Жега е голяма, но ще стана ЮЛСКА мама (тема 76)

• 14 683
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Честити бебчета на Строубъри и Радостина21! Да са живи и здрави   smile3525

Агата, метни насам някоя контракция, или най-добре всичките.... Rolling Eyes Аз вече се разбеснях тотално.  newsm61 Цял ден ми звънят разни "загрижени" хора да питат дали съм родила. Ако продължава така ще отида в лудницата накрая, а не в АГ-то #2gunfire #2gunfire #2gunfire Тръпнели от нетърпение, ами умножете го по 100 и ще добиете бегла представа как съм  #Cussing out По цяла нощ не спя от болки или притеснения, по цял ден трябва да се оправдавам защо не съм родила още. Всеки ден взе да ми се струва цяла вечност, най-вече заради тая нетактичност и пришпорване. И аз искам да си гушна детето вече!!! И мъжа ми тормозят постоянно и като се прибере чувам и неговия телефон и все едни и същи неща им обяснява човека. Що не си гледат работата, ами ни създават толкова допълнително напрежение bash

# 121
Честито на всички мами , които вече са гушнали малките съкровища!   bouquet
И аз чакам всеки момент събитието Simple Smile
На кого да се обадя, когато се случи ?
Лека вечер на всички! Hug

# 122
Аелия, кажи им, че са ти объркали термина и ти е на 20-ти юли всъщност, та да не дават зор. Ще им се обадиш като родиш Laughing
Аман от досадници #Cussing out

# 123
Аелия, кажи им, че са ти объркали термина и ти е на 20-ти юли всъщност, та да не дават зор. Ще им се обадиш като родиш Laughing
Аман от досадници #Cussing out
Живот и здраве ако забременявам пак, определено ще излъжа с 1 месец за термина  Whistling

# 124
Честито бебче на Радостина21, много е сладко  bouquet! Да е живо и здраво и много да радва мама и тати!

Все забравям да честитя рождения ден на Малконосле Blush! Зло да те забрави Wink! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана и да получиш съвсем скоро най-прекрасния подарък  bouquet!

Агата, стискам палци тези контракции да са от фалшивите и да си дочакаш спокойно вторника, когато ще си гушнеш бебчето Heart Eyes.

амаринова, нашата педиатърка е в 25-то ДКЦ, но не съм доволна особено и затова не препоръчвам. Изобщо в 25-то ДКЦ няма нито един читав педиатър, аз отдавна разпитвах, за да я сменя, но всичките ми познати се изказват негативно за техните и затова реших, че няма смисъл "от трън та на глог". Сега я използвам само за мерки и теглилки, за ваксини и за направления.

# 125
  • UK
Ох, хора, след подобен пост как да отида спокойно да родя със спинална? Май няма да чета форума, докато не родя... Tired

Поне да те успокоя, че спиналната не боли ... Не е никак приятно, но се издържа. Аз се молих накрая да проработи, че никак не исках да съм приспана, а и първите няколко часа след операцията щаха да бъдат много по-безболезнени и леки, но уви...Абе накрая всичко се издържа така че спокойно!   bouquet

# 126
  • София
И аз се надявам ако имаме период на ревност да отмине по-бързо. Иначе сега Билянка ми гали корема и го целува и казва как като се роди бебето ще го разхожда и ще му дава водичка и т.н. Даже сега ми е много сладка като си играе с куклите им вика"дай кака да ти помогне", "дай кака" - това или онова, а като ги приспива има пее " нани нани нани на сладка рожба какина" . Да не говорим как ме цитира и понякога изтърсва как и тя има бебе в корема или как не може да се наведе с тоя голям корем  Grinning

# 127
  • непостоянно
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ЯГОДКАТА И РАДОСТИНА  bouquet  bouquet  bouquet
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ ДЕЧИЦА Hug
НА МАМИТЕ - БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ  bouquet

Колкото до спиналната упойка, държа да ви уверя, че поставянето й не е никак болезнено Naughty Въобще не го мислете това!
А относно болката след самата операция, искам да кажа, че по мое мнение всичко е въпрос и на нагласа. Разбира се, всеки има различен праг на болка, но въпреки всичко болката от операцията не е толкова непоносима, колкото всички си я представят. Затова, горе главите и смело напред! Ставането и раздвижването са много по-лесни и като, че ли по-малко болезнени, като знаете, че след като станете ще отидете да си видите бебчето Heart Eyes
Освен това, бих искала да окуража и мамите , на които им предстои ре-секцио: За мое голямо очудване и противно на очакванията ми, второто ми секцио, както и възстановителния период след това бяха доста по-безболезнени от първият път Wink Пожелавам на всички, на които им предстои, безпроблемно секцио и гладък следоперативен и възстановителен период Peace УСПЕХ Hug

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 22:53 от Ивончето

# 128
Агата, накрая ме пуснаха с уговорката, че ще ходя за тоновете, така че няма да е коректно да не отида.  Иначе лежа и само ставам до масата и тоалетната.  Движенията ми провокират контракции, някои от които болезнени, но нарядко и без ритмичност, така че си гълтам магнезия и кротувам.  Ако все пак размислиш за тоновете утре, казаха ми, че записват до 12 часа и ще ги свалят на дежурен да ги види накуп, така че за да се стои там по-малко, по- добре по към обяд да се иде. Ако ще ходиш, кажи.
Аз не се шашкам от самата пункция, а от анестезията, а дотука от разказа става ясно, че анестезиоложката е закъсала още на ниво лумбална пункция. Може да има някаква индивидуална особеност на гръбнака или да не е могла хубаво да се свие, та не пренасяйте един неуспешен опит към всички ситуации. Все пак не сме бабички, пълни с шипове, та да не се намери лесно добро пространство между прешлените!

# 129
  • Варна
Агата, метни насам някоя контракция, или най-добре всичките.... Rolling Eyes Аз вече се разбеснях тотално.  newsm61 Цял ден ми звънят разни "загрижени" хора да питат дали съм родила. Ако продължава така ще отида в лудницата накрая, а не в АГ-то #2gunfire #2gunfire #2gunfire Тръпнели от нетърпение, ами умножете го по 100 и ще добиете бегла представа как съм  #Cussing out По цяла нощ не спя от болки или притеснения, по цял ден трябва да се оправдавам защо не съм родила още. Всеки ден взе да ми се струва цяла вечност, най-вече заради тая нетактичност и пришпорване. И аз искам да си гушна детето вече!!! И мъжа ми тормозят постоянно и като се прибере чувам и неговия телефон и все едни и същи неща им обяснява човека. Що не си гледат работата, ами ни създават толкова допълнително напрежение bash
Мила Аелиа, съчувствам ти, знам колко е неприятно да ти звънят непрекъснато и да те питат "Хайде бе, какво още чакаш" и т.н..... Някои хора въобще не се усещат.  Close Аз преносих с Коси 6 дни, и тия "доброжелатели" съвсем ми стъжниха живота последните дни преди раждането... Правилно те е посъветала Дуци, да ги излъжеш, та да мирясат.
Кураж и търпение, скоро и ти ще си гушкаш бебчето, просто още малко му се седи в корема. М/у другото като мина термина почнахме усилено да практикуваме sex, както и да правя дъъълги разходи, казаха, че помагало Wink
Подобно на Kupa, и на мен до момента не са ми мерили тоновете /освен с онази малка метална слушалка/ и продължават да ме викат през 2 седмици.... Rolling Eyes. В понеделник съм на преглед при доктора, при който вероятно ще раждам /Скочев/ и се надявам да получа някаква яснота.

ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА РАДОСТИНА И СТРОУБЕРИ!!! Да са ви живи и здрави съкровищата, а вие да сте най-щастливите майки!!!   bouquet

Спокойна вечер!  Hug

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 23:10 от dolly

# 130
Аелия  Hug не се впрягай. Отпусни се и не вдигай телефона - махни му звука. Така ще се поизнервят и звънящите, но важното е ти да си спокойна. Давам ти всичките си контракции, даже и малко от на Ра - без да съм я питала, но знам, че е добра душа и няма да ти откаже. Още някой ден и ще си родила, не го мисли. Само релакс, направи нещо хубаво за себе си и се наслаждавай на последните мигове от ,,стария живот,,. Утре вече ще е друго. По-прекрасно, но все пак днес никога няма да се върне.  Heart Eyes

Ра, аз нямам спец режим, самопуснах си се, както казва Хранов - хулиганка съм била голяма  Laughing Ще се замъкна само ако имам притеснения сериозни. Ако всичко е спокойно ще си пазя леглото да не провокирам контракции с разхождането. Стискам ти палци да си ок още някой ден, пък от понеделник нататък все в някой коридор ще ни намерят място ако е тръгнало да става  Laughing

Ивонка, радвам се за инфото за по-лесното 2 секцио. Май страхът от неизвестното първия път е по-силен от страхът 2 път и силното очакване на срещата с бебето ни прави по-силни да превъзмогнем болките.  Hug

# 131
И на мен днес ми се обаждаха, да ме проверяват, щото ми бил термина. Помня, че ми е термина, не съм забравила. Но аз вдигам само на определени хора Mr. Green

# 132
амаринова, нашата педиатърка е в 25-то ДКЦ, но не съм доволна особено и затова не препоръчвам. Изобщо в 25-то ДКЦ няма нито един читав педиатър, аз отдавна разпитвах, за да я сменя, но всичките ми познати се изказват негативно за техните и затова реших, че няма смисъл "от трън та на глог". Сега я използвам само за мерки и теглилки, за ваксини и за направления.

Астрата Hug мерси. Аз досега само негативни отзиви чувам, ама мислих, че като си записала там бебчо си намерила някоя по-читава. Ами май ще си остана в 28-ма, макар че ми е малко далечко.

# 133
  • София
Здравейте и от мен  Hug

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ    newsm51

Аз днес бях на доФтор, в резултат на което съм малко кисела  Confused Имам си разкритие около 2-2.5см, имам си и някакви гадинки  #Cussing out - осем месеца устисках и на финала се "уаках", Девойката  Heart Eyes си е в норма, но нито грам повече, явно е решила да е финна мадама, което мен малко ме шашка, щото бях решила че трябва да раждам   261uu Добрата новина е че пак си е с главата надолу   smile3521 Док каза да очаквам включване до 10-14 дни, затова че стягайте се, че май ще ви изпреваря всичките  Mr. Green Все пак ще е добре да изчакам поне десетина дни, за да си излекувам нашествениците, а пък и колкото по близо до термина, толкова по-добре  Praynig

Другата новина е за новите цени в ТК  ooooh! От 1-ви юли избора на екип + анестезиолог с упойка е 1000 лв. Човека едва ли не ми се извини като ми каза, сигурно си мислеше, че ще се откажа ама аз съм си го "заплюла" вече. Аелия, ти какво инфо имаш по въпроса за цените? Не че има някакво значение вече ама чисто любопитство.

Оф усещам, че поста ми е доста тегав и затова млъквам, ще се постарая бързо да ми мине киселата предродителна депресия или квото е там  Peace

# 134
Благодаря ви за съчувствието, момичета  Hug Знам си че вие ме разбирате newsm51
Давам ти всичките си контракции, даже и малко от на Ра - без да съм я питала, но знам, че е добра душа и няма да ти откаже.
Joy   friendship

Пухтулка, аз си платих таксата за избор на екип на 2 юли и цената си е същата. Моята докторка каза че засега няма промяна newsm78

Общи условия

Активация на акаунт