Декемврийската дружина посреща бебе Нина

• 23 930
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Не съм аз бе! Нелката се е упражнявала с Фотошопа... К'во да правя аз в Несебър на пристанището? Wink

# 136
Янче, вярно ли, бе? Аз бях убедена, че вие сте си спретнали някоя срещичка по морето, пък ти намекваш, че не сте, хм.  Wink

# 137
тия двете хаймани и на северния полюс ще се намерят, и 5 деца да родят, пак добре ще изглеждат Close

# 138
Виж к`во, Янче калпазанче! Кажи ми, че Нелката е ползвала Фотошопа да ти поизглади бедърцата, да ти поудължи крачката, да ти спретне фигурката да изглежда по тоя начин. Ей това може и да ме успокои, иначе ми е все тая дали си прикачена от друга снимка или си била на място - важното е, че си ти и че изглеждаш прекалено перфектно. Пък. Crossing Arms Аааа, баса ма`а му, аз на срещата с теб мислех и Гошо да водя, как ли не! Laughing Hug Не знам, обаче тез деца са ви изпили кръвчицата с Нелката, тъй сте заслабнали.... Пък аз напълнях. Да взема да ползвам "второ" като диета? newsm78 Крис, мисли и ти по въпроса, душа!

# 139
  • Sofia
Люси от 20.08 ще идвам из вашия вилает за 1 седмица Wink

# 140
Къде точно, Чочка?

# 141
  • Sofia
на Албена сме до 27.08

# 142
Значи можем да говорим за 23, 24.08. - почивните дни. На мен ми се ходи по Бургаско, но мисля, че ще е преди или след този период. Приключването на месеца ми е точно около тези дати, така че няма мърдане от работа. Надявам се да успеем да се видим!

# 143
  • София
Здрасти и от Санта Марина. Слава Богу, всичко си е като миналата година, много съм доволна. Даже замислям в неделя да изпратим само тати да си ходи, а ние с Ванеса да останем още една седмица. Чудя се само от толкова отпуски, като се върна в София ще имам ли още работа  Mr. Green Времето е супер, морето е страхотно, Ванеса се забавлява много, миналогодишните й приятели са тук, така че с нея грижи нямам, което си е задължително условие, за да ми хареса и на мен. Гадното е, че ми дойде, но не страдам много, щото са открили страхотен салон, та си кисна там на процедурки. Поздрави на всички, ще се видим май чак към края на август, както е тръгнало...

# 144
  • София
 тц тц тц ... не ти е лесно  newsm08 newsm24

# 145
Какво сте млъкнали всички?
Не че аз съм много приказлива тия дни Simple Smile

Аз изпратих Дара в Благоевград тия дни. В понеделник ще си я вземем и отлитаме към парк хотел Пирин в Сандански. Ще изкараме цяла седмица там. Мноого басейни и много каки-анимaторки за децата  Laughing
Мен ме очаква цял сауна парк и парна баня с решения от хамама с впръсквания от магнезиеви соли и хромотерапия /каквото и да означава това  Laughing/. После, за да се охладя и уравновеся организма, ще се потопя в ледения фонтан или ще изживея невероятна тонизация от емоционалния душ, след което ще се отпусна на топлите керамични легла или в японската градина  Mr. Green В басейна пък има турбоджетове с хидромасажно действие и водно огледало, което влияело добре на паравертебралната мускулатура /не знаех, че имам такава  Joy/. Ще се насладя на хромотерапия в джакузи с перлен ефект  ....

Завиждайте   Twisted Evil
Децата да си търсят друга майка за една седмица  Joy
Нямам търпение.

# 146
Лелелее Нелооо
завиждам ти  Mr. Green
6х ти прочетох поста и не знам дали разбрах всичко, но звучи екстра  Mr. Green

Абе хора я малко да ви се пооплача
това дребното има себореен дерматит по веждите, началото на косата - над челото, на ушите, зад ушите... направо ме е страх че цялото й лице ще заприлича в скоро време на ужас  Crazy
Тук си спомням с дерматити чоча и Милена дълго се разправяха... ако има някой друг с идея или предложения за мазила, опити и прочие да казва какво и как  Crazy

Последна редакция: сб, 09 авг 2008, 19:57 от Eli_cz

# 147
Ели хомеопатия душа Rolling Eyes
Нелооооооооо
без майка ок, ама баща им къде е,м? Twisted Evil

# 148
  • София
И той ще е там... няма да намежеш Wink

# 149
Нели е раждана в адски късметлийски ден Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт