МАРТЕНСКИ момичета,момчета не искат памперс,искат на гърнета!

• 18 153
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Ох днес найстина голям смях е тук  Joy
Ние преди два дена пазаруваме ,Алекс седи в количката и скучае, в някакъв момент вижда чувек който подрежда стоки по рафтовете  и като започна да крещи ,,Еииии здрасти ,какъв си ти? ,,Как се казваш?,, А какво правиш?,, направо го съсипа човека от въпроси.
За цветовете ме разбихте  Shocked аз си мисля ,че е супер рано и въобще не се и опитвам да го уча  Rolling Eyes е то не е и спешно де  Crazyама барво на децата  Grinning

# 151
Здравейте!
Забавлявах се с приказките на децата. И у насе така. Много плямпа . Учи се от кака си. Осено това пее, много пее. Всичко, което чуе, независимо дали го е чувала и преди тя припява. Много са сладки сега , ама и главата чак ме заболява от приказки. И отговаря много смешно като я питаш "Защо направи еди какво си ?" и тя казва " Ами защото така!"
Сега се тормозим с гърнето, ама май има и напредък. В яслата е без памперс, но се напикава все още. Днес за първи път няма напикани гащи в чантата.
За варненските срещи , аз съм за ! Само се обадете, щото ето днес са ме пропуснали гледам Wink Ама тя Катето Н ще дойде утре на работа, та ще видим защо така Wink
Нели, много е сладка малката, а за Дени съм ти казвала и преди ,че е едно от най-красивите момченца , които съм виждала. А ти изглеждаш чудесно, браво!
За готвенето, какво да кажа, случва ми се, ама напоследък все по-рядко. Все купуваме нещо набързо или ядем скара. А и аз сега с тоя режим... мъжа ми каза,ч е съм се превърнала в нещо средно между  кокошка и домат, щото общо взето това ям.
А за мъжките глупости не ми се говори даже, че мога да  бълвам ругатни дълго време. И аз слушам тъпотии от време на време , ама и аз не оставам длъжна вече. А и той има да изкупва грехове пред мен.( е не от интимен характер , де) Wink
Айде целувки, отивам да се облека и да спретна една салата ,ч е ще имаме гости, но те са готини, щели да наготвят и да донесат. Ей такива гости харесвам аз Peace

# 152
  • Варна
Ох, Ели, наистина съм много забляна.  ooooh! Щях да ти звъня за срещата, но забравих. Embarassed Ние се вяснахме само за 30-тина минути, даже не знам и толкова дали имаше. То с тез дечурлига не може човек две приказки да си каже. Бяхме с колата, с мъжо, уж да ми помага. Съответно на него много бързо му писна и заврънка да си ходим. А пък ако бях отишла сама с двамата и толкова нямаше да мога да ги видя. Но се разбрахме събота и неделя пак да се видим. Ще се обадим и на Лора, че и нея я забравих днес. ooooh!
Писи е станала много фина госпожица, а Лъчко е просто страхотен.  Heart Eyes И страшно много си приличат двамата. Стела на Анетка и тя е много сладка. Heart Eyes Анетка няма монитор и затова не се вясва. Изпращат ви двете с Дани много поздрави на всички. Hug
Преско от няколко дни започна да казва като се е наакал, което си е напредък за нас. Лелите в яслата искаха тази седмица да му нося гащички, да го учат на гърнето, но нали се разболя и не смея сега да го оставя да се напишква. Но другата седмица, като се върне в яслата, ще го почват. Мисля, че вече е узрял за това. Дано да стане номера. Praynig
Дина, забравих да те питам с каква боя се боядиса. Защото при мен безамонячните не хващат много добре, белите коси остават по-светли. А от амонячните бои много ми се изтощава косата, на метла е заприличала. То и от двете бременности, кърмене, диети, много неща. Сега съм си взела Маслото на Икаров и маска за боядисана коса, дано да помогнат. Мислех и Мерц да си взема или друго, нещо през устата, че е много зле работата. Tired Ако имате идеи, давайте. Hug

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 19:14 от Katia_N

# 153
Здравейте,
/GerDa съм/ вече съм с това име, ако може някак си да ме отбележите в списъка да не се чудите.
Да се отчета за последния месец.
След инсулта на майка ми, после пак влиза в болницата с ХБН и така, за сега е по-добре и се възстановява, но голямо хвърчане по изследвания, лекари, направления и какви ли не бюрократщини  ooooh!
Между другото Никита я приеха на ясла и беше голяма истерия първия ден. Понеже са с бели престилки лелките, а тя милата е толкова наплашена от лекари и болници. Изпаднала в истерия, крещяла, ритала ги, блъскала ги - хората бяха  Shocked #Crazy шашнати как ще се оправят с нея. А като я взех беше толкова ... отпусната от рев и стресирана /и това за 2ч./, но на следващия ден беше по-добре. След третия почна да казва за гърнето, тя отдавна си ходи но не казва. И така 10 дни след което гнойна ангина и конюнктивит  Mr. Green Grinning и Т39 и аз с контракции на 5 мин и в болницата  ooooh! Ами то това напрежение се очакваше да избие... и естествено в "най-подходящоя" момент. Татито доста се постресна и не зная как се е оправял да я води по доктори, да дава лекарства, да идва и при мен и майка ми   Whistling лудница. Та така се скопосах сега трябва да лежа до септември  Tired а много ми е тягостно. Вика ми "Само си ела поне да ми казваш кое, как, кога да правя"  Laughing Викам му "Ааааа, нали нищо не правя аз - всичко ти..."
Кате и ние сме така с говоренето, но ми се струва че на инат мълчи, защото някой думи ги казва по веднъж и повече не повтаря  newsm78 знам ли, но аз много и пускам филмчета и мисля, че проблема идва от там, нали така казват, че не е добре много пред ТВ. И аз нямам търпение да си говорим вече и да се смея на бисери  Laughing
Поздрави на всички, а за срещичка и на мен ми се иска, но мисля да не рискувам

# 154
  • Варна
.:PATE:., ох, милата, и на вас какви неща ви се струпаха.  ooooh! Дано да свикне Ники с яслата, да не боледува много и поне да ти е малко по-спокойно. Дано и майка ти да се оправи. Hug Ти си лежи и си почивай, бебка сега е най-важна. Hug Мъжо да се оправя, да види как е. Mr. Green Дойде им и на мъжете реда най-накрая да видят колко е лесно "да си седиш в къщи и само едно дете да гледаш". Crossing Arms

# 155
Леле, много пишете  Grinning

За мъжките изцепки просто не ми се говори, защото ще започне да ми призлява  Crossing Arms  #Cussing out И моя ги ръси едни бисери от време на време. За какво го бях изгонила едни път  Crossing Arms Широко им е на тях около врата  ooooh!

Маги цветовете горе-долу ги разпознава. Но не им знае имената. Има едни дървени кубчета и си ги подрежда по цветове много умело. Пробва се и да брои, но с променлив успех. Ту успява, ту обърква. Много  й харесва тройката, повтаря я по няколко пъти  Grinning Но и аз си мисля, че има достатъчно време, да се учат на тези неща. Ама как ми се занимава. Нямам търпение да се захванем да учим заедно. Само се заглеждам какви интересни помагала има за чифрите, за буквите, за часовника и всякакви други неща. Ще видим дали и тя ще споделя моя ентусиазъм  Mr. Green Аз имам много хубави спомени от началното ми училище. Но не и с ученето с нашите  Tired За това искам да покажа на Маги, че може да разчита на мен от самото начало. И ще й помагам, а няма да я насилвам и притискам със сборници и книги.

Пате, много се радвам, че нещата при вас се оправят. Горката Ники, не мога да си представя какъв шок е било за нея  Tired

Мами, искате ли да си спретнем една среща без децата събота и неделя. Аз съм сама и си търся компания  Grinning

# 156
Пате, много ви се е насъбрало найстина  Sad дано вече всичко да върви само към добро  Hug

Веси ,блазе ти на ентусиазма  Grinning детето е на 2 години ти за училище и за помагала си се замислила ,а аз като се сетя ,че Симона е първи клас след 2 месеца и лошо ми става  Rolling Eyes
За среща ние отпадаме за тази седмица ,че заминаваме в събота сутринта на море  Sunglasses

# 157
Герда  Hug Hug Hug.
Мики, това моренцето по женски ли е? Колко ви завиждам ако знаете. При мен е някаква класическа лудница и си мечтая да поне 1 ден за мен си  Embarassed

# 158
Герда  Hug Hug Hug.
Мики, това моренцето по женски ли е? Колко ви завиждам ако знаете. При мен е някаква класическа лудница и си мечтая да поне 1 ден за мен си  Embarassed
Да ,за това море става въпрос  Grinning Няма ли сега август да понамалее работата и да си починеш малко? Всъшност незнам при вас каква е схемата ,но нали е отпускарски месец и почти навсякъде е мъртвило.

# 159
За съжаление когато другите почиват при нас е прайм тайм... Затова нямам и една коледа или нова година дето да не съм била на тръстиката...
Приятно ви изкарване на морето - благородно завиждам.

# 160
Здравейте моми4ета HugПрисетих се за Илиана_д май трябва ве4е да е родила,някой знае ли нещо?Дано да влезе да се похвали.
На вси4ки тръгващи към морето приятна по4ивка Hug

# 161
вчера КАйо обяснявал на Алекс какво е това море, дето толкова време им говорим...
"Морето е вода (с леко разочование). Голяяяма вода. Лошо, но има МНОООГООО ПАСЪК !"

(мики, обяснявал е с ръце как се взима пясък и се копае и се носи и хвърля) Joy мики ми разказа, че са си водили сериозен разговор. Явно Кайо го е предупреждавал да не ходи във водата, защото е гадно, но пясъка е сюперб!
Joy

# 162
Здравейте моми4ета HugПрисетих се за Илиана_д май трябва ве4е да е родила,някой знае ли нещо?Дано да влезе да се похвали.

И аз скоро си мислех за нея. Тя трябваше да роди с Нели някъде  Rolling Eyes Дано да са добре с бебка  Rolling Eyes

# 163
вчера КАйо обяснявал на Алекс какво е това море, дето толкова време им говорим...
"Морето е вода (с леко разочование). Голяяяма вода. Лошо, но има МНОООГООО ПАСЪК !"

(мики, обяснявал е с ръце как се взима пясък и се копае и се носи и хвърля) Joy мики ми разказа, че са си водили сериозен разговор. Явно Кайо го е предупреждавал да не ходи във водата, защото е гадно, но пясъка е сюперб!
Joy

newsm62  е от тук от там успяхме да зглобиме разговора им   Joy ще падна от смях .

# 164
  • София

И аз скоро си мислех за нея. Тя трябваше да роди с Нели някъде  Rolling Eyes Дано да са добре с бебка  Rolling Eyes

Да, Илиянчето роди на  24-ти юли.Момиченце  Heart Eyes Всичко е наред, долре са, но не и остава време за форума Hug

Общи условия

Активация на акаунт