.А в самолета все ще се справиш,вземи му играчки и книжки.Нали все пак не ви е 10часа пътуването(както бяхме ние).
Ние сме ОК.Всичко е много приклченско.Тия дни ходихме на връх една планина,от където се виждаше Канада,а докато си правихме пикник покрай нас минаваха еленчета и подскачаха зайци.Много живописно Simple Smile Ходихме и на едно езеро (с някакво индианско име),където децата много се изкефиха и се плацикаха в студената вода.
Горе-долу вече се пооправихме от часовата разлика.Виктор се поглезва по малко,ама няма как.Сработил се е с братовчедките си и е вече малко по-самостоятелен.

# 259
.:PATE:., ние тази ваксина я сложихме преди доста време, ама трябва да видя точно кога. Нямаше никаква реакция - даже кисела не беше Криси, а тя по принцип не вдига температури и пр., но за сметка на това й е крив целия свят. Освен това (ако не се лъжа де), ваксината е мъртва и няма да ти навреди нито на теб, ако си още бременна, нито на бебчето. НО все пак, задължително питай педиатър и гинеголог какво ще кажат по въпроса. Това си е моята логика и не гарантирам, че е вярна  Mr. Green

Днес се чудя да излизаме ли  newsm78 Много е мрачно и студено... А и как ме мързи, не е истина просто  Embarassed

# 260
  • Варна
Да се разпиша и аз. От работа не ми остава много време за форума, пък и седмицата ми беше ужасна. Само като погледна компа в къщи и ми се обръща всичко. Много трудно свиквам, в четвъртък направо блокирах от всякъде, шефката постоянно ми бучеше, до рев се докарах. Много ми е трудно да свикна с комуникацията с клиентите на английски. В петък започнах да си пиша всичко преди да се обадя по телефона и бях доста по-добре. Дано тази седмица да свикна вече. Praynig Тя и шефката излиза в отпуск от 1-ви и ще ми е по-спокойно следващите две седмици, а като се върне трябва да съм в час вече и да не я дразня толкова. А бе и тя е един особен характер... Все на такива шефове попадам, значи. Rolling Eyes
Много сладка снимка и лафове. Heart Eyes Пооправиха ми настроението. Между другото и наши приятели, няколко семейства от Варна, са на Арапя тази седмица. Ама не знам точно къде са отседнали. newsm78 Днес се прибират.
За ваксината-всички ваксини вече са умъртвени, това по правилата на ЕС. Според мен няма никакъв проблем, тази ваксина не дава никакви странични ефекти. Щом и лекар е разрешил, не се притеснявай, Герда. Hug
Честита книжка на Дина! Леко и безаварийно шофиране с новото возило!  bouquet
zoui, днес ли си идвате? Приятен път и с нетърпение ви очакваме. Hug
То не, че имам много време за срещи. Tired С Дани и Анетка само веднъж успяхме да се видим. Tired Дано поне още веднъж сколасаме. Praynig
На всички почиващи-прекрасна почивка да с изкарате! Hug

# 261
Здравейте и от мен!
Тъкмо влизаме след плажа и аз седнах да съхна пред компа:)
Кате няма да се тревожиш, ще свикнеш, сигурна съм. Освен това шефката ти е малко по-серт ама те харесва , вярвай ми.
Дина, честита книжка и кола Hug
А за дупетата , думи нямам. Лафовете и у нас са такива смешни. Падаме вече от смях с Катя, да не говорим, че тя не спира да плямпа. Crazy
Аз се разминах с концерта на Лени Кравиц , ама нищо да сме живи и здрави.
Хубав ден и много слънчеви бани ви пожелавам Hug

# 262
Кате не пътувам днес а във вторник сутринта,оба4е Луфтханза от утре излизат ста4ка и не е сигурно дали въобще ще пътуваме Rolling Eyes,засега не са ми се обадили да са отменили полета де,незнам просто,голям съм карък Rolling Eyes Confused

# 263
здравейте! макар че имам вече нет, не ми остава време да седя на компа и да ви изчета назад

Плажуващата банда, много весело звучите, а снимката наистина е уникална, кандидатствайте за някой конкурс Simple Smile

Денерис, честита книжка и безаварийно каране!

зоуи, надявам се да се видим като дойдете!

Кате, не се притеснявай, нормално е като толкова време си работила друго сега да правиш грешки, не се притеснявай, скоро всичко ще си дойде на мястото!

teddie, и вие явно си изкарвате много хубаво, все така да ви е приятно до края!

# 264
Ей, тези сладки дупенца... Grinning Много готино звучите всички. Така ми ес приходи и на мен на мореее. Ще чакаме снимки после  Grinning

Зоуи, да но да успеете да отпътувате.

Пате, малко остава гледам  baby_neutral Последни метри до финала  Grinning

Кате, не се притеснявай. Нормално е да си по-объркана. Ще свикнеш, но си дай време. не може да наваксаш толкова години за две седмици  Peace

Ели, няма за какво да съжаляваш за концерта на Лени. Сестрам и ходи и каза, че е било доооста отнсено. Човека явно доста се е погрижил да не е на този свят по време на концерта. Аз за това и въобще не си направих труда да ходя.

Но за това пък МЕТАЛИКА бяха РАЗБИВАЩИ!!! Концерта беше страхотен! Всичко беше супер - хората много се постараха и стана страхотен концерт! И цялата атмосфера на стадиона беше завладяваща. Гледах да не подскачам много, но просто нямаше как  Grinning

# 265
  • София
Ели, няма за какво да съжаляваш за концерта на Лени. Сестрам и ходи и каза, че е било доооста отнсено. Човека явно доста се е погрижил да не е на този свят по време на концерта. Аз за това и въобще не си направих труда да ходя.

На мен концерта супер ми хареса, Лени Кравиц се раздаде напълно, създаде страшна атмосфера и изобщо си струваше всичко. Не мисля че беше надрусан, просто се кефеше супер много на публиката и явно това го зареждаше емоционално Simple Smile Определено беше готин концерт.

Зоуи, стискам ти палци да си дойдете без проблеми в БГ  Peace

# 266
  • София
Милички,чао от мен!Ще пътуваме през ноща,ще се върнем след 2 седмици.Дани ни спретна голям номер точно преди пътуването,вечерта като бяхме на вън тичайки се спъна и със засилка се заби с глава в пейката.Ходихме до Пирогов,правиха му снимка на главата,слава Богу,няма нищо счупено,разминахме се със подуто и насинено око,разрешиха ни да пътуваме и така...

Много целувки на всички,ще ми липсвате! Heart Eyes

# 267
  • Варна
Ей, tasia, баш сега ли намери Дани да се контузи... Приятна почивка, въпреки премеждието!  bouquet
Аз да кажа, че днес беше доста по-добре от петък. Даже шефката си тръгна на време и ме остави сама за 1 час, че до сега заради мен караше на удължено работно време. Доволна съм от себе си. Е, имах няколко пропуска, но въобще не съм така панирана като миналата седмица. До края на тази ще съм първа пушка вече, надявам се. Sunglasses Само дето ми идва доста скучна работата в сравнение с високите обороти на летището, но това пък си има своите предимства. Wink

# 268
Здравейте  Hug
Една част от групата ни се завърна и за съжаление аз съм от тях  Tired а как не ми се тръгваше не е истина просто.
Изкарахме наистина страхотно даже повече от страхотно ,голяма игра, много слънце, бърборене,снимки, хапване,пийване,смях, почивка ,а най хубаво от всичко беше КОМПАНИЯТА  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes /страхотни сте и много ми липсвате  Hug/ Сега в нас ми е тихо и скучно ....ама това е положението трябва да се върна отново към софийското еднообразие  Tired
Имаме страшно много снимки ,но все още не съм ги качила така ,че ще ги пусна по късно .
Много съжалявам ,че със Зори успяхме да се видиме само 2 пъти ,но нещо с толкова много бебета организацията ни беше малко трудна  Rolling Eyes

Кате, стискам палци да свикнеш по бързо с новата работа  Hug

# 269
  • София, център
Здравейте и от нас,

и ние вече сме тук... и на мен като на Мики ми е мноооооооооооого, ама много скучно в София... първия ден в НДК, направо се чудех как може да е толкова безинтересно! Не знам как ще я караме, имам разни задачки да свърша и след това си мисля нещо до Искъра да се ходи, може и на Бистрица да се кача, не знам ....

лек ден и от мен
искам паааааааааак...

Общи условия

Активация на акаунт