Жега е голяма, но ще стана ЮЛСКА мама (тема 76)

• 14 734
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТО НА АГАТА!
КЪСМЕТ НА Whitewitch!
По въпроса за досадните обаждания и въпроси от близки - съчувствам ви. Аз имам още 2 седмици до термина и почти всеки ден ми звънят и питат няма ли да раждам, не дойде ли датата...Писна ми да отговарям едно и също. Най-много ме психира майка ми. Нашите са в чужбина в момента и майка ми постоянно получава някакви включвания от Космоса  Laughing  и решава, че раждам и ми звъни телефона по всяко време на денонощието и със запъхтян глас ми се задава  въпроса "Какво става!!!!Раждаш ли?" Хиляда пъти им казах, че като тръгна да раждам ще бъдат уведомени, обаче те си знаят тяхното - "Ами, ще се обадиш. Ти ще си толкова ошашкана, че няма да се сетиш! Ние затова те проверяваме". Ще ме побъркат тия хора, ей!  #Crazy Вярно, че се притесняват, обаче не се усещат,че така ме стресират допълнително!

# 151
Честито на всички мами   bouquet
Аз съм юлска мама 2006 имам си една принцеска Цветелина родена на 06.07.2006 и сега очаквам бебче момиче, секциото е опраделено за 23.07. Не ми остава много време за писане и четене с малката госпожица в къщи но реших да се представя и когато мога ще се включвам.

# 152
Браво на новите мами  bouquetДа са им здравички рожбите Hug
Whitewitch Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
А за досадниците,те са навсякъде.В магазинчето до нас продавачките от 8-ми месец ме питат няма ли да раждам,вчера отново и аз им казвам,че бебчето си чака тати да се върне и тогава ще излезе Laughing
Добре дошла st.g   bouquet

# 153
благодаря на всички

# 154
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА АГАТА И РАЙКА! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

МНОГО КЪСМЕТ ЗА WHITEWITCH, ДАНО ВСИЧКО МИНЕ ЛЕКО И БЕЗПРОБЛЕМНО И ДА СИ ГУШНЕ БЕБЧЕТО СЪВСЕМ СКОРО!

Бухтичке поправена си на първа страничка
Благодаря ти много, само ако може да вмъкнеш и "Майчин дом" на болницата, че нещо се е загубил Simple Smile

А какво стана с Бухтичка  newsm78 ?
Какво да става, тук съм си Mr. Green В началото на темата се отчетох какво решихме да правим с раждането и сега си чакам.

# 155
 baloni newsm51 newsm51 newsm51 baloniЧестито на мама РАйка и Агата - да са им живи ,здрави бебоците и много да ги радват

# 156
Здравейте и от мен момичета!  bouquet
Не съм писала отдавна, но ви чета с интерес.
Първо да честитя на обебилите се мами и да им пожелая послушни и здрави дечица.
 newsm04 smile3541  Kissing Heart
При мен всичко е наред: подути крака и ръце, болки в таза, голям корем, който изгорих с ютията, когато гладих дрешките за бебо и всякакви други бременни екстри Mr. Green Ще ми остане голям белег за спомен Shocked
Влезнах да ви почерпя виртуално за рожденият ден на моята майчица - да ми е жива и здрава beer newsm59  cook cook cheers
Отидоха с баща ми на село и със сестра ми мислим да я изненадаме с подарък там. Тя е сигурна, че няма да мога да дойда, защото да пътувам по-дълги разстояния сега за нея е немислимо и предполагам, че наистина ще бъде изненада. Само съжалявам, че мъжът ми няма да може да я уважи, защото е на работа #Crazy
Моля, някой да ми пише на лични и да ми остави телефона си, защото когато му дойде времето няма да мога да се похваля с бебешка новина Praynig
Това е за сега от мен и да не забравя да кажа, че стискам палци на Вещичката. Успех мила.

# 157
Добро утро, мами! Тъкмо ставам и си викам: я да видим някой ражда ли и толкова изненади.
 smile3501Първо стискам палци на ВЕЩИЧКА /ако не е родила вече/.
Второ Честито, Райка! Искрено ти се възхищавам за решението да имаш трето дете. Да ти е жива и здрава и батковците много да помагат. А за кърменето на баткото - много ми е интересно!
Сега честито и на АГАТА!  Жива и здрава Рая!
А аз също мислех, че тая нощ нещо ми се пише. Към 3 и половина започна една менструална болка, неболезнени контракции, бебо се намести преди това надясно и се чудех дали да ставам и да почвам чантата, но предпочетох да си поспя. Нали вашите болки са отдавна, а не раждате, а аз имам такива за първи път. Затова пък колко раждах после насън....

# 158
Честито на Райка и Агата!!! Да са им живи и здрави бебчетата и много да ги слушкат.

На Вештичка стискам палци, всичко да мине безпроблемно Hug

Добро утро и от мен. Днес мисля да измия прозорците в спалнята, ама малко ме е страх да не направя белята. Освен да започна пък ако усетя нещо да лягам и това е. Колко е изненадвашо всичко..... пишем си и след няколко часа хоп-ново бебе. Аз си пия магнезия и си чакам деня за секциото.
А да ви кажа вчера се чувствах много дебела и направо ми се дорева, нищо не ми става вече, само ползвам на мъжа ми тениските, че другото не ми влиза Shocked Shocked

# 159
Стискам палци на Вещичката Praynig

Ронки, аз какво да кажа като и дрехите на мъжа ми не ми стават Joy

# 160
Честито на Агата - да и е жива и здрава дъщеричката   bouquet

Райка- добро дошла отново при нас- радвам се, че всичко е наред   bouquet
Какво да става, тук съм си Mr. Green В началото на темата се отчетох какво решихме да правим с раждането и сега си чакам.
Embarassed Embarassed Embarassed Ами аз нещо май не съм дочела  ooooh!
denica70- аз лично менструални болки и болки в кръста и неочаквани прерязвания ниско долу имам поне от седмица и нещо и няма никой в къщи  Peace
Desita- да ти е жива и здрава рожденничката   bouquet

П. П. : Момичета, близка моя приятелка ще си идва от Германия и иска да ми донесе за бебо подарък, но аз да си го избера- моля за някой немски сайт освен на Tchibo, Quelle, Neckermann и Otto. Не искам да притеснявам Майра на лични  Embarassed Предварително благодаря   bouquet

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 10:28 от simpatiuh4e

# 161
Честити Бебетоа на Радостина и Агата   bouquet

Ама Агата наистина е разбойничка  Laughing представяте ли си каква ще стане малката като порасне  Laughing

Стискам палци на Вещичката, въпреки че тя вече трябва да е родила  Rolling Eyes

Аз все още нямам контракциии и да писна ми да ме питат "ама ти още ли не си родила"  Crazy в скоро време някой ще бъде бит от бременнна  Mr. Green те не знаят как съм полудяла от тези хормони  #2gunfire

Дуци, Агата секцио или  нормално е родила  Thinking питам защото и аз ще раждам в МД и ми се ще да зная как се процедира като тръгне Бебчето преди датата на секциото .

# 162
Шада, трябва да е родила секцио. Питах я с смс, но още не е отговорила...
Снощи по кю си писахме и каза, че й неудобно да притеснява доктора, ако случайно бебето тръгне по-рано и аз се възмущавах, че това му е работата и не трябва да се притеснява Mr. Green
Дано е събрала кураж да му звънне, а не е при случаен. Като ми отговори, веднага ще пиша тук.

# 163
Честита бебка на Агата!  newsm51 newsm18 Името е супер (и ние това сме харесали за момиченце)  newsm10 Да расте здрава, красива и щастлива малката бонбонка!

Ей, не успяхме с раздаването на контракциите Joy Агата с бебка, а мен малкия дивчо ме блъска отвътре hahaha

Стискам палци и на Вещичката newsm17 Днес й е термина, явно и тя е ще е напълно точна  Laughing Нека всичко да мине леко и безпроблемно Praynig

# 164
Честито на Агата и на Строубери!!!

Ронки, аз какво да кажа като и дрехите на мъжа ми не ми стават Joy
твоят много слаботелесен - не се брои Joy

Аз в неделята преди да родя тъкмо карах моя да ми снима корема..ама ставах от сън и беше на чертички от дрехите ..та не се снимах и сега си нямам последна снимка Sad

Симпатюх, за дрехи или играчки? http://www.kidoh.de/ , http://www.mytoys.de

Общи условия

Активация на акаунт