ketito, в събота точно сметнах, че едно излизане в парка е около 15 лв- пуканки, сладолед, колички, скачане, самолети....като те слушам, започвам вече да си мечтая и аз за разходка с бебе и Мишо

Абсолютлише...А не споменава и тръшкането пред всяка люлка и кола като му свърши времето 
Аз повече в тази част на парка не отивам
Умрях от срам.Кате
скоро, скоро имай търпение
Сега си обръщай внимание на теб.Вчера накупих дрешки на децата от Бялата къща и се хваля на майка ми
Пък тя....Стига си купувала , имат си достатъчно....
Скастри ме на бързо. После ми вика ...Ходи си купи на теб нещо. Аз и обяснявам, че магазините за мен са ми неудобни за бебе и са с климатици
и тя вика ....Ще го оставиш бебето и ще ходиш да си купиш..А аз

Заключението беше, че съм КУХА ЛЕЙКА и сам била МНОГО ЗАСТРЕЛЯНА

Денерис
А пък моя какво е мамино детенце и нищо не прави
Ей, не мога да го накарам един пирон да забие. Добре , че се справям с тия неща сама.А последния скандал ни беше........Защо съм била решила, че всички дрехи, който са на земята са за пране
Ми аз изпаднах в изтерия....От къде да знам в кой ъгъл са му чистите
Хвърля ги ходейки на всякъде.И той наглеца ми вика........ Аз ще си направя един ексеримент...Ще ги сложа сега тея праните тук на земята, та да видим дали ще ги изпереш и тях

Аз му викам....Абе човече , не се подигравай с мен, че с тея хормони, направо ще те застрелям, ей

аз така бих направила
Уффф, май е голяма бъзла.
все нещо ново вадя посред нощ от чаршафите. Снощи например спахме с чантата, шишето с вода, бубата, котето, 2-3 сламки
мен, ако ме питате не мога да кажа, колко пари са ми превели този месец, нито колко съм изхарчила вчера.

Аз пък така ти се кефя на постиженията.
Честно, трябва да е супер горд с теб.
А Алис съм я признала от всякъде, невероятно дете. 
ще се справиш