МАРТЕНСКИ момичета,момчета не искат памперс,искат на гърнета!

• 18 091
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Катенце,моите съболезнования за дядо ти Sad

Това Лили го каза за Катето,че така и действа...Аз не съм забелязала такава зависимост,но аз съм му давала само като е бил болен за подсилване на имунната система и доста го разяжда.
А къде изчезна Ели,отдавна не е писала?

Емка е страхотна,много сладка! Hug

Нелче,как сте?Как се чувства бати Дени,ти как се справяш,помага ли ти някой? Hug

Дина,само така Simple Smile,ама ха,да си знае с кой си има работа таз женица Laughing Hug

Микиииии,ти започна работа и изчезна,я разкажи първи впечатления Hug

# 16
  • Варна
А къде изчезна Ели,отдавна не е писала?
На Ели компа и е бъгнат нещо и няма нет. Катето пак е болна, с гнойна ангина, гледат я майката на Ели и баба и. Галя кашляше вчера, като се чухме, дано не е сериозно при нея. Praynig Ели беше доста притеснена. Confused Утре ще и звънна пак да видя как са, ако се сетя в цялата суматоха. Tired
Взех да се чудя за този Саностол какво да правя. Thinking Че нали нищо не яде това дете. Ще взема да звънна аз на педи, да видим какво ще каже. newsm78

# 17
Тася , Heart Eyes ето ме появих се най после  Rolling Eyes и честно казано имам толкова за разказване ,че направо незнам от къде да започна и как да го напиша за да не ви отегча  Blush

Първо, Кате ,съболезнования за дядо ти и честита нова работа  Hug

За саностола- аз съм доволна давала съм и няма такива реакций.

Днес да ви кажа направо откачих  Crazy знаете в каква паника съм от едно известно време и само това ми липсваше  ooooh!  Приготвях се за работа и най тъпото е ,че не чух взрив ,а само прозорците се разкънтяха ,беше ужасно, разтреперих се събудих Боби и така както си спяха децата ги облякохме и тръгнахме към 7 часа към селото ни. Багажа им беше приготвен защото трябваше към 11 да ги вземат баба им и дядо им. Когато стигнахме до околовръстното вече казаха за какво става въпрос та със малко закъснение се върнах на работа ,но децата решихме ,че ще ни е по спокойно и сигурно да ги закараме колкото се може по рано.
По пътя казах на боби ,че според мен това чудо ше ни довлече някое земетресение , а той само ми се поизсмя. В работата изкарах криво -ляво ,но веднага щом свърших реих ,че ще е най -безопастно да отида в Мол-а /Кали ,не се смей  Crazy знам ,че все ме майтапиш за това ама какво да направя като там ми е сигурно и спокойно  Blush Flutter/ обаче малко съм пропуснала момента треснало ни е докато съм била в колата и не съм го усетила,но в МОл-а добре се повъртях /цял следобяд/ и така де паника страшна съм . Обадих се на свеки да държи децата само в двора и така. Горе долу така го преживяхме.

За работата какво да ви кажа,за 3 дена свикнах запознах се със всички ,а децата са направо страхотни. еинственото което ме вбесява е другата сестра с която работя защото се държи с децата повече от ужасно  #Cussing out направо съм потресена няма сега да влизам в подробности ,че стана дълго ,ако разбера ,че с мойто дете някой се отнася ще го размажа с голи ръце. Аз  все гледам така да си разпределиме работата ,че да не се навърта тя много около децата .Те много слушат и добре си прекарваме, интересно ми е ,не се изморявам не се изнервям ....абе добрае работата особено когато ми е важно да понатрупам малко стаж.
Това е в общи линий остават ми още 6 дни и излизам в отпуска  Sunglasses

# 18
Тася  Hug много тематично заглавие  Peace дано и ние скоро се похвалим, че вече се отчаях  ooooh!

Кате успех на новата работа  Peace
Моите съболезнования за дядо ти.

Емка е мнооооого красива   bouquet

# 19
Разгледах снимките на Емка  Heart Eyes страхотна е  Hug много е сладка.

# 20
  • София, център
Ето ме и мен,

Вчера изкарахме на Бистрица, че нещо Мария имала сополи в яслата...а при мен не и тече носа, много странно... днес пак я пуснах...
Пробвах цял ден да я държа с гащички и то взе, че стана, просто си казваше детето всеки път и голямата работа свършихме даже в гърнето... не мислех, че може да стане.  Но си мисля че не сме приключили така лесно де... днес я закарах и на яслата по гащички, да се оправят... Mr. Green

Кате, моите съболезнования!

Мики, радвам се че ти харесва работата!!!

Аз пък съм голяма блейка, не гледам новини, нищо почти не разбрах за вчера... после и някой за заметресение подметна нещо... ама така ми е по-добре май, к`во да го мисля...  Flutter

Калииииииииии, моите поздравления - изглеждаш толкова свежа и заредена с енергия, страхотна...

Аз пък не плачех като Мария я пусках на ясла, а те лелките ми викаха че е нормално...хайде да си поплача... ама ме напушваше смях - Мария отива до там щастлива (защото от там взимахме храна и играеше в двора)  и изведнъж като се качвам на първото стъпало за втория етаж и тя нацупи устнички и мен ми стане смешно!!! Ама понеже и баща и така реагираше и така си и остана, леко и на майтап... за 2 седмици и край... ама 2 седмици по 1-2-3 минутки плач на влизане, не повече и вътре луди игри... к`во да му плачеш... Mr. Green 

Целувки и приятен ден... ще има ли среща този уикенд в Борисовата градина?

# 21
  • Варна
Благодаря за съчувствието, момичета.  Hug Мина, изпратихме си го. Cry
И аз не рева за Преско като го оставям.  Embarassed Даже май много-много не се впрягам. Баща му повече се тревожи. Mr. Green
Днес започна да плаче още като се качихме на етажа, но после е закусил, че и обядвал. Shocked Динята само не си изял, но то обратното повече би ме притеснило. Mr. Green
miki3, радвам се, че работата ти харесва. Hug
Ема наистина е голяма чаровница. Heart Eyes

# 22
  • София

Нели, кажи как са първите дни с малката в къщи  baby_neutral Баткото как е  Grinning

Ох, Весе за сега е супер, не мога да се оплача. Бебка по цял ден спи и яде . Предполагам, че от другата седмица ще почне повече да бодува. Мъничка е още , трябваше още да ми е в корема Laughing
Дени е по цял ден навън. Кото се прибере само я гледа и иска да я гушне и да я целува Heart Eyes
Обе много ми е миличко Flutter Като и сменям малката памперсче и като и мия дупето Heart Eyes Много е мъничка. И като я накърмя и я оригвам и ми се губи в ръцете. И сега както е топло и я държа по боди и е като някое коте Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Абе едно такова романтично ми е Hug Пожелавам ти го от все сърце Hug Много е хубаво като бебето е желано Heart Eyes

# 23
  • София, център
Ох Нели, как хубаво звучи...радвам се че е такава кротушка Маги! Да я цункаш от мен и Мария  Hug

МъжЪТ отиде на концерт на Деф Лепард... или там както беше и сега съм си сама в нас, малката спи и съм си сипала едно питиенце, ей така... та наздраве! Mr. Green

За утре никой не се обажда, ще чакам да кажете...

# 24
  • София
Тъкмо и аз щях да питам за утре ще има ли кой да ни прави компания Simple SmileЗначи за сега сме аз и Ади,има ли други желаещи?В 10.30 или 11 часа на езерото с лилиите?

# 25
  • София
Привет! Hug

НИе сега се върнахме от Борисовата,самички бяхме...Отидохме към 11.10 часа и почакахме на езерото до и половина и тръгнахме надолу,че малкия не го свърташе на едно място.Добре се разходихме,Дани заспа на връщане в маршрутката и го влачих на ръце от спирката до нас,не че е много,ама с 16 кг. на ръцете ми се стори,че съм покорила Еверест Mr. GreenСега спи и ще отида да се излегна до него,че ми треперят краката и ръцете още.

# 26
Да се разпиша и аз в новата тема.Яко заглавие си избрала Тася.Аз по въпроса само мога да се похваля моите моми от 3 месеца са без памперс,в последния месец даже спим без памперс.Много се радвам че преключихме.Сега ходим с "гащи" на принцеси и кой като нас,присмиваме се на бебетата че пишкат в памперс.

# 27
Мики, много хуаво, че ти харесва работата  Grinning Успех  Hug

Кате, съболезнования и от мен  Sad  Praynig

И моят мъж беше на концерна на Уайт Снейк и Деф Лепард. Заедно със сестра ми и кумеца ни. Голямо преживявавне е било  ooooh! Концерта е закъснял с 3часа, защото са задържали камионите на македонската граница. По средата на концерта се е излял страхотн порой...Абе всякакви екстри. И мъж ми се прибра, вместо в 12ч, в 3часа нощеска от него  Crazy

Нели, много хубаво разказваш за малката  Flutter Направо вече съвсем нямам търпение да се похваля и аз  baby_neutral Ама сега, с второто бебе, и аз си мисля, че от самото начало ще имаме съвсем различно отношение и чувства в сравнение с първото  Simple Smile Първия път си толкова ненаясно за какво иде реч и какво става, че докато разбереш минава време. Докато сега още от бремеността я имаш тази връзка с бебето  baby_neutral

# 28
Ето ме за малко, от компа на свеки Hug
Искам да честитя на Ketitoл Дати е жива и здрава бебка и много да те слуша!
Кате , сега разбирам за дядо ти и много съжалявам Hug
Нямам търпение да ми станеш колежка.
Момичета да се похваля , че свалих 10 кила вече и съм много довлона от себе си, но имам още поне 20 докато се вталя наистина. Освен това съм подала молба за повишение , за шеф на екип и ви моля да ми стискате палци PeaceНадявам се утре вече да имам комп у дома и да про1ета всичко. Целувки Heart Eyes

# 29
Ели, браво на теб с диетата  Peace И ти беше на Дюкан, нали  Grinning

Стискам палци и за повишението  Peace

Ние от днес вече сме с обеци. Леле какъв рев беше  ooooh! Не е ревала толкова за всички ваксини взети заедно  ooooh! Само ад питам мамите, които вече минаха през това. Козметичката каза, че нямало какво ад правим с обеците - нито прочиване, нито нищо  Rolling Eyes Един месец да не се  свалят и това е. И на вас ли това ви казаха  Rolling Eyes Аз си спомням, че за моите обеци си въртях обеците, за да се оформи по-добра дупка и си ги промивах със спирт  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт