Декемврийската дружина посреща бебе Нина

• 23 898
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • София
mkp, искам такива обувки като на снимка 60. Колко заплати тряя да спестя?

А и да питам някой ще прави ли скоро поръчка от Редута? Набелязала съм едни сандали...

# 196
ка ти сърце даде гад такава. ток да те беше гепил в джакузито, безсрамница Twisted Evil
аз ей сегийнка на Мартин имейла ще намеря Twisted Evil, да види той жена му, дет отслабнала е много красива ( Миленка страшна си станала Heart Eyes), с кви божествени мъже се плацика, докато децата им спят по земята в клубовете Joy Joy Joy
Дара ми скри шапката Heart Eyes
мкп мамка му уникални обукви са верно
целувам ви, ама и вашата ще свършиииииииии, тате да не е пратил една торба, пратил е за едноседмична, лелеле,мемемеме Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Нелка наздраве кака, мохито а.м?м?

# 197
  • София
Крис, ама им разбрах цената... и тя е уникална... Ще ходя и зимата по сандали май Wink

# 198
Крис, ама им разбрах цената... и тя е уникална... Ще ходя и зимата по сандали май Wink

сестро купи и на мене, ама 100 % 41 номернемат
ей писна ми, вие знаете ли какво е да искате да си купите обувки и да няма вашия номер, ако случайничко го има, то или  е коямарен модел, или струва половин заплата мамка му Crossing Arms
аз пък бях днес на плаж - на река, е отплувай си, накефих се, и малко спа беше, щото левахме на едни обли камъчето, андвък като по СПА хотелите bowuu bowuu

# 199

сестро купи и на мене, ама 100 % 41 номернемат
ей писна ми, вие знаете ли какво е да искате да си купите обувки и да няма вашия номер, ако случайничко го има, то или  е коямарен модел, или струва половин заплата мамка му Crossing Arms
аз пък бях днес на плаж - на река, е отплувай си, накефих се, и малко спа беше, щото левахме на едни обли камъчето, андвък като по СПА хотелите bowuu bowuu

Ми да те зарибим с Ла Редут, бе Крис? Там със сигурност има до 42-ри номер дамски обувки.
Моля, някой да каже все пак каква им е цената... няма да мога да заспя от любопитство. Може и на лични  Laughing

# 200
  • у дома
що на лични бря? тука-тука .. и други сме любопитни  Mr. Green

Някой ще разясни ли от първа ръка тез процедури - термични легла, био сауна  newsm78
Как ви се отразяват на физиката и психиката?   Crazy

# 201
  • София
Някой ще разясни ли от първа ръка тез процедури - термични легла, био сауна  newsm78
Как ви се отразяват на физиката и психиката?   Crazy

положително, бих казала  Mr. Green

що на лични бря? тука-тука .. и други сме любопитни  Mr. Green

Ай стига бе, няма значение колко струват, важното е, че сега ако ме заведете в Син Сити, няма да ви посрамя  Mr. Green И още едни съм си взела, те пък са като на танцьорка на пилон, тоест и на пийп шоу можете да ме заведете  Mr. Green Дори и заради тях да се налага и през зимата да си ходя по сандали  Mr. Green

# 202
Ееее, ама някои съвсем са се омазали! Миленска, силно си се разкрасила, много се надявам още поне 10 годин Добрич да е седма глуха и да не правят тиймбилдинги по нашия край. 
Ние се завърнахме. Няма да разказвам, ще кача и аз снимки, по образ и подобие /нямащи обаче нищо подобно/ на Онези. Много ми е криво завръщането, избягвам срещи с колеги, щото някой веднагически ще излезе виновен, че съм отново на работа. Mr. Green
Янче, к`во измъдрихте за срещата? Или е тайна? Mr. Green Laughing На мен ми се зароди една идейка - да заведем децата на Делфинариум. Плюс това живо ме интересува кой с кого ще идва - ще има ли мъжове с нас или не /за нашите говоря, аниматорите не ги броя/.
Хайде хубав ден на всички! Hug

# 203
Ква среща? Кой с кого се е виждал?

# 204
Брях, сакън, изтърва! Laughing Всъщност нищо не си изтървала, още нищо не е ясно, както ясно се вижда /баси и тавтологията Laughing/. Дай да те светна сега, щото някои не сме гнусни подмолнички като вас! Янче, Чочка, Минимо и моа се наговаряме /то напоследък май само "моа" се наговаря Laughing/ да се срещнем на Варненска територия около датата 23-ти. Пък.... ще видим дали ще се видим. Mr. Green

# 205
ааа тва го знам Simple Smile мислех, че вече сте се видяли.

# 206
  • София
Люсе, аз 20 лв за Делфинариум няям... пардон 20 са само за мене, за децата беше примерно 14... За 30 минути. Не благодаря. След някоя и друга година може да пробваме пак. Освен това бяхме миналата година.
За срещата иначе нищо не сме измъдрили. Може да отидем в зоопарка или на детския кът, но там пък е много шумно.
Събота е добре. Аз ще съм без мъж тъй като той отива на РД на майка си... Simple Smile Мога да си взема някой от тукашните ми "аниматори" ако етикетът изисква да сме с половинки Wink По кое време ? Аз предлагам след 4...

# 207
Иииииих, че съм щастлива! Добре, за делфито значи и аз съм на твоето мнение. Обирджии мръсни! Crossing Arms За зоопарка ми хареса идейката, хем и други животни да видим. Mr. Green Моят етикет произтича от факта, че съм гербова марка на колата, съответно на шофьора, който по стечение на обстоятелствата, ми е съпруг. Нямам нищо против аниматори, гроб съм, щом е за етикета! Часът предлагам да е към 17,30, защото Диляна преди 4 - 4,30 е Ъпсурд да я събудя, пък има и няколко си там минути за път. Ами туй е то.

# 208
П.Д. Подстригахме Диляна.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2008, 11:22 от Lyusil

# 209
  • София
Чудесни снимки и на Смайли и МКР, и на Люси Grinning. Последната да си изсветли косата Peace - мое мнение Simple Smile

Мен ме мързи да качвам снимки  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт