НОЕМВРИйките - модели, вече станаха дебели!

• 16 884
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря още веднъж за хубавите пожелания!  Hug

Нелчо, честит имен ден (почти на патерици)! Желая ти едно прекрасно момченце да гушнеш ноември! 

И аз съм като теб никой не забелязва именния ми ден.  Sad Имам цели 2 (16 юли и 21 декември) и винаги подсещам, ама няма.  Crossing Arms

Мишле, бременния ми мозък не схвана какво е общото между брака и фамилията.  newsm78 То бебето взема името на таткото, а не само на съпруга т.е. щом таткото го признае бебето пак си има неговата фамилия и без брак. Вярно, че ако има брак тези подробности с признаването отпадат, но нали всеки си има виждания по отношение на брака.  Sunglasses
Не се ядосвай с глупости, то човек решил ли е да те дразни все ще намери за какво.  Tired Мнението ми за брака е, че човек трябва да се ожени, ако изпитва потребност да го направи, а не защото на някой си това му била идеята.  #2gunfire

Руми, не знам кое име ще изберем на мен, като че ли Антон повече ми харесва, но пък и Борис ми харесва.  Thinking Мисля, че сме готови с имена за близнаци.  Joy

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 03:59 от Yuliya2008

# 196
Добро утро мамчета и татенце.Лек и усмихнат ден ви желая.

# 197
  • Попово
  food010

# 198
  • София
Добро утро и от мен! Днес ще бъде най-горещия ден за годината според синоптиците! Стойте на сянка и не се показвайте много на слънце милички!!! Аз съм на хлад в офиса при климатика  Blush и ми е гот...

# 199
  • София
Добро утро, сладурки Hug
Аз пак не успях да поспя тази нощ, ставах точно 5 пъти до "00" Crazy какво беше това чудо, не знам. Crossing Arms Хем снощи не съм пила много течности и пак ставах, та днес следобяд пак ще спя Flutter

Пепено, мари, сега кафе предлагаш, а снощи разливаше водките, а? Сега да не си махмурлийка и да си опиянила бебочко? Joy

Айде, сладурки, кака ви отива да сложи едно пиленце да се свари, че супичка ще правя днес. Ако на някой му се прияде- да заповяда Hug

Хубав ден от мен и стойте на сянка, че отсега е мор Flutter

# 200
  • Попово
 ми'о ми миш'енце пие ми се и ми се пуши, ама нямаааа имам други "по- интересни" дейности  Crazy newsm28 1ironing wash hang 1dishes newsm71  food002 които при 30 минути кривване от "правия път" така закъсват, че после 2 дни влизам в час  ooooh!

# 201
Добро утро и от мен днес не знам кво ще правим в тая жега  smile3506 мамчетаааа.Айде лек,успешен и прохладен ден от мен!

# 202
здравейте,надупвайте климатиците,че днес няма да е човешко,никак не е за бременни,но няма как.............снощи пак адско главоболие спала съм в просъница - ужасно,днес съм като парцал,поне стоя на хладина в офиса и нямам намерение да излизам.
Още имам кръв в носа си от време на време,знам че е от хормоналния прилив и усиленото кръвообръщение,но е гадно......... newsm78
Лек и прохладен ден!  bouquet

# 203
Привет и от мен Hug Как я карате в тая адска жега? Стойте си на климатиците и вентитваторите, чееее  sweating
Аз от толкова работа за трети път почвам да пиша тая сутрин, ама като се заредят с едни такива тъпи бойни задачи шефовете #2gunfire, аман от тях (за услуга на някой си #2gunfire) и аз оплезвам езика. Ама карай да е весело, и нали съм си на хладничко, ще се оправя.

ooooh! Нелчо, аз преди зацепих за твоя имен ден, sorrybouquet Да не ти се отлепва усмивката от личицето и ноември здраво бебче да нагушиш Kissing Heart

Охххх, аиде прохладно Ви, а аз отново на тръстиката  Mr. Green дано само не  badcomp Whistling

Ей, Рози, ти защо не си болнични? Поне да не излизаш по жегите Praynig 

# 204
Темичка аз си бия камшика ранен следобед,като ме стегне шапката bowuu

# 205
Малииии момичета плашите ме, действително ли днес ще е най-топлия ден, а аз имам ходене до Тина Киркова и още няколко задачки. До сега си седях в офиса и не усещам жегата, ама е време да тръгвам и чак ме хвана шубето  newsm78

Лек и прохладен ден от мен  Hug

# 206
  • София
Верич, ти в ТК при кого? Може да се засечем някой ден/път?
Иначе внимавай- навън наистина е ужасно горещо. Аз правя следното- намокрям добре един чаршаф и го простирам, хем спира топлината, хем пази хлад и влиза влажен въздух. Пробвайте-действа! Peace

# 207
  • София
Вери, мила - ти направо ме притесни! Да минеш да дадеш отчет как си после след този мор на вън!!! Аз даже се чудя дали да не откарам до късно в офиса - поне до 18.00 - 19.00... Хем да се опразни грАДСКИЯ транспорт, хем да е по-хладно... Ще видим. За сега ми е дори студено в офиса..., но послеее...

Впрочем и аз съм в Тина Киркова - може да си спретнем една срещичка... На 17-ти съм на ЖК, но рано сутринта...

# 208
  • София
Здравейте!
Днес наистина е много горещо - ама аз няма да излизам, ще си стоя на климатика Simple Smile.
Купих си една книга за бременни и ще си чета цял ден - доста ми е интересно Simple Smile.
Лек ден на всички и внимавайте в тази жега Hug.

# 209
  • София
[Впрочем и аз съм в Тина Киркова - може да си спретнем една срещичка... На 17-ти съм на ЖК, но рано сутринта...
аз утре съм на ЖК и тръпна в очакване на срещичката с бебочко Praynig Hug
Сисич, ако искаш- може на 17-и да се видим по хлад и да пием нещо студенко и освежаващо. При кой ходиш на ЖК там?

Тинка, каква книжка си купи? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт