МАРТЕНСКИ момичета,момчета не искат памперс,искат на гърнета!

• 18 105
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, още веднъж благодаря за хубавите пожелания  Hug Аз още не смея да се зарадвам, докато не потвърди АГ-о, че всичко е ОК. А съм на преглед чак другата седмица в петък  Tired

Мики, то и моят мъж от сега ми е дал заявка и за трето  Laughing Въпросът е, че и аз се позамислям, но да изкараме първо второто пък ще видим. Но, ако се навия на трето, ще е с по-голяма разлика - 4-5 години, че иначе сигурно е лудница  Crazy

Мами, искате ли да си спретнем една среща без децата. Ама, ако може да е следващата събота и неделя, че тази съм по пикници и рожденни дни  Grinning

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 09:49 от veselina_s_p

# 61
  • София, център
veselina_s_p   айде честито, пожелавам и официално потвърждение на резултатите!!!

Микиииииии, а така... Боби нещо ме изненада яко... хихихихи, еми айде мисли го...  И Иво иска 2ро и каза, че нямало да чака дълго и щял друга булка да си намери ако се дърпам много, много... hahaha

Целувки

# 62
веси, честито!!! Много се радвам за теб!!!! пази се сега и не се ядосвай!

Мики... не намираш ли твърде голяма връзка между внезапното желание за трето със започването ти на работа? Joy сериозно питам, да не решиш , че се майтапя.
явно боби съвсем се е видял в шок.

# 63
веси, честито!!! Много се радвам за теб!!!! пази се сега и не се ядосвай!

Мики... не намираш ли твърде голяма връзка между внезапното желание за трето със започването ти на работа? Joy сериозно питам, да не решиш , че се майтапя.
явно боби съвсем се е видял в шок.

Да положението определено го панира  Crazy ама това най -лесно ще го разбереме другата седмица като спра работа ако се потули въпроса значи си права  Peace и работата е ясна ,но ако продължиииии  newsm78 незнам вече какво ще правиме  Joy

Ади , ти пък не се ослушвай въобще време ти е за второ  Mr. Green Wink

# 64
ако продължи, опасявам се че е ясно какво ще правите Joy

пък като се замисля, то правенето не е лоша работа

# 65
  • Варна
miki3, и на мен ми мина през акъла, че заради работата го е осенила тази блестяща, ама ако не е... няма лошо. Crazy
Ох, мами, много ми е нервен Преско. Постоянно се тръшка за нещо, реве, прави напук, ужас някакъв.  Close На всяко спане се събужда по няколко пъти с рев. И реве като от яд, без сълзи, насилва се, целия трепери. Знам, че е нормално, че емоцията избива от някъде, старая се да съм спокойна, търпелива, но много ме ядосва.  Twisted EvilЗаспива с рев, събужда се с рев, постоянно се тръшка за нещо. А иначе в яслата се държи добре, не плаче, утре ще го оставяме да спи там. По принцип това е по-добият вариант-там да слуша, а в къщи да избиват дяволите, ама ще ме побърка.  ooooh! Цяла седмица не съм спала, реве през нощта поне по 3 пъти и никого не признава, освен мен. Като се добавят и 5-6 проплаквания на Габи и ставането сутрин в 6.30 ви става ясно колко сън ми се събира. Tired Оф, оплаках се. Само да са здрави, пък другото ще се оправи, надявам се... Praynig

# 66
Кате,хич не ти е лесно Sad

Моя Марти прави сьщите номера през нощта. При нас чат-пат помагат излизане на терасата да го духне малко свеж вьздух и гледане на колата на баща му. Иначе е кошмар,пищи,дере се,без сьлзи и той не знае за какво,ама ... #Cussing out Баща му като си в кьщи се разправя с него, аз да поспя. Честно ви казвам на моменти сьм способна да го опердаша. Sad

# 67
  • Варна
Ох, Креми, аз все се надявам да е така само в началото, ама ти сега ме хвърли в размисъл.  Shocked Марти нали отдавна е на ясла? Не свикна ли? Ако продължи така не знам как ще издържам като започна и работа... Rolling Eyes

# 68
Кате,без да съм експерт по ясленските въпроси...но ми се струва, че е нормално Преско да преживява раздялата ви така. Алис вече 7 месец я гледат бабите и пак на моменти й избиват чивиите и се държи безобразно. Не може цял ден дисциплина, емоции и пр. да не се отразят на детето. Ще отмине този период според мен.

Благодаря ви за комплиментите към Алис Hug

Аз днес сколасах с всички ангажименти, които имах. Взех си и половин ден отпуска следобяд, за да си свърша някои мои неща. Сега дойдох при нашите да си взема детето, ама то пък спи. Нямам търпение да се прибера малко вкъщи, че деня ми е почнал в 6 с тичане нагоре-надолу и съм супер скапана. Все по-често ми иде да тегля една майна на всичко, да си направим още едно бебе и да си остана вкъщи да отглеждам дечурлята...и без това работя за чест и слава, а не за пари.... Днес без да искам срещнах един съученик...човека още не бил решил какво му се прави в живота ooooh!мале, а като си помисля аз, дето съм му набор вече съм уморена ooooh!то не беше учене, работене, бременности, деца...понякога се чудя закъде съм се разбързала...хората на моята възраст още не знаят на кой свят се намират Tiredайде успешен и прохладен остатък от деня...почувствах се малко като вечно оплакващия се Йори, но в следващите два дни няма да ви досаждам Rolling Eyes

# 69
Ох, Креми, аз все се надявам да е така само в началото, ама ти сега ме хвърли в размисъл.  Shocked Марти нали отдавна е на ясла? Не свикна ли? Ако продължи така не знам как ще издържам като започна и работа... Rolling Eyes

Ами той е на ясла от мин.година юни месц,но тия проблеми започнаха преди 2-3 месеца. Даже и на баячка сьм го водила от зор,ама нищо не помага. Sad Да не те отчайвам,дано бьрзо премине този период,че... Не мога да си преставя да имам още едно дете сега  #Crazy

# 70
Здрасти и от мен!

Днес такава трансформация на състоянията при мен, че направо не е за вярване  Crazy Сутринта като станах, докато се помайвах и се чудех добре ли съм или като вчера и дали да потеглям към офиса и такава вълна ме заля, че без малко да припадна. Измерих си кръвното - много ниско  Shocked Щото по принцип моето си е ниско, а днес беше на умирачка  Shocked Реших, че няма да се ходи на работа. Докато свеки и Криси бяха навън полегнах да подремна още малко. Като станах - бях нов човек. Само дето ме е страх да пия кафе, че да не ми прилошее пак, ама ще оживея и без него.  Peace После станах, хапнах с детето, после я сложих да спи и сега гледам тв, гладих, правих си някакви айрани с лед... Абеее пълен релакс. Просто оценявам колко е готино да не ти е лошо и да не ти се повдига  Mr. Green
Даже довечера съм си записала час за маникюр и педикюр да си завърша деня приятно Simple Smile

Момичета, направо ме отчайвате с тези неща за яслата  #Crazy Криси е толкова въодушевена, че ще ходи на ДГ на есен. Постоянно ме кара да й разказвам какво ще е там, за децата, за играчките... Ама като дойде часът на истината, не знам как ще е  Shocked Чак се плаша от този момент, че ще се окаже разочарована от действителността. А тя е много чувствителна и ... абе не знам  Rolling Eyes Надявам се да се окаже мъжко момиче  Praynig

# 71
хубаво е на яслата, спокойно... има си и лоши страни, но децата се развиват много по-бързо и много дръпват! нашия татко беше върл противник на яслата, но дори той го отбеляза и каза: добре, че ти настоя....
истината е добре че бавачката напусна Joy ей, по-голяма услуга не би могла да ми беше направила тази жена.

кате, като тръгнеш на работа ще си починеш и няма да си толкова инервена. няма да се наспиш, но ще разтоварваш, ще видиш колко е хубаво.

при нас имаше един период на негативизъм и тръшкане и приключи безславно една сутрин, когато господина изяде няколко шамара по безпамперса. много добре му се отразиха и следобяд обясняваше на баща си колко било хубаво да има пляс по дупата, защото станал добър и му било хубаво. и на него не му е добре да е нервен, ама като не знае как да се справи.
не ви съветвам да въвеждат боя като средство на общуване, просто казвам, че при нас помогна, Кайо имаше нужда да се стресне малко.

сутрин напоследък го водим по-късно на ясла, и реве като го оставям, въпреки че по пътя казва: Карай мамо, зелено е, бързо при цъцата (децата). (това в задръстването, когато няма как да карам). но иска заедно да сме.

аз реших този път да се наслаждавам на поредния период на лепване за мени му се отдавам като на ново влюбване, много съм щастлива така.

# 72
КатеН, обяснявах и на КатетоМ, че ние сме олицетворението на 1 кошмарен месец в гадината. 1-2 седмици рева като го оставим в яслата, ревеше и като го вземахме от яслата. След това стана още по-страшно защото се будеше с писъци, вечер ни правеше луди калинки просто ей така за няма нищо, искаше да спи с мене (той от 10 месечен спеше сам и на година и 9 м реши да ми се лепне). На края на първия месец всичко приключи и до края,  докато ходи беше супер щастлив и сутрин само се усмихва и ми маха да си ходя по-бързо, че да играел с децата. та... всичко минава. А ти се радвай, че започваш работа - ще видиш какъв релакс е. Просто колкото и да ти е натоварено в офиса е съвсем друга емоция и вечерите не са толкова изнервящи, колкото когато правиш по цял ден едно и също. Споко - ще видиш, че точно след 1 месец и ти и той ще сте свикнали с новата обстановка и всичко ще е по местата.
Сега чакам с нетърпение август да си го прибираме от вилата и да тръгва на градина, че сега вечерите с него ми липсват много.

# 73
  • Варна
Ger4o, аз точно така ги виждам нещата-детето свикнало, аз на работа също, сменям едни проблеми с други (разтоварване един вид Wink)и с голям кеф си ги нагушвам вечер и през почивните дни. Sunglasses Само се страхувам да не ми излязат криви сметките. Mr. Green Подготвила съм се психически за дву-тримесечен период на адаптация, дано ми е реалистична прогнозата.  Rolling Eyes

# 74
Kате, от година и половина с Гер4о наблюдаваме какво се случва с мами, завръщащи се на работа след раждане. Всички минават горе долу по един път, без значение колко е голямо детето, дали на 40 дни, както беше при мен (при гер4о май още по-кратко) или на 2 год, както е при теб. Смело напред и гледай да ангажираш половинката много в домашните задължения и да намериш начина си за релакс. недей да си оставаш със същите засължения, все едно си у дома, и го изясни от самото начало, да няма изненадани по-натам.

стискам палци.

Общи условия

Активация на акаунт