Къдричке, голяма сладурана е малката Али и вече фенка на БГ-мама
За обръщането - мен ме притеснява, че Али като се наяде и я оставя да легне, веднага започва да се обръща и повръща. Вчера е повръщала поне 4 пъти. Аз гледам да я държа около 30 мин в мен, за да може като я оставя да не повръща, но не. Явно си натиска коремчето и затова така става. При вас така ли е и кога отминава?
За температурата - на Али веднъж й беше 37,1, измерена под мишничката и педи каза, че е от горещините, да не се притеснявам. Главичката й винаги е топла

За кг - аз пък съм обратния случай. Имам още 5 кг до предишните ми кг, но не искам да ги достигам. Сега съм 47 кг, без да правя каквото й да е за да отслабвам /като забременях станах 63/. А ям нормално 3 пъти на ден, защото все пак кърмя. Чувала съм, че слабите стават още по-слаби след като родят и това ме притеснява. Аз си нося старите дрехи, но в таза определено съм се разширила и не мога да си закопчая дънките. Кога ще се стесни таза? Или така ще си остане

Приятен ден на всички, въпреки че е доста мрачен!

Извинявам се много, ама ужасно се дразня...нали уж за това плащаме здравни осигуровки-като имаме нужда от нещо, да го получаваме?!? И двамата с мъжа ми се осигуряваме на пълните си заплати, ежемесечно внасяме пари в тая държава, за щастие не ни се налага да позлваме често лекар, но и в млакото случаи като ни се наложи трябва да си плащаме, защото някой си пази направленията. Сбъркана работа!!!
, защото всичко е идеално.
Може вярно да се запишем при Драганов, всички го хвалят. Тя и педиатърката ни каза, че той е най-добрия, но да сме идели при него ако евентуално се установи проблем. Само за профилактичен преглед не било нужно, че много се чакало за час и можело да идем при друг... Знам, че сте пускали координатите на Драганов, но може ли да ви помоля пак да го направите, плс
Макар, че аз от Алексиев много доволна останах.