Декемврийската дружина посреща бебе Нина

• 23 922
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
мдаа .. хубаво местенце, разкошни сте  Hug сестричките са са много сладки  Heart Eyes Hug
А  Габи защо изглежда сърдита на някои от снимките? Теди да не й е изяла кроясана, и изчела т.е скъсала списанието?

Защото не става само нейното

# 166
Браво, Деси, признавам те! 230 снимки си имала търпение и време да качваш!!!! Shocked Сладури сте.

Я кажете имат ли и каква детска енциклопедия децата. Върти ми се нещо из главата Мони и Смайли да бяха препоръчвали newsm78

Утре искам да се пльокна на плажа и да не виждам куфари, чанти и багажи  Tired Outta Joint

# 167
Тук съм, но ме мързи да пиша. Завидях благородно на някои летуващи и плажуващи майки... Ние ще ходим другата седмица на Пампорово с Виктория, а по-другата, ако е живот и здраве - на море само с мъжо. Щбъдем вероятно на Равда или Несебър от 25-ти. Ако има някой в района - да свирка.
Да се похваля - имам си ново пежо 206, вече го и поударих леко на калника  Joy

# 168
Я вижте тия познавате ли ги  Laughing
http://smiley2312.multiply.com/photos/album/18#
Това е от ден първи. Ще продължавам да ви държа в течение точно на кои легълца по кое време на деня се търкаляме  Mr. Green
Може още някое стихотворение да съчините  Joy

Алекс, честито! Лека и безаварийна! Какъв цвят е пеженцето?

Шоши, Моята първа енциклопедия на Ларус. 25 лв.

# 169
Чоча, Честит рожден ден!

# 170
Чоча честит празник и от мен  bouquet
Да си жива и здрава, много щастие, рози и усмивки и все така глезена  bouquet

Не е живот това,
едни да ходят на спа
други копат до вечерта
едни с мъже фантазия
други,горките хванаха паяжина
едни да си пекат г..а
други, вкъщи все пред печката.
Приятелки ли са кажете ми, и снимки даже пускат тук Crossing Arms

Нелка, Мкп наздраве, супер са снимките, особенно онази Неговата, на която гледа нещо във вестника, което със сигурност не е жена му по бански Twisted Evil
Ванеса и Дара са страшни пелтки
Нелка да ти е жив и здрав бащата, всяка година по 2 пъти такива подаръци да ти прави Heart Eyes

# 171
Чоча, весел празник и от нас!
Ужасно ми е интересно тази година какви подаръци си си изкрънкала  Mr. Green Апартамент в Албена  newsm78

Крис, знаех си аз  Joy Тази вчерашната фотосесия специално за теб я правихме  Heart Eyes Щото много те обичаме  Joy

# 172
  • Sofia
Благодаря на рано включилите се за пожеланията! Hug почерпката още не е готова,сега ще сготвя нещо,раничко ми се вижда за коктейли Mr. Green
Изпратих щерката на градина,мъжо на работа и цял ден релакс Sunglasses Учудващо и за мен и за мъжо още не съм си избрала подарък.Албена ще я преслушаме дали си заслужава,че не съм ходила там на почивка.Единствено ме успокоява факта,че е УОИ резервацията.
Тъй като ставам на забележителните 33 години май ще се спра на някакъв емоционален подарък.Екскурзия  до място по мой избор Whistling Другия месец мъжо става на 30г и за него ще трябва да мисля по-специален подарък
Иначе на всички плажуващи и почиващи благородно ще завиждам още един ден,после започва и мойта почивка.Ще ходиме на Копривщица 2 дни и оттам на морето  grinning039

# 173
И АЗ ВИ ОБИЧАМ Heart Eyes
ако и пиете по едно мохито вместо мен, съвсем ще ви завидя Heart Eyes
Абе Нелка, как е Дара Rolling Eyes
кат си дойдеш ще ти разказвам как е Вики и може и уиски да те черпя Heart Eyes

Чоча......33 години си плачат за най - добрия приятел на жената според Мерелин Монро Crazy

# 174
  • Sofia
ако говориш за диаманти с по-големичък карат,няма да му стигнат стотинките на моя мъж Crazy

# 175
ЧОЧКА, мила,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
В духа на приказките по-горе, ще ти пожелая винаги да имаш това:
Но не диаманта, а сърце, което да те обича все така и за което да си винаги толкова скъпа!
Бъди жива и здрава, много обичана и щастлива!

МКП и Смайли, вие както винаги сте пълни с изненади, шматки такива! Весело изкарване, да ви смачкат от масажи, да прокиснете от джакузита и душове, да се разложите от лежане - много прегръдки от мен! Hug

# 176
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧОЧА ЧЕСТИТ ТИ ПРАЗНИК

Нелка можеш ли да ми дадеш координати на този хотел в Сандански и малко инфо за цени, резервации и т.н.?

# 177
blagodarja za pozelaniata, momicheta. Pitietata za zdraveto na chocha I kris dovechera Simple Smile sega sled iztostitelnia opit da nahranim dvete kukumjavki otivame da si uspokoim nervite v termalnia basejn. Sorry za latinicata, pisha ot telefona. Chao za sega che kristina skoro stihosbirka ste izdade Simple Smile kris, razkszi mi za viktor. Ne sam vodila dara pri frengov sled rangel I njamam predstava kakvo se sluchva.
deska, hotela se kazva park hotel pirin sandanski. Pusni google.

# 178
  • София
Чоча, Честит Рожден Ден   bouquet

Семпличко но от сърце Grinning

# 179
ще е бестселър моята стихосбирка, посветенана твоя семеен и интимен живот с НЕГО Crazy
Виктор не смея да кажа, има пак сополи, от време на време,но не вдига Темп, чува........правих му компреса твоя, ходенето при Рнагле и гаргара със магарешки трън му правих, сега ще м правя пак. И знам ли, силнос е надявам да му мине, със сигурност по - леко ги кара сега сополите, дано не е заради летния период Rolling Eyes
аз мисля, повече да не посещавам Френгов. Мисля септември да направим една Токуда профилактична.

Общи условия

Активация на акаунт