МАРТЕНСКИ момичета,момчета не искат памперс,искат на гърнета!

• 18 088
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Кате , сега разбирам за дядо ти и много съжалявам Hug
Нямам търпение да ми станеш колежка.
Мерси, миличка. Hug
Аз пък въобще не ща да идва другата седмица. Mr. Green Тъй както оревах орталъка да работя, сега ми е много притеснено как ще се справям. Sick Все пак е нещо съвсем различно от това, което съм работила преди, пък и така или иначе ми трябва време за адаптация към новия ритъм на живот. Дано да нямам много гафове. Praynig Че не трябва да те излагам. Embarassed
За килограмите-как забравих да те похваля аз. ooooh! Наистина изглеждаш все по-добре. Flutter И за повишението стискам палци, естествено. fingerscrossed
А Катето оправи ли се? Rolling Eyes
Аз да си похваля момчето-днес се нахрани съвсем само на закуска. Rolling Eyes Един ден само го оставихме да яде в яслата и промяната е налице. Wink Дано така да продължава. Praynig Иначе все още се буди и плаче по няколко пъти-и на обед, и през нощта. Rolling Eyes Дано бързо да мине този период, че пак взе да ми тежи недоспиването. Tired
Веси, аз имах големи проблеми с ушите си и не мога да съм ти от особена полза. Не зараснаха въобще и след няколко години мъки махнах обеците окончателно. Naughty Нямам спомен какво ги правихме с майка ми, тя ми ги проби в домашни условия.  newsm78

# 31
Здравейте,
аз мислех ,че няма да мога да изчета всичко ,че не съм влизала от 2 дена почти ,а то слаба работа  Grinning казвайте къде скитате всички  Sunglasses
Ели ,браво за килограмите и стискаме палци  Peaceза работата.
Веси, аз когато продупчиха учите на Мони с нищо не съм промивала и нищо не съм правила въобще не сме ги пипали и не е имало проблем .
Аз тези дни на живот го ударих ,че така без деца не съм оставала за толкова време и вчера беше лудо обикаляне по магазини ,плаж ,клубове  Crazy страшна работа . Боби замина вчера още на село и спа там та аз съвсем сама останах ама добре ми дойде  Crazy. Днес и аз отидох да си ги видя разбойниците ,че се затъжих вече ама добре им е там де -голяма игра пада. Утре ще се върнат за 2 дена и в четвъртък пак заминават та ще мога поне 2 дена да им се порадвам.

# 32
Писах, писах и всичко се затри  #Cussing out

Та на кратко сега - Ели, браво за свалените килца. Исакм и аз малко да се повталя (едни 3-4 килца ме мъчат) и мисля да почна до колкото мога да ям според Дюкан. Кажете ми моля ви, овесени ядки не може ли да се ядат на 1ви етап? И ей това със сладкото че не може, много ме тормози значи  Twisted Evil

Кате, съжалявам за дядо ти  Sad Такъв е животът, но пък е тъжно като стане така!  Гушки  Hug

Веси и аз за моите обици помня, че трябваше да ги въртя. За спирт обаче не помня нищо.  newsm78

Моето магаре се потроши тия дни. Не бяхме в Сф. И тя падна 100 пъти сигурно - резултата: 2 жестоко ожулени колена. Удари си носа, добре че не го счупи  Praynig Страшен бяс е, за никъде не сме. Как ще ходим на море, нямам идея  Thinking

# 33
Здравейте и от мен!
Аз така изчевзам и се появявам,но когато мога ще се включвам!
Много неща са се случили при вас през това време...
Кате, моите саболезнования за дядо ти, това са трудни моменти, но важното е да сте сплотени и
в радосни моменти и в тежки като този.Това е кръговрата на живота.
Момичета,благодаря ви за напътствията за това как се качват снимки, дано да се покажат сега.
http://zervona.multiply.com/photos

# 34
Калина,справих се след твоите напътствия,снимките се виждат! Heart Eyes
Тася, тази тема с памперсите е много актуалана за нас в момента.
Симеон много го е срам да си показва дупето, с хиляда уговорки сваляме памперса.
И събота и неделя ходи по гащички без памперс,слагам го на гърнето, той започва да пее
всички песни който знае по 100 пъти и нищо.Обуваме гащите и... хоп бела, работата е свършена
ама не там където трябва и се залива от смях!  Joy

# 35
Симба, овесени ядки не може да се ядат. Може да се ядат овесени трици, дори е препоръчително. Но се намират много трудно. Има навсякъде пшеничени, но те не са особено вкусни. Но се свиква и с тях. Но и в това има ограничение - макс 3лъжици на ден  Peace

# 36
здравейте,

Кате, приеми и моите съболезнования за дядо ти Cryдано почива в мир Praynig

Нели, страхотно звучиш, браво, много се радвам, че си толкова щастлива Hug

Ели, браво за свалените кг Hug

Мики, много се радвам и за теб, че ти харесва работата Hug

Ние се прибрахме вчера от Боровец. Много беше хубаво и пак ще идем. В петък и събота вечерта валя страхотен дъжд, но пък сутрините си наваксвахме с разходките. Ядохме като разпрани, днес съм уж на разтоварващ ден Whistlingв събота дофърчаха свекърите, че мъж ми беше забравил половината багаж, включително любимото ни гърне, както и маратонки за мен и Алис...в неделя ходихме на гости в една вила, та видяхме малко слънце Laughingдетенце се държа отлично, с една-две истерии, които са в реда на нормалното. Ами туй то, от днес вече съм на пънгара, тая седмица пак съм на листовки, пак имам командировка в Сливен и между другото трябва да мина и на мамолог.

Ето малко снимки, ако ви се гледа: http://dinazaharieva.multiply.com/photos/album/21#1

# 37
Привет мацки!

Кате, моите съболезнования за дядо ти! Да почива в мир !  Praynig  Честита ти нова работа!

Туко що се върнахме от моренцето, е голям кеф Simple Smile Заминахме в 4етвъртък точно след взривяванията слава богу. Поне сега съм спокойна че детето е на чист въздух. Оствих я при наште на вилата, само от 5 4аса не сънмя виждала и ми е адски мъчно ве4е Sad  Голям кеф е във водата с Анна-Мария, мята се да плува, много е смешна Simple Smile Има страшно много деца и се забавляваме страхотно, ве4ер не можем да си легнем до 11:00-12:00 от игри Simple Smile Нямам търпение ве4е да отида за дълго, че така по 3-4 дни ми е много криво.
Кали, Мики, Ади - кога тръгвате натам? Аз заминавам на 18 и ви чакаммммм !!!

Кали - изглеждаш феноменалнооооо Simple Smile Браво! Ели браво и на теб за резултатите - давай снимки Wink

Писса, много е ласдък Мони Simple Smile

Краси - Емка е невероятна красавица, пу-пу-пу

Нели, много се радвам да постовете ти, толкова ведри и любовни Simple Smile  Цункай малката и Дени Heart Eyes

Веси, за уши4ките, нищо не правихме и ние и не сем имали никакви проблеми.

Денерис, а така покажи и на шефката за какво става дума Simple Smile

Мики, браво за работата Simple Smile а за МОЛ-а свиркай и се включвам и аз тези дни, нали съм без дете Wink

Оф като ви чета за яслите и градините, направо ми се свива сърцето, много си мисля и аз да я пробвам Анна-Мария от септември живот и здраве, малко по малко за да свиква.

# 38
Мамчета, мислех да изчакам официално потвърждение, но не мога да не ви кажа - имам си  EFP newsm44

Направо не мога да повярвам. Както се бях нагласила да си оправям хормони и т.н., мислех, че поне още 3мес ще чакаме резултата  Grinning Само ме притесняват болките в яйчниците. Аз вече съм забравила, нормално ли е такова неразположение  newsm78 Пия Но-Шпа от време на време, но се чудя дали да не мина и през АГ-о  Rolling Eyes
Защо ли си мислех, че през втората бременост няма да задавам никакви въпроси и всичко ще ми е ясно...Та аз още от началото съм се зачудила  Rolling Eyes  Crazy

# 39
Весииииииииииии, честито!!!!!!!!!!!! Видя ли че стана работата Wink Много се радвам !  Hug

# 40
Веси, мила, ЧЕСТИТО Hugпрекрасно, много се радвам Hug

Относно болките, аз си имах от началото до края, ама все пак съм страничен случай.

# 41
Веси, страхотно честитоооо  Hug много се радвам и лека и безпроблемна бременност  Hug
Тасинка как 16кг е станал този юнак  Simple Smile Браво  Hug моя от 12-13 не мърда  newsm78 то вярно, че почти не яде де newsm78, но има ли и други с нашите килограми и размери  newsm78  (висок е около 96см)
От близо месец и половина 2 сме без памперс, слагам само когато спи  Simple Smile, стана много бързо за около 4 дни, преди това не съм правила никакви опити за отучване  Simple Smile прави ми впечатление че след сън памперса е сух в 90% от случаите, но не смея да го махна...,

# 42
Мерси много, момичета  Hug Дано всичко да е наред  Praynig Ние правихме-струвахме и пак март се очертава, живи и здрави  Laughing Но този път няма да устискам до овне, трябва да е рибок  Grinning

И Маги е към 11-12кг. Но не знам колко е висока, скоро не съм я мерила  newsm78 И аз се учудих, че Дани е 16кг, не ми изглежда толкова  Rolling Eyes

# 43
Кате Анна-Мария е към 13-13,5 кг и 96 см Simple Smile Висока мома Simple Smile

За памперса и ние сме без също стана много бързо и без да съм правила опити. И аз само за спане слагам, но при нас си е мокричък 4е тя се налива яко с вода

Кате, кажи как си ? Как е бебка? Рита ли много?

Веси, пак мартениче а Wink

# 44
Зори, определено девойката е по-активна от Михаил или поне аз по - осезателно усещам нещата този път  Joy , а и аз съм доста по-дейна като се има предвид, че не се спирам работа, майстори по апартамента, обзавеждане, Мишо .... а преди само лежах  Joy кой знае каква щурачка ще родя  Joy

Общи условия

Активация на акаунт