НОЕМВРИйките - модели, вече станаха дебели!

• 16 881
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Към 8 часа ще гледам да съм там, че после съм на работа, но като знам колко време ми търсят вени предполагам, че ще се засечем  Joy
Ако те видя, ще ти се обадя, сутрин там обикновено е навалица, но ще ти се обадя, ако си още там. Дано ти вземе кръв младичката- много е офръчна в ръцете и нищо не усещаш Peace

# 226
 smile3534  Мишке салата "Шарлота" ти се хапва а?Там при снимките има и линк.
Денчо аз имам коластра от поне месец насам.И повече е от едната гърда.Не е рано.Има мами като нас, има и такива, които нямат до раждането. Peace
Верич аз съм в болнични от 17 март насам.В началото имах проблеми, но сега ми е добре.На работа е невъобразима жега и нямаше да издържа.

# 227
Майче, гледам че си на линия....драсни нещо. Как са резултатите?
Кажи , че палците ни изтръпнаха!

# 228
  • Sofia
Здравейте момичета
Влизам на бързо, после ще ви дочитам.
Ох Мишле не пиша,защото няма нищо ново а и имам страшно много работа.Все още нямам резултати,бързите не са се получили и чакам бавните.Днес съм при Томова в Св.Лазар и после ще докладвам.
ladybebi-получили ми отговора че нещо ми даде грешка.

# 229
  • Sofia

Майче, гледам че си на линия....драсни нещо. Как са резултатите?
Кажи , че палците ни изтръпнаха!

как си ти Grey, не ви засичам в парка?

# 230
И аз съм в Тина Киркова, при Гергов - сигурно сме се подминавали с някои от вас пред кабинета, ама като не се познаваме ... Днес пратих мъжа ми да ми вземе резултати от кръвната картина, нямало никакви референтни стойности Shocked Shocked

Верич, аз съм в болничен и мисля така да съм до края - що не си вземеш и ти вече. Аз всъщност ходих само юни на работа, и от седенето ми оттичаха краката, сега вкъщи нямам проблем. Мен момичета ме мъчи едно гадно автоимунно заболяване още от 10 г.с. и лечението (в минимални дози заради бременността) не ми помага, даже напоследък се влоших Sad Хемоглобинът ми падна, 10 дни взимам желязо (което ми разказа играта на другото заболяване, така че го спрях днес) - хемоглобинът не е мръднал - 103. Ям много месо и няма резултат. Хематологът, при когото ходя, спомена нещо за вливане на желязо - чували ли сте нещо такова?

Не излизайте навън, освен с кола с климатик, много е топло Sad

# 231
Ами там сме - вечер след градината - там сме на хлад....но събота и неделя, нещо ги пропускаме, че все се налага да патуваме.
Как е Антоан - на градина ли е или вече е ваканция?

# 232
и аз имам проблем с хемоглобина, моят е 76 и ми казаха, че може да се наложи да ми преливат кръв, а съм А Rh -. И не е изобщо не е препоръчително да ми преливат кръв. Много съм притеснена
Ти при кой хематолог ходиш?

# 233
  • Бургас
Юхуууу здравейте банда! Как сте в жегите!
Тук съм и аз да се отчета. Току що ми се обади лекарката ми, че резултатите от БХС са пристигнали и всичко е О.К. newsm36 newsm35  261uu newsm57 smile3535 rotfImao! Толкова се притеснявах, че сега направо не знам къде се намирам! Стискайте палци за четвъртък, тогава съм на лекар да си взема резултата и на ултразвук та дано ми кажат, нашето мързелче с какви гащи ще е! newsm17 newsm62
Майче, не се притеснявай - знам вече колко е гадно да чакаш и те разбирам, но съм убедена, че всичко ще бъде наред! newsm10

# 234
FreshБreeze и моя хемоглобин е доста паднал. Последните изследвания са ми също 103 и лекарката такааааа ми се накара, че сега редовно взимам желязо. Но вече опаковката ми свършва, а тя не ми каза колко време да го пия. Имаш ли представа колко време се пие?

# 235
И аз съм в Тина Киркова, при Гергов - сигурно сме се подминавали с някои от вас пред кабинета, ама като не се познаваме ... Днес пратих мъжа ми да ми вземе резултати от кръвната картина, нямало никакви референтни стойности Shocked Shocked

Верич, аз съм в болничен и мисля така да съм до края - що не си вземеш и ти вече. Аз всъщност ходих само юни на работа, и от седенето ми оттичаха краката, сега вкъщи нямам проблем. Мен момичета ме мъчи едно гадно автоимунно заболяване още от 10 г.с. и лечението (в минимални дози заради бременността) не ми помага, даже напоследък се влоших Sad Хемоглобинът ми падна, 10 дни взимам желязо (което ми разказа играта на другото заболяване, така че го спрях днес) - хемоглобинът не е мръднал - 103. Ям много месо и няма резултат. Хематологът, при когото ходя, спомена нещо за вливане на желязо - чували ли сте нещо такова?

Не излизайте навън, освен с кола с климатик, много е топло Sad

Аз с първата бременност бях с хемоглобин 50 и до края едвам го вдигнахме на 80. Лежах от време на време в болница и ми преливаха желязо /венофер/ иначе цяла бременност пиех малтофер.

FreshBreeze явно вече ми е време да се ориентирам и аз към болничния, много ми се надуват краката и на мен едвам се прибирам от работа.
А и много ми се иска да ходя пак на училището на 9 месеца. Има ли някой от София, който го посещава, това е страхотен повод за срещички... Hug

# 236
  • София
Сисич, ако искаш- може на 17-и да се видим по хлад и да пием нещо студенко и освежаващо. При кой ходиш на ЖК там?

Мишле, може разбира се - дано успеем. Аз съм при д-р Мая Василева - много мила и симпатична лекарка...
Денчо, и аз си имам мила - ама и от двете... Не е рано - имам мами от трети - четвърти получават още...
Дани, имам почти всички книги за бременни и да ти кажа еднакви са... Слушай доки и не чети много... Да не ти разправям, че те са писани за западния стандарт и здравна система и при нас има много неприложими неща... Иначе от двете по-хубава и тази за бременността по седмици - заради инфото за бебо... (ЛИЧНО мнение обаче)
Вери, на мен страшно ми се ходи на училище на 9 месеца, но май чак като изляза в 45 дневния болничен ще ми се отвори парашута... Иначе само хубави отзиви чувам...

Милички оставям ви и отивам отново на тръстиката - после пак ще ви видя как сте...

# 237
Здравейте и от мен
и аз ходя в ТК при Илиев по ЗК иначе при Ташков-много съм доволна от него
Стискам палци на Мая-да се отчете с хубави резултати
Аз нямам търпение да дойде 17,защото съм при Марков на ФМ и очаквам срещата с бебо
Чао за сега

# 238
Сиска, и аз съм на това мнение - че тези книги са малко встрани от нашата действителност. Там има съвети като: "Ако ви се наложи да пътувате, използвайте самолет като най-безопасно за бебето." Laughing
Но най-много съм се смяла към края на книгата, където пишеше нещо от рода на - вие раждате и вашето бебе е 53см и 3300 гр. Laughing

# 239
Олее здравейте тумбаланки ,на мен ми се наложи да изляза за час и половина и щях да се спомина  smile3517егати мора е .Не се показвайте ако не ви се налага страшно е .
Аз чета "Аз съм бременна"и ми харесва доста добре е описано кога ,какво се случва с теб и с бебо . smile3529
Денчо ,и аз от около месец имам коластра -било нормално ,той организма си знае работата Naughty
 newsm68 newsm44 честито на всички ,чули хубавки новинки за бебчовците   bouquet
Уффф незнам за вас ама на мен тия жеги ми действат ужасно,само се заяждам с хората около мен  gydiнаправо незнам какво ми става newsm78

Общи условия

Активация на акаунт