Декемврийската дружина посреща бебе Нина

• 23 942
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Ехеее колко много се изписало днес  Grinning
При нас тея теми минаха по дневен ред, и за пишките - зимата май беше големия бум, и от каде идват бебетата, и за превръзките знае , само за смърт не сме си говорили...

Миленке
колко време ще сте морски  Grinning Емата в сряда я пращам на Красно село, пък Ванеса няма да я има... В Казабланка има ли деца...

чоча
апартамент на морето никак не е зле... Whistling Mr. Green

Ох аз и тая година няма да видя море... вие ми плачете тук за някакви дни и седмици без него  Crossing Arms Mr. Green

# 91
 Laughing Миленскааа, колкото и да ти повтарям, че си уникално същество, все няма да е достатъчно! Laughing
Марци, неправилно съм те разбрала, наистина, затова така реагирах. Hug Сигурна съм, че всички тук /освен Милена, дето безобразно пъди детето си за още 10 дни, за да може да продължи да блудства  bouquet/ сме прекрасни майки за дечицата ни и всички до едно са много щастливи от този факт!
Приятни почивни дни на всички!

# 92
МИ аз съм християнка, вярвам в Бог, за мен има ад и рай, детето ми е християнин за сега по моя воля, и му обяснявам кой е дядо Господ, че отиваме при него и тн. Преди операцията Виктор се моли с мен, аз му четох молитва, а той повтаряше. ходи с мен на църква, и въобще - негова воля ще е когато порастне, но аз го възпитавам според християнските ми разбирания. Сега сигурно не вярвате, че вашата Кристина ги пише тези неща, нали Mr. Green. Е, тя е. преуморена, си казва всичко Heart Eyes
събота и неделя съм сама с Виктор, никой ли няма да ме покани на гости, ама с преспиване - той е кротък. От мен готвенето, от поканилия ме - уиски с кола Rolling Eyes

# 93
Кристинооооо, изобщо не съм искала да те обидя - абсолютно напротив, точно заради теб не искам да се веят подобни морски изказвания из темата. Това с МИ-то.... к`во да ти кажа, нищо не си разбрала за мен. Много гадно ми стана, само това ще кажа. Карай.

# 94
Люска, аз уж прочетох внимателно изписаното вчера, но не мисля, че има някой сериозно обиден, просто всеки споделя какво сам обяснява, явно все пак доста се чудим как е най-добре да им говорим за тези неща и т.н. Мен например ме притесняма това, че освен нашето говорене за смъртта, когато човек остарее, и отива на небето или заспива, както и да им го казваме, те научават доста и за насилствената смърт, май колкото и да се ограничава тв-то, например... по еднакъв начин ли се обясняват двата случая? дали онова, което виждат, на което си играят евентуално в градината, не им е по-запомнящото се, независимо ние какво им говорим, дали не свикват прекалено лесно с кървавото приключване на живота, което като визия почти не остава възможност да се мисли за безсмъртие на душата и т.н. Ама това си е мой проблем, сигурно трябва да се примиря, че не може момченце все пак да няма нито един пистолет, защото ако твърде настоявам да е така, той още повече ще иска да има и ще мисли за подобен тип играчки...
за възрастта, в която трябва сериозно да се обяснява за смъртта - не знам, мисля, че е различно във всеки случай и във всяко семейство, в зависимост също от това, кой е жив и кой е наблизо от бабите, дядовците и т.н... изведнъж се оказа, че Савко е доста наясно, дядо му му е говорил, нали едната му баба е починала преди 15 години, но за гробове май точно не сме/са говорили, понякога бърка като думички това да си починал, с това просто да си почиваш... наскоро се учудих как едно момиченце, около година по-голямо от нашите, за няколко часа разказа няколко истории за умиране, вкл собственото си... после баща й каза, че преди два дни е ходила с баба си на гробищата и била много впеччатлена.

Крис, нас утре точно май ще ни водят на крайградска разходка с кола, което ни се случва мнооого рядко, но ще е от ранни зори, ама ако с Виктор някой скорошен уикенд пак останете сами, да вземем наистина да се организираме да ни дойдете на гости! А как е той здравословно напоследък?

Миленски, а вие семейно къде ще почивате, на кое море?

Май никоя момчешка мама не се е изказала за превръзките, а при нас е малко по-сложно май - аз също за нещо като памперси съм обяснявала, а покрай ежедневните напоследък всички да минават като "ароматни кърпички за момиченца".

Хайде, хубава събота  Hug

# 95
  • Sofia
Гледам горе едно пиленце се е стаило сред рождениците Wink Миме,излез една крачна напред!Айде да ти е честит рождения ден Heart Eyes Хич не ми идва какво да ти пожелая толкоз рано сутрин Embarassed Довечера след едно мартини ще ми дойде вдъхновението и ще се реванширам Mr. Green

# 96
МИЛЕНКЕЕЕЕ,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ЖИВА И ЗДРАВА И ВСЕ ТАКАВА!
НЕ ЗНАМ КАКВО ДРУГО ДА ТИ ПИША, ЩАСТИЕ ТИ ЖЕЛАЯ, МНОГО!

По темата за смъртта. Когато бяхме във Вършец, ходихме на гробищата - на гробовете на баба, дядо и другите починали роднини. Дилка беше с нас. Не се травмира изобщо, чисти тревите с нас, пали свещички, слага цветя и се опитваше да не стъпва върху гробовете. Спомням си, че някой по едно време разказа как детето му се разстройвало като виждало, че майката на Бамби умира. Аз много се притеснявах от този момент във филмчето. Но нищо не се случи. Дилка е доста чувствително дете, просто мисля, че са твърде малки и изобщо не осъзнават какво е смърт, независимо от разбраните ни и близки до тях обяснения. И така е по-добре.

Последна редакция: сб, 26 юли 2008, 13:03 от Lyusil

# 97
Уф, и аз къв сериозен пост съчиних сутринта, без да погледна за РД-та:

Ми, хайде, драга ни мкп, да си жива и многооо здрава и днес да се напразнуваш, както си без дете, и за миналите няколко години накуп! Наздраве!

# 98
Честит рожден ден, Миленке!!!
Желая ти от сърце мноооого емоции,
здраве, приключения, любов и страхотен секс това лято!!!
Бъди ужасно щастлива!!!

# 99
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН МИЛЕНСКИ!!!
ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА!!!
ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ!

# 100
Милена, честит рожден ден и от мен!

# 101
Миленски,
Честит Рожден Ден!
Здраве ти желая от сърце, много да е хубавото дето ти предстои да преживяваш, много да има какво да те радва. Прегръдки.

Има много празници и новини, които съм пропуснала.
На първо място
добре дошла на бебе НИНА Heart Eyes
Най - сърдечни пожелания за щастие на цялото ви семейство, Ели! Целувам ви.
Каквото и да е , ще се справиш ти усмихната жено!

Ние бяхме в Сапарева баня доста време. Имам снимков материал. Беше много хубаво.

Кристинка, каня те утре у дома да гледаш децата с мъжа ми...аз съм на концерт Mr. Green

Последна редакция: сб, 26 юли 2008, 23:25 от rai4ka

# 102
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Миленке честитрожден ден   bouquet

# 103
  • у дома
Айде и от мен на патеричка..

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИМКА! БЪДИ ВСЕ ТАКА ИНТЕРЕСНА И НЕОТРАЗИМА!  newsm51  Hug Hug Hug

# 104
МКП ЧРД НА ПАТЕРИЦИ Embarassed
ЗНАЕШ, ЧЕ ТЕ ОБИЧАМ ДОРИ И СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ Hug

Общи условия

Активация на акаунт