МАРТЕНСКИ момичета,момчета не искат памперс,искат на гърнета!

• 18 158
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
  • София
...
ketito, в събота точно сметнах, че едно излизане в парка е около 15 лв- пуканки, сладолед, колички, скачане, самолети....като те слушам, започвам вече да си мечтая и аз за разходка с бебе и Мишо  Simple Smile

smile3521 Абсолютлише...А не споменава и тръшкането пред всяка люлка и кола като му свърши времето ooooh!
Аз повече в тази част на парка не отивам Stop Умрях от срам.

Кате  Heart Eyes скоро, скоро имай търпение Heart Eyes Сега си обръщай внимание на теб.

Вчера накупих дрешки на децата от Бялата къща и се хваля на майка ми  Crazy Пък тя....Стига си купувала , имат си достатъчно....  ooooh! Скастри ме на бързо. После ми вика ...Ходи си купи на теб нещо. Аз и обяснявам, че магазините за мен са ми неудобни за бебе и са с климатици Crazy и тя вика ....Ще го оставиш бебето и ще ходиш да си купиш..
А аз  Shocked Е, как пък ще си оставя бебето и ще ходя да маам гащи, абсурд #Crazy
Заключението беше, че съм КУХА ЛЕЙКА  и сам била  МНОГО ЗАСТРЕЛЯНА  Joy Joy Joy Joy Joy

Денерис  Rolling Eyes УФ, тези скандали колко са ми познати...
А пък моя какво е мамино детенце и нищо не прави #2gunfire Ей, не мога да го накарам един пирон да забие. Добре , че се справям с тия неща сама.
А последния скандал ни беше........Защо съм била решила, че всички дрехи, който са на земята са за пране #Crazy Ми аз изпаднах в изтерия....От къде да знам в кой ъгъл са му чистите #2gunfire Хвърля ги ходейки на всякъде.
И той наглеца ми вика........ Аз ще си направя един ексеримент...Ще ги сложа сега тея праните тук на земята, та да видим дали ще ги изпереш и тях  #Crazy
Аз му викам....Абе човече , не се подигравай с мен, че с тея хормони, направо ще те застрелям, ей  #2gunfire

# 136
Айде стига с мойте глупости Laughing да ви разкажа за малкото магаре...собственичка е на нова чанта, е няма такава любов просто, навсякъде ходи с нея, включително и до тоалетна, нощем се буди и иска да я държи в ръка...сутринта беше много смешна с чантата на рамо и ръка на корема, се оплаква, че я боли Laughingако я забрави за секунда някъде се почва една истерия "къде е мойта танта", което се извишава в кресчендо, ако не бъде намерена на секундата. Другата й страст са една розова буба и едно синьо коте, като все ме кара да говоря от тяхно име...само ме подканя "бубата, каже нещо" и добре, че е тая буба, та да я накара да си измие зъбите или да се облече Laughingмеду другото адски е зле с цветовете милата...засилила се оня ден към едно кафе и писка "искам аз да седна на бялото столче" и се пльосна върху лилавото Shockedили пък ми вика "аууу какво красиво зилиено" и сочи червения ми лак...или пък на въпросното синьо коте, упорито твърди, че е зелено ooooh!почва да ме притеснява вече Thinking

# 137
  • София
Момичета, я дайте идея къде да отидем на ресторант и да има занимави за Дени. Другата седмица имаме годишнина /10 г от както сме заедно/ и ми се искаше нещо да направим да го отбележим Flutter

# 138
Денерис ,добре сте вие с чанта /завиждам благородно/ ние ходиме с едно колело  Joy той го мъкне навсякъде ,качва го и го сваля по стълбите сам а навън го кара 5 мин и в следващите 2 часа то се превръща в моята чанта  Mr. Green Вече като излизам без децата и усещам как колелото ми липсва  Joy
За цветовете при нас положението е същото ,но всичко е червенко и зеленко  Joy само искам да отбележа ,че Симона преди 2 години някъде ги научи цветовете  Crazy та мисълта ми е ,че има време доста им е рано още да ги познават.
За работата, парите и домакинските задължения не ми се и коментира - няма угодия никъде ,не си заслужава да се ядоваме  Wink
Кетито, завивай бебето и заминавай да си купиш нещо  Peace аз така бих направила  Rolling Eyes

# 139
Аз като ви чета, осъзнавам колко много пари ми пести моето магаре със сртаха си от всякакви такива люлки и пр. неща дето се движат. Веднъж, понеже се беше качила на едно слонче, аз реших да пусна 1лев, та да се задвижи. И като скочи това мойто дете... От тогава я е шубе и не иска  Joy Също я е страх от прахосмукачката, от кухн.робот ...  newsm78 Уффф, май е голяма бъзла.

А за цветовете, познава ги безпогрешно, вкл. и разни съставни (така ли се наричат) - лилаво, оранжево, кафяво, сиво. Но пък с родовете и пр. граматиката е скарана. Използва реплики от рода на: Къде го е мама?, Его то мама. Та тъй.
Вчера един клиент, дето има момченце с 2м по-малко от Криси, ми разправя, че нищо не му се разбирало. Тъй че има и по-тежки случаи  Joy

# 140
  • София
Пу-пу, да не се хваля, ама Дени е много добре ориентиран в цветовете newsm78 И то досто освен основните различава и кафяво, сиво, лилаво, розово Shocked чак се забавлява. Сега се опитвам да го накарам да прави разлика между светло и тъмно синьо, ама ме гледа тъпо  все едно му говоря глупости Laughing

Друго постижение, е че пеем песничката за Англииската азбука Mr. Green и това е, до тук се простират възможностите ни Mr. Green

# 141
Мики, тя Алис е на периоди Laughingсега сме късметлии с чантата, ама питаш ли ме с колко сламки и моливи съм спала нощем наред Tiredвсе нещо ново вадя посред нощ от чаршафите. Снощи например спахме с чантата, шишето с вода, бубата, котето, 2-3 сламки Tired

И тя е луд фен на количките. И маймуната му с маймуна как ни работи ooooh! Като е с някой в магазин или другаде, проси да й даде дребните стотинки да си ги събирала за люлките ooooh!и ние с баща й, бабите и дядовците й ги даваме. Слага си ги в чантата, а после ги прибира в един касов апарат вкъщи. Има поне 5 лв.на стотинки вече. Като тръгнем да излизаме си пълни джобовете и чантата, отиваме на люлките и там започва един рев, че неще да си дава парите Crazyаз да съм пускала парички. Опасна е, забелязала съм го това нещо и у други овни - кътат, пазят си нещата, спестяват Whistlingмен, ако ме питате не мога да кажа, колко пари са ми превели този месец, нито колко съм изхарчила вчера.

Иначе с говоренето добре се справя детето, само пред непознати си глътва езика и мълчи като риба. та хората й задават въпроси от типа "знаеш ли си името?","На колко си годинки?", които направо са обидни за тая бърборана. Снощи ми разказваще приказка, какви ги измисля направо свят ми се изви...започна с имало едно време и продължи с някакъв чичо, който бил отишъл в една къщичка и там плачкал /тук ми се показва как/, викал -помощ,помощ...после бягал и се прибрал при кончетата, които с едно мишле дърпали една каручка Shockedи още някакви чудесии, дето не ги помня...май ще спрем да гледаме вечер От местопрестъплението. И ги ражда едни лафове...като пресича маха с ръка към колите и вика "помощ, искам да мина, спрете, стоп" LaughingС песните сме скарани, ама то няма на кой да се метне Whistling

# 142
Ние с цветовете сме трагедия... Непрекъснато обяснява, че еди кво си е червено, зелено и т.н., но няма и грам истина в тоа. Вкл има 2 еднакви бели коли и ми обяснява как едната била синя кола, а другата чернвена кола....
Иначе в събота ме разби детето. събуждам се сутринта, той: Мамо, ти обичаш ли Вани? аз - Да. Той: Ами тогава ме цункай  Joy Joy Joy. А кажете после нещо за детската логика..

# 143
Привет мацки!

Ех Нели невероятна идилия, толкова сте хубави всички  Heart Eyes  Маги е толкова мъничка сравнение с Дени!

Денерис, не се ядосвай мила, за съжаление често се случва човек в момент на ярост да не мисли какво говори, чак после осъзнава какво е направил.

А за Али много се смях на приказката й Simple Smile  Уникална е!

Теди, стискам палци всичко да е наред с майка ти !  Praynig

Симба, ужас то в тия нечовешки жеги е нормално да ти е лошо, пий пове4е вода. Мен пък днес яко ме боли глава.

За готвенето, аз също не готвя, много рядко се случва, главно зимата да направя нещо за вечеря. Понякога много ми се приисква да сготвя нещо и запретвам ръкави и правя чудеса. Вчера примерно се бяхме събрали в едни приятели и като ме обвзе един ентузиазъм и направих суши и една японска супа  Laughing

Анна-Мария с цветовете е горе-долу ОК, някои ги познава понякога, друг път ги бърка. Но както Мики казва и аз мисля че има много време докато почнат да ги разпознават. А с говоренето е страшна работа, не спира, насън също яко бълнува, измисля си всякакви истории невероятни.

Денерис и Анна-Мария непрекъснато тъпче всичко в една любима чантичка - гумени патета, стотинки, всякакви джунджурии и заспива с тях. В леглото й е пълно с кво ли не. Друг предмет който винаги мъкнем (аз главно) е колелото дето се бута с крачета - кара 10 минути и после ми вика "мамо носи колелотото че Ани се уморила".  А за количките, влакчета и теб подобни въртележки умира от кеф направо,  майка ми вика онзи ден че трябва да й пратя  една златна кредитна карта 4е Анна-Мария нон-стоп е по въртележките и иска от всичко по много Simple Smile

Веси, и аз ти препоръчвам йогата за бременни, но само ако е специално за бременни, мога да ти препоръчам добрите йога студия с квалифицирани учители  в София, че то вече всеки джим салон има и йога. За плуването  аз ходих за кратко да плувам като бях бременна, задължително с тампон, ходих в хотел GreenVille до Токуда.

Мики кво ще кажеш да са помоткаме в четвъртък по магазините ?  Laughing Ако има други мами желаещи, айде  Peace

# 144
  • Варна
Оф, много теми сте засегнали, сега да види дали ги "отразя: всичките.
ketito, много са ти сладички дечицата. Heart Eyes Да са ти живи и здрави!  bouquet
Денерис, не му се връзвай на мъжа ти. Crossing Arms Аз пък така ти се кефя на постиженията.  HugЧестно, трябва да е супер горд с теб. Naughty А Алис съм я признала от всякъде, невероятно дете. Heart Eyes
Готвенето и аз съм го зарязала. То аз по принцип готвех за Преско и тук-таме за нас, но в тези жеги хич не ми се пуска котлон. Два-три пъти седмично сме у майка ми на вечеря иначе или нещо набързо, или свеки ако наготви. Whistling И на мен домакинската работа хич не ми е в кръвта, да му се не види. Embarassed
За прословутите колички-Преслав е голям мераклия, но само да ги гледа, иначе го е страх да се качи. Веднъж реших да го пусна на една от тези, дето се клатят, но много се уплаши. То вярно, че музиката беше много силна, ама и той си е пъзльо. Но имаче като е спряна, седи малко и му омръзва. А бе детска му работа. Crazy
simba21, на Преско нищо не му се разбира като говори. Mr. Green Т.е. това, което го казва му се разбира, но той просто казва 40-тина думи някъде. И не проговаря като голям човек, а пак си вкарва бебешки думи-нани, мау (коте), дида (вода) и т.н. Вече почти всеки ден казва нещо ново, но е на светлинни години от вашите деца. Crazy Какви цветове, какви родове, какви словореди. ooooh! Той повече от 2 думи не свързва по смисъл все още. Ама все пак има напредък, де. Wink
Ох, на мен утре ми е първият работен ден. Големи нерви ме тресат. Crazy Сега ходих на фризьор, маникюр, малко да се приведа в търговски вид, дет се вика. Да не уплаша колегите. Mr. Green
Ох, мами, много ми побелява косата. Нямате си на идея колко е бяла, сигурно 20% от косите ми са бели, а нямам още 30. Cry
На всичкото отгоре и Габи е хремава, явно на вилата свеки я е простудила. Преско е по-добре, почти няма хрема вече, но ще си остане в къщи до понеделник. Мъжо ще си вземе болничен. От кога го чакам този момент-аз на работа, а той да гледа децата. Да видим как ще се чувства в петък. Mr. Green
ТедиHug

# 145
Още веднъж благодаря на всички за успокоенията Hugмного ви обичам Hug

Кате, спокойно, първите 2-3 дни ще ти е супер тежко и ще заспиваш в 8. За около 1-2 седмици ще влезеш в работен ритъм, а след първите 1-2 месеца ще свикнеш напълно. Спомням си, че Катето М така ме успокояваше мене Grinning ще се справиш HugА за побелелите коси и аз съм така..при нас е генетично, започнах да побелявам към 15-16 годишна. Доскоро оставях по една торба пари по фризьори, но ми писна, вчера си взех една безамонячна боя, намацах се и сега съм много доволна.

Кате, Ели, Анетка, айде да се видим във Варна в края на юли. Нали ще сме там, искам да се запознаем най-сетне наживо Wink

За броенето забравих да кажа...голям противник е на 4-ки и 7-ци. Брои като ги прескача и  действа отзад-напред, но на групи т.е.8,9,10...1,2,3,5,6 Crazyправи се, че чете в някоя книжка и почва пак да брои Crazy

# 146
лелее.. колко интересно е днес тук!

Кети! Права е майка ти, много си загубена! Марш да купонясваш. Joy
за разстрела също се разсмях с глас.

Денерис, ако се замислиш за нас тук, кажи ми колко мъже в един или друг момент не казват тези неща. Аз ги слушам по 3 пъти седмично. Закърняла съм вече и хич не ми пука.

Реплики от сортс: Помагам ти.. не се приемат. Искам той да чисти, а аз да му "помагам" , много ще помагам.

и ние имахме разправии за изпрани дрехи, тези чорапи имал планове да си ги обува втори път, понеже ги носил само 1 час (а има само 35 чифта в гардероба). вече пера само дрехи, оставени в коша. другите ги събирам на куп, да си ги оправя. и без това се прибираме вечер в 9.30 и лягаме директно, сутрин в 8 най-късно сме излезли. изобщо не мога да се тормозя вече за глупости. От както изхвърлих 2 поредни манджи, готвени към 1 през нощта, когато ми е свободното лично време, реших, че няма и да му готвя. Сега пак ще хвърлям една супа. то това да ни беше проблема на отношенията де, ама....
много се дразня като ми се натяква как хходя на раббота за удоволствие и защото искам да кръшкам от вкъщи. представяте ли си?! Ако исках да кръшкам, бих могла доста по-приятно начини да си намеря, за толкова задръстена ли ме има, не знам ?!!?

много ми харесват всичките смешни истории за хлапетата, и ние имаме постоянно и по много

вчера Кайо си хвана пишата и ми казва: Мамо... Кайо НАщо има ТОВА ??
и така, влязохме в серията Защо Joy

Вечерта вместо да ми каже да му донеса мляко за спане се развика: МАмоо.. НАЩО Искам млако? Нащо мамо Кайо иска Мляко???

за цветовете:

Какъв цвят е тази чаша? - Голям!
Ти как се казваш? - Кайо Зелен.
понякога смята, че е жълт.

# 147
Ние пък сме в серията "к'во е това?","к'во искаш сега?", "кой е този?" Grinning

# 148
Ние пък сме в серията "к'во е това?","к'во искаш сега?", "кой е този?" Grinning

Хаха, а ни е сме на вълна "Каа сти?", "Ко пайти?" (Ко пайш). И пита всички, без значение познати или не. Онзи ден гледа 2 ромки захапали по една баничка. И Криси отдалече: "Зааасти, ко пайти? Адеш баника? Айди чао! " Умрях от срам  Blush

# 149
  • Варна
 Joy Joy Joy
Ох, искам и моите да плямпат вече... Crazy
Дина, много ще се радвам да се запознаем. Hug На линия съм, но вече само през почивните дни или вечер след 7. Wink И zoui я чакам с нетърпение. Hug Днес ми се обади Bezmerna. След малко ще се видим с нея и Анетка. Те моите не са много за други деца с тез сополи, но ще минем само да ги видим за малко, че много съм се затъжила. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт