Декемврийската дружина посреща бебе Нина

• 23 941
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
Да ви разкажа една прясна, прясна случка от /вече/ личния живот на Дилянка. Ей така, докато чакаме МКП и Раичка с отчетите за незабравимите /и все още "несподелени"/ преживявания.
Та значи. Дилка си играе на улицата. Отскоро някъде наоколо са се заселили семейство цигани, с две малки деца. Децата са много свестни - добри, внимателни, говорят български, съответно играят с нашите. Аз принципно не искам да насаждам в Дилка напълно вродения ми национализъм, та затова - нямам нищо против да си играят заедно. И. Седнало цигането на бордюра. Диляна знае, че на бордюра и на улицата /изобщо на земята/ не се сяда. И започва проповед: "Стани от земата, моля ти се, недей да сядаш там! Знаеш ли колко е мръсно? Знаеш ли колко цигани сядат по нея?!..."  hahaha

# 106
а Вики иска да е като неговите приятели мангалите, защото те си имали коне с каручки, а неговите родители не искали да му купят Embarassed

# 107
  • София
Благодаря ви, мили момичета. Трогнахте ме. Отбелязах по достойнство достойната си възраст, спретнаха ми чудесен рожден ден, едни приятелки ме замъкнаха първо на СПА, после на фризьор, маникюр и прочие благини, докато се размазвах из процедури ми донесоха торта, после по магазините, където се сдобих с хиляда неща, вечеря в ресторант (чуден, ще ви водя и вас, нов е, на Христо Белчев, с чудесна градина) и накрая на пиано бар. Прибрах се в 5 сутринта. Отдавна не бях си обръщала чак такова внимание. Получих и много подаръци, тая година главно бижута, чудесен комплект от Галдини с перли и розов кварц, рокля, още един пръстен, кутия за бижута, парфюм, страхотни дънки, лъскави, и обувки тип танцьорка на пилон, питонови. От така наречения ми мъж само китки, с оправданието, че не е в България. Като че ли не може да ми поръча както цветята и 5-6 диаманта по Интернет  Mr. Green Ама нейсе.

Като се върнете дружината, на следващото ни събиране ще се почерпим по повода. Иначе Ванеса се върна вчера, днес си е на градина, до петък, когато пак отиваме на море. Успях да уредя апартамент на Санта Марина, така че сме там!

# 108
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ето малко нови снимки от нас - http://dezygg.multiply.com/photos/album/41

# 109
  • София
Нямам какво да напиша 'щото съм леко позеленяла от завист Wink Искам и аз такъв рожден ден пък Stuck Out Tongue

Отивам да гледам снимките на Деската...

# 110
  • София
Честит Рожден Ден, МКР   bouquet

Ние петъчно-неделно се изтреляхме отново на морето. Изкарахме си чудничко. Ходи ми се пак Grinning

# 111
Деска, това е превъзходна гледка! Да ти са живи и здрави, да ги нацелуваш от мен!

МКП пак ни скри шапките. Ей, много се радвам за теб! Hug

# 112
  • у дома
ДесиииHeart Eyes разкошни са сестричките, много са красиви и милички пиленцата  Heart Eyes  Hug

Миленка, де и при мен такива приятелки де  Mr. Green Не случих на жени и това е  Mr. Green Но супер се кефя, че подобни сценарии се случвали и наяве  Peace
Ресторантчето кое е? Чакат ме цели 2 седмици ергенлък с мъжо   Wink  Mr. Green
На Санта Марина до кога сте?

# 113
  • София
Ресторантчето се казва Остерия ди София, на Христо Белчев, почти до ъгъла с Гладстон. На Санта Марина сме до от 2-ри до 10-ти.
А след като имате ергенлък, да ти кажа и пиано-бара, на мен поне ми хареса много, имаше 2 групи (в смисъл певица и пианист), едната не ставаше, другите бяха повече от страхотни, девойката май Гери се казваше, с нея бяха 2 младежи, същи фантастични. Барът се казва The Voice, намира се срещу БНБ в уличката със стълбите, забравих й името, Малко Търново май беше.

# 114
Оххх банда
изпратих си гарджето за летището  Tired мъкаааа ме обзе голяма... тея три седмици като войник май ще ги броя Rolling Eyes или пък на края ще съм свикнала и ще ми пречи че се връща Емата  newsm78 ooooh!
Миленке
нищо не каза за Казабланка... къде се ходи в нашия район да ориентирам бабето

# 115
  • София
mkp, аз пък тоз The Voice хич не го харесах... Когато ходих пееше Наталия (май таква беше) от Стар Академи... Малко по-тежкарски ми идва с обстановката и т.н. Предпочитам Camino, че е по-разтурено Wink .

Ресторантът много желая да го пробвам. Кат се върна наесен ще го посетим. 

# 116
  • у дома
Миленка, тенк ю  Hug Тези дни ще наминем  с ЛСто Wink да не си мисли някой, че ще готвя вечер  Crossing Arms
От 4 години не ми се е падало такова разпускане  Blush Та сега хем се чудя какво да го правя, хем нямам търпение да поергенувам  Mr. Green

Ели, мила, и мен ме  измъчват същите мисли. И аз изпратих Катето тази сутрин при баба и дядо на село. И ми е мъчно и странно при мисълта, че довечера като се прибера тя няма да е вкъщи.   Cry И аз се чудя дали след 2 седмици няма да свикна без нея  Rolling Eyes А дали ще ни помнят като се върнат при нас  newsm78 би трябвало, надявам се   newsm78

Ян4е, Каминото къде беше?  newsm78

# 117
  • София
До Угото на Неофит Рилски.

Разбира се че ще помнят... Що за въпрос? Мая помни хора от преди 2 години, какво остава за собствената й майка/баща/баба/дядо и т.н....
Ах що моите деца някой не ги вземе за 2 седмици... много ще ми е добре даже... ама за съжаление няма желаещи... Едвам съм си извоювала 3(!!!) дни този уикенд за да отида до София, заради зъбите...

# 118
Ей, какво съвпадение, и аз изпратих днес Боби на Дунава при баба си. Тъжно ми е , но много малко, там си му е много добре а и с баба си се разбират чудесно.

Ех какъв рожден ден си имала , Миме....еееех.

Концерта на Лени беше невероятен.. той е истински музикант, толкова е чувствен, артистичен, красив, сексапилен..
Само да ми смигне и съм негова Wink

Трябва ми почивка с мъжа ми само, другото не го броя. Започвам да търся идеи и съмишленици, които да поемат домочадието.

# 119
РАЙЧЕ радвам се, че си видяла и чула Лени на живо, за теб си помислх като разбрах, че идва в бг Heart Eyes
и моето чаве никой го не ще за повече от 4-5 часа. Що не го вземе некой за 1 седмица поне - имам нужда пък. и хич няма да броя дните - и аз съм човек
днес се оказа случайно, че бачкам с една мацка, която е белязала живота ми и с която по най тъпанарски начич не сме се виждали 5 годни
смят това да не се случва повече Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт