НОЕМВРИйките - модели, вече станаха дебели!

• 16 885
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Мишле, ако си гледала горещо в събота, фолк певицата Емилия я показа и каза, че и била много полезна, та си я поръчах от Интернет и ми я донесоха вчера ( струва 8лв). Доста е подробна и интересна. Simple Smile

# 211
  • София
Мишле, ако си гледала горещо в събота, фолк певицата Емилия я показа и каза, че и била много полезна, та си я поръчах от Интернет и ми я донесоха вчера ( струва 8лв). Доста е подробна и интересна. Simple Smile
ееее, ама си ми потайна, значи Thinking Кажи коя е? Дай линк? Hug

# 212
  • София
 Joy, аз съм забравила най-важното да кажа коя е. Ама простено ми е нали съм бременна. Книгата се казва "Аз съм бременна",http://family-bg.com/prX_31.htm Hug.

# 213
  • София
Авторката е Мари-Клод Дьолае, на корицата има една бременна жена гола Hug. Мишле, пиши дали си я намерила Heart Eyes.

# 214
Привет,

Не мога да достигна до форума от търчане. Гледам при вас жеги - тук е кучи студ - 13 градуса и съм страшно доволна  Mr. Green Пазете се много, че тия жеги ужасно уморяват.

Кой какво докладва вече забравих, ще ви дочета и пак ще пиша  Hug

# 215
  • София
Мишле, пиши дали си я намерила Heart Eyes.
ето я
Има и други на тази тематика, ще разгледам и може да поръчам нещичко. Въпреки, че четиво имам и до след раждането....списанията Мама, Моето бебе и Моята бременност ги имам с тонове на нощното шкафче Peace

# 216
Здрасти мамчета - как сте у тая жега - аз днес няма да мръдна никъде - в офиса поне до 19,00 ще си седя на хладно - чи в къщи няма климатик и просто  Crazy
Абе да ви питам - от три дни си имам коластра, обаче само от едната гърда - ааа някой да знае нещо - не е ли рано бе  newsm78
Айде до скоро Hug

# 217
  • до Пловдив
здравейте бъдещи мами. да ви питам във връзка с книгите за бременни някоя от вас да има тази книга "Бременността седмица по седмица" ето линк http://family-bg.com/prX_481.htm. Коя книга ще ми препоръчате тази "Бременността седмица по седмица" или "Аз съм бременна"

# 218
Тинка, и аз гледах предаването и мисля да си купя същата книга, а вече съм наплно решена след като и ти каза, че е интересна само че ще я търся в книжарниците, че ако я поръчам по интернет ще ми излезе двойно с доставката от София до тук.

Шамс, искрено ти завиждам за хладното време  тук не се търпи вече много е горещо  #Crazy, чакам само да се прибера и да си полегна на хладно.

Щях да пиша и друго, но забравих какво беше.

Какво става с Мая някой знае ли дали са и излезли вече резултатите.

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 14:01 от teodora 24

# 219
  • София
Мая е влизала за последно вчера във форума, но никъде не се е разписала newsm78
Майче, влез тук и драсни два реда, бе, душко, кажи че всичко е наред, да не те мислим и тебе Praynig Hug

Искам хелп - в миналата тема някой беше писал за една много ефектна рецепта- костенурка с палачинки и пълнеж. Замислила съм утре да я правя, ама пусто като не помня кой я беше майсторил и нямам рецепта Thinking Утре съм на преглед и за вечеря ми се щеше да изненадам мишката с нея, ама кой ще ме спасява сега? Flutter

Намерих я! Намерих я! newsm44 На Елица е, шпионирах я и открих smile3521 Айде, утре ще се пробвам и ще покажа снимков мат'риал smile3509

# 220
какви костенурки,бе мацки,аз къде съм бляла........... newsm78

# 221
Верич, ти в ТК при кого? Може да се засечем някой ден/път?
Иначе внимавай- навън наистина е ужасно горещо. Аз правя следното- намокрям добре един чаршаф и го простирам, хем спира топлината, хем пази хлад и влиза влажен въздух. Пробвайте-действа! Peace
При Гергов съм 113 кабинет... Laughing

Утре сутринта отивам да давам кръв и урина за изследване по касата, че до сега не се бях записала на ЖК.
Мишле_ ти от колко часа си на ЖК?

Има ли бъдещи мамита, които вече са си в болничен, че на мен често ми минава през главата, нещо ми е тегаво и съм се замислила за една лека почивчица?

# 222
  • София
Верич, ти в ТК при кого? Може да се засечем някой ден/път?
Иначе внимавай- навън наистина е ужасно горещо. Аз правя следното- намокрям добре един чаршаф и го простирам, хем спира топлината, хем пази хлад и влиза влажен въздух. Пробвайте-действа! Peace
При Гергов съм 113 кабинет... Laughing

Утре сутринта отивам да давам кръв и урина за изследване по касата, че до сега не се бях записала на ЖК.
Мишле_ ти от колко часи на ЖК?
Верич, на мен часа ми е от 10ч45, ама смятам да ходя да ми източат кръвчица по-раничко, че до обяд ще дам някъде фира, припадайки от глад ooooh! Мисля към 8ч30-9ч00 да съм пред лабораторията. Ти кога смяташ да ходиш? newsm78
Ако искаш- драсни ми на ЛС и може да се разберем нещичко, ако има мами в района- може да пием сокче сутринта ,макар и набързичко Hug

# 223
Аз имам "Аз съм бременна" от миналата ми бременност - интересна е, защото ти дава седмица по седмица какво става с бебока.
За другата книга не знам как е, не ми е попадала Simple Smile

Аз съм се свряла в работата непосредствено под климатика и не мърдам оттам. Ще изляза чак вечерта и директно скачам в колата и включвам и там климатика  Laughing

# 224
Верич, на мен часа ми е от 10ч45, ама смятам да ходя да ми източат кръвчица по-раничко, че до обяд ще дам някъде фира, припадайки от глад ooooh! Мисля към 8ч30-9ч00 да съм пред лабораторията. Ти кога смяташ да ходиш? newsm78
Ако искаш- драсни ми на ЛС и може да се разберем нещичко, ако има мами в района- може да пием сокче сутринта ,макар и набързичко Hug
Към 8 часа ще гледам да съм там, че после съм на работа, но като знам колко време ми търсят вени предполагам, че ще се засечем  Joy

Общи условия

Активация на акаунт