МАРТЕНСКИ момичета,момчета не искат памперс,искат на гърнета!

• 18 088
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Веси, супер новина! newsm44 Много, много се радвам.  Hug Хайде, живо и здраво бебче догодина!   bouquet
Преско е 15кг. и 92см. и изглежда нормално, даже слаб. Не знам от къде ги извади тези кила, като почти не яде. Rolling Eyes

# 46
  • София
ВЕСЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, Честитооооооооооооооооооооооооооооооооооооо Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Еййййй, наистина от сърце ти го пожелах онзи ден Hug Много се радвам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Безпроблемна бременност ти желая и най-здравото и най-сладкото бебча на света Hug

# 47
Веси страхотни новини  Hug желая ти лека бременност  Peace

Снимките на Алис както винаги са супер сладки   bouquet

Писа, Мони е голям сладур  Peace

Илин е около 13 кг, но е 89-90 см,  май дребничък върви на ръст  Rolling Eyes

# 48
  • София
Веси  Hug честитоо  Hug Живо и здраво бебче догодина и дано цялата ти бременност бъде лека и безпроблемна   bouquet  bouquet Страхотна новина  Hug

Момичета  Hug благодаря ви за комплимените за Емка  Hug Да ви се оплача, тя е с ангина с налепи и афти  Cry Пие антибиотик отново, за н-ти път тази година  ooooh! И е голям зор  Confused От къде пак това чудо направо не знам. Та така  Tired

За мерките - Ема е 96 см и е 15 кг, тежи доста а сега покрай тези болести иска често да я нося  Whistling А иначе не е от ящните - но пие много мляко .

Отивам да разгледам снимките на Pissa и на Али

# 49
Весиииии! Честито! За болките - и аз ги имах, все едно всеки момент ще ми дойде Wink Хайде лека бременност!  Hug

Аз се прибрах от работа, много ми е лошо. Май ме е пипнал оня вирус, дето сега е "модерен" - с повръщането и разтройството  Rolling Eyes  Лежах до сега, ама много ми омръзна и станах малко. Криси си се занимава с някакъв пластелин и с баба си и аз успявам да си почина.

# 50
  • София
E-e-e-e,Весинка,честитооооо!!!Много се радвам за теб,видя ли,че всичко си е наред и се получи сравнително скоро.Пожелавам ти много лека бременност и едно сладко послушно братче на Маги март месец(може и сестричка,де Wink Grinning)!
За болките...,и мен много ме болеше ниско долу до 2-ия месец,после отминаха,пиех нош-па и аз.За спокойстви звънни все пак на АГ-то и го питай,но мисля,че всичко си е в реда на нещата,нали сега пак започва да се разтяга матката...

Дина,страхотни снимчици,с калинката са много сладки! Hug

Писа,много сте готини цялото семейство и Мони е голямо сладурче! Hug

Катенце,ми той нали знаеш,че от бебе си върви най-едричък на килца,заедно с Боби на Мила бяха най-тежки винаги.Иначе е колкото Мишето и той 95-96см,ама си е набитичък и има целулит по дупето GrinningЯвно се е метнал на моята рода,баща ми и брат ми са едри мъжаги,а от страна на мъжа ми са като скакалци Mr. Green

Бързо оздравяване на Емка,милата,това пък сега от къде дойде посред лято...

Деси,оправяй се бързо и ти Hug

# 51
  • София
Ох, тази Емка , много е красива Пу-пу Heart Eyes

А къде са снимките на Алис  newsm78

Момичета аз се видях в чудо...На това моето човече бодитата за 0м. му стоят като блуза лодка ooooh! Все едно е гола. Ужас.Въртя тук 2-3 бодита само и като тръгнем навън и изпадам в истерия Crazy

# 52
Ketito, ще порастне бебка. Все пак бодитата за 0м са от 0-3м Wink Ако правилно си спомням де. А то навън сега е топло, тъй че мисля че няма какво да се притесняваш Wink Много мило ми става като те чета и аха-аха да се размекна, ама за сега държа фронта  Whistling

Алис е разкошна. Много хубаво дете!  Hug
Мони и той е много сладък, ама много малко снимки, искам още  Whistling

# 53
Весиииии,чудесна новина. Много се радвам за теб,толкова го искате това бебче. От сьрце ти желая най-леката бременност.

Да се оплача,че и ние сме болни. аман вече. Иначе Марти тежи 12 кг и е 93-4 см. И сме безз пампеср вече 2месец. не сьм имала вьобще проблем с махането-стана изведньж.

# 54
ВЕСИ, ЧЕСТИТО! Сега лятото е още по засмяно! Всяка бременност е различна,
не му мисли много, спазвай си режима и прегледите и през март със бодра песен baby_neutral!
Кетито, не се ядасвай тя все пак е дама, а и е топло и се хранят по-малко.
Пак ще кача снимки, но сега бързам, че ми се обадиха по спешност от яслата да си прибера детето-висока температура. Сега го гоня да си пием лекаратвата, че сме само двамата/баща му е по някакви срещи извън страната/ и ми липсват още две ръце да го държат докато му наливам лекарствата.

# 55
Весиии, честито мила!
Много се радвам Hug
Кате , няма да се тревожиш за работата, не е трудно Hug
А и аз съм там за подкрепа, все пак. А ако дай боже стана шеф екип, не се знае, може да те поканя при мен Wink
Катя вече е добре, но минахме през ада цяла седмица. Беше с гнойна ангина , комбинирана с летен вирус със разтройство и повръщане SickНе ми се говори какво беше. от утре е пак на ясла и да се надяваме ,ч е ще е ОК поне 1 месец. Praynig
За диетата, да на Дюкан съм и се справям добре.Малко ми липсва сладичко от време на време и плодовете, ама ще го преживея;-)
Снимки нямам време нито да гледам, нито да пускам, ама ще се пострая скоро да стане Hug

# 56
Веси 4естито Hug много се радвам за теб Hug
Денерис Снимките са много хубави,аз май съм те питала,но пак да попитам какъв ти е фотоапарта?

# 57
Веси, честито и от мен! Желая ти много лека и хубава бременност и другия март да ви зарадва едно здраво сладко бебче, без значение момиче или момче! Hug Hug
Разгледах снимките на Али Heart Eyes и на Ема Heart Eyes, на Мони също. Много са хубави децата, няма спор.
На болните деца и майки желая бързо възстановяване Hug
Ели, стискам палци да получиш желаната шефска позиция, а на КатетоН желая късмет с новата работа Peace
Моето Кате също тежи 12,5 кг. Толкова е от една година, висока е 92 см. Изглежда нормално.

# 58
Денерис,чак сега разгледах снимките от Боровец, "мацката е много убава"- така каза Симеон Embarassed
И виж как се заиграва с камерата - кокетка. Да ви е жива и здрава!

# 59
ЕЕЕЕ Веси ,страхотна новина  Hug много се радвам  Heart Eyes днес и най добрата ми приятелка ми се обади и ми съобщи ,че е бременна за втори път и направо си умирам от кеф  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Денерис, Писса страхотни са снимките ,много са сладки и двамата  Hug

Алекс също е към 13-14 кг.но колко е висок нямам никъква представа, не сме го мерили от месеци.

Децата се върнаха днес от село ама хич не им се седи тук само мрънкат за баба си и искат пак да заминават.

Леле ,а Боби днес като седна на един сериозен разговор с мен на тема трето дете  Crazy направо ме разби  ooooh! не бързал много ,но до една две години определено искал още едно  Shocked ужас ,чудя се на мъжете защо им е толкова лесно  newsm78 Явно жените забравят раждането ,а мъжете бремеността  Joy до скоро ми казваше ,че още веднъж въпросните 9 месеца неможел да ги издържи  Crossing Arms /представяте ли си -той неможел  ooooh! а аз какво да кажа?/ та така ,незнам дали ще му се отвори парашута ,но за сега гласувах - против  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт