Ех, море, море, дали ще те види СЕПТЕМВРИйското дете!

• 10 798
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
iliqna, хубаво, е че си по-добре. Пожелавам ти скоро да си съвсем оздравяла  Praynig Браво и на Криси. Подозирам, че скоро спокойствието ти ще свърши Wink В момента са разслоени ноктите на едното кутре и безименен пръст на крака. Преди се е случвало с ноктите на палците на ръцете. Всъщност при ръцете не е разслоен целия нокът, а маникюра, ако мога да го нарека така и се получава на повърхностния слой. Получава се, ако оставя нокътя да израсте над 1 мм. Като го изрежа и се оправя. А на крачетата не е така - там има нещо като ивичка по средата на нокътя, но е също на повърхността.
Кали Мей, тя основно суче, но допълнително яде сирене, кисело мляко и извара. Верно, от тях не изяжда кой знае какви количества, но знам че количеството на калция в кърмата не зависи от майчиния прием (въпреки, че и аз приемам доста млечни продукти и сусам). А бели точици няма.  Обадих се на лекарката й, но не беше в Сливен и не можеше в момента да говори по телефона  Close Утре пак ще я търся. Иначе на едно място четох, че може и да се дължи на дехидратация на организма, но тя и вода пие  newsm78 Та ще видим утре какво ще каже лекарката.
Мики, честита месечинка на Мишето  Hug Да бъде много здрав!
Шоколадче, наистина сме основно на кърма. Аз избрах да захранвам педагогически и в момента хапва почти всичко от нашата храна, но в малки количества.

# 106
Браво на Влади   bouquet  bouquet  bouquet
Честито христианче на Мари  smile3525
Дани Макс случайно да работиш в Интерпред  newsm78 струваш ми се позната  Wink

Вече се държим само за една ръчичка когато ходим  Laughing

# 107
Eлзе, мисля, че цепето на ноктите е нормално, Кам го е обяснила  Peace

Краси, ами на всички бебешки шампоани/сапуни пише  без сълзи ... аз ползвам Себа, но при нас не мисля че толкова пяната дразни окото, колкото и водата ... дори и да мия главата само с вода, пак трие очите и хич не му се нрави. Е, не е имало обаче зачервени очи, щото не му давам да си ги трие и пипа.

Ваня, в държавната кухня основно дават пилешко и мляно месо /разбирай кайма, но каква точно, кой я знае.../ , аз също взимам тази седмица с чужди купони - бяха изнесли менюто за цялата седмица и имаше само пилешко.  Rolling Eyes днес си ги хапнах и трите  Mr. Green пуешко, телешко и риба не търси - няма да ги намериш  Mr. Green

# 108
Мари честито ви християнче. Много хубави снимки. А кръсницата бързо да се оправя и да си има прекрасна бебка.
Ваня за подстригването, ами аз подстригвам моя син всеки месец, че много бързо му расте косата. Но ако няма никой къдрав във вашето семейство, най-вероятно това са бебешки къдрици и след като го подстрижете те ще изчезнат. Но пък все някога трябра да се подстрижете... А за сгъстяването нищо не мога да кажа, ние си имахме много коса отвсякъде още с раждането и ви е все така.
Ваня аз докато ти отговоря сега прочетох че вече сте се подстригали. Браво на вас. Честита прическа.

Хекси права си за предпазването от слънцето  и косата. Затова по добре не подстригвай. На Вики му се зачерви главичката на едно място дето няма коса, където се образува охлювче на главата ( ама го обясних, дано сте разбрали).
А за спането и ставането, ние се будим в 6,7,8, но окончатено става към 9ч. И после спим към 12ч и към 18ч и си лягаме към 23-24ч. Към обед Вики винаги спи навън в количката. Защо и ти не излизаш преди да заспите и нека детето си спинка навън, а така и ще успееш да ходиш да взимаш храната от кухнята.

Сега чета назад,
Пебс дано вече са се оправили проблемите с роднините.

Честити месечинки!
Надя честито дипломиране и на теб!

Лекси пробвай да използваш памперс, щом от тях не се подсича. И ние бяхме така от всяка друга марка се подсече. И като слагаш памперса слагай пишлето надолу, така няма да изтича отгове. Или пробвай Молфикс, те са малко по големи като размери.

Асенче страхотни снимки. И ти и Йоана изглеждате прекрасно. За малко и ние да отидем на Ахтопол и да се зсечем та:) но накрая решихме Китен.

Дани макс дано си се оправила вече и да нямате такива притеснения среднощни. А е разбираемо маринка да прави бели. Май всички това ни очаква. И аз се чудя как да се местим в кошарата за спане, че днес вече ( след толкова много опити) успя да скочи през ниската преграда на спалнята. Добре че се размина само с уплахата ( че имаше опасност направо да разбие главата си в тежката гира на баща си, на който все повтарям да я махне от там, но...)

Браво на Влади, и на другите бебчета правещи самостоятелни крачки.
А ние още не изявяваме желание да ходим, дори и с чужда помощ. Щом го хвана да ходим, той все мрънка и сяда, още не му е дошло времето.

Ерика бързо да се оправяте. Може и да не е от сладоледа, а просто да е съвпадение. Аз понякога давам пюрето направо от хладилника, без да го топля и аз се чудя кога ще го разболея и аз, но за сега не се е случвало де.

Шоколадче, Марти може да се държи така заради зъбки. А и от жегите отказват да ядат също. И ние в момента сме на този етап, от два дни не иска да яде.

Ох събуди се, ще дочитам и пиша после пак.

# 109
Запис  Peace

# 110
  • гр.Варна
Добър вечер и от мен! Hug
Моето домочадие вече е по леглата и сега спокойно мога да седна на компа. ooooh!

Ани, Или, браво на вашите сладурчета! smile3501
Моят шишко като го сложа на земята се чуди какво да си прави кръкъта и въобще не му идва на ум,че може и да ходи. Както каза и Катрин-не му е дошло времето. То не,че и аз бързам за някъде.

Или, още ли не си се оправила напълно, мила? Много се задържа при теб! Дано скоро вече да е само лош спомен! Praynig

Ерика, бързо оздравяване и на вас! Praynig

Асенче, ДаниМакс, снимките ви са страхотни. Peace
Явно и Йоанка и Маринка са си изкарали страхотно. Hug

Красиии, да ви са честити новите придобивки и със здраве да си ги ползате.  1dating
Браво на малката умница!  smile3501

За нокътчетата-за съжаление не мога с нищо да помогна. Sad
За шампоанче-аз къпя с Джонсан и нямаме проблеми. Вярно,че мия рядко с шампоан (защото е офъкан), но не плачка.

В нашата кухня дават и телешко, а рибата-когато я има за 2-ра група леличката ми сипва и на мен (по моя молба , разбира се). Иначе му давам от нашата рибка. Даже тази вечер си хапна заедно с кака малко хек.

# 111
  • Бургас
Привет,
много леко мина пътуването до Бургас. Малчо си седя в столчето и не мрънка изобщо.
Алекс днес имаше страшен апетит. Закуси още в 8, в 12 яде 1 кайсия и малък резен пъпеш, в 12.30 зел, пюре +30 гр супа, 5 ч каша 250 и сега в 9.30 200 мляко + бисквитка вътре.
А от 3 нощи не мога да спя. Буди се към 1-2 ч с рев и по 1 чак плачка и се гърчи и мята ръце и крака. Какво му има не знам. Мисля си, че са кътници, но знам ли.
Хайде отивам да лягам.
До утре

# 112
и аз искоам да вида снимките на Маринка Rolling Eyes,че нещо не ги виждам

# 113
Здравейте мами! Чета ви сравнително редовно, ама нещо не ми идваше музата да пиша. Между другото Моренка не съм я чела скоро, а липсва на темичката Hug Иначе ние сме добре. Габи окончателно се разви като злоядо дете, ама тоя път смятам изобщо да не настоявам, че на кака му като си спомня какви циркове правехме за всяка лъжичка ooooh! И на края прояде когато престанах да я мисля колко е яла, ама дотогава минаха 2-3 много изнервящи години. Кашите вече напълно ги отказа, а пък преди колкото ги е ял изяждаше по 30-ина грама. Зеленчукови пюрета рядко, най-вече сладък картоф че е сладък и плодови пюрета. Абе детето си обича сладко, ама в плодовете  желязо няма. Максимум да изяде на ядене по 60 грама храна, предлагам му по 2, по-рядко 3 пъти на ден. но пък някой път му варя макарони и му ги давам вече целите парчета - взима си ги в ръка, отхапва си, подът повече изяжда от него, ама все нещо и в корема му оставя. също му давам вече и парченца плод, скоро ще започна да давам и сварени моркови - големи парчета, да ги държи в ръка и да яде. И основно сме на кърма. Много малко твърда храна му се пада, но в болницата нали му направиха пълни изследвания, хемоглобинът му е 115 и съм спокойна.  Да ви се оплача че въреки че все още активно кърмя, днес се оциклих Sick Надявах се по-дълго време да ми бъде спестено това удоволствие, ама колкото-толкова. Иначе ние с таткото и бебо си правим много дълги разаходки, ходим и из центъра, понякога се прибираме след 10 часа и се чувстваме супер. Между другото в 10 вечерта тук навън е пълно в центъра с колички с деца. Желая лека нощ на всички Heart Eyes

# 114
Привет момичета,честити християнчета на Ескаринка и Мари Hug

Аз набързо само да ви питам,вие как сте с костите?
Че аз нещо като стара баба го раздавам.Особено с таза.То не беше наместване не беше чудо.Но по принцип и не само там.Пукам като пуканка направо.И току приревавам там ме боли,онам ме боли.Писна ми вече.Искам да съм си пак аз.Ама не...-старост-нерадост,личи си ,че все повече приближавам 30-ка.

# 115
Добро утро

Аз определено имам нужда от кафе затова черпя и вас.
Дани макс, страхотна е твоята сладкишка и винаги е с шапка браво на нея. Ние шапка не търпим направо в чудо се видях на морето.
heureuse и аз съм като теб и аз се оциклих и то не когато и да е а 3 дни преди морето. Цяла година без цикъл, а на морето изненадка. ooooh!
katrin7 щеше да е супер да се засечем на морето, догодина Grinning Sunglasses Laughing
Хайде приятен ден на всички, отивам да я взема моята девойка че се е разтанцувала. Това е най любимото ни занимание, само да чуе музика и се започва едно подмятане на дупето не е истина newsm68
Ааа, браво и на ходещите ни септемврийчета, ние маршируваме по малко, предимно денсим. Laughing

# 116
  • гр.Варна
Привет момичета,честити християнчета на Ескаринка и Мари Hug
Ама не...-старост-нерадост,личи си ,че все повече приближавам 30-ка.

Асенче, благодаря за кафето, мила!  bouquet
Обаче думите на Брейви направо ми го вгорчиха! Naughty
Що така, бе? Ами ние дето сме минали 30-така да не сме вече за отписване? hahaha hahaha hahaha
Няма да е от годинките то, ама айде!!!! Peace

Хю, наистина няма смисъл да се ядосваш , че Габи не папка много!
Аз като си спомня що ядове бяха с Валя, ама файда никаква!  Crossing Arms
Важното е дечко да е добре, пък и нали още е на кърма и разни други неща си хапва. Всичко ще се оправи! Peace

Отивам да храня моето добро прасенце!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Прохладен ден на всички! Hug

# 117
Bravy, недей така!  hahaha Уби ме с пукането като пуканка  Joy Joy Каква старост те е замъчила! Трийсетака го ударих ама нямам такива проблеми. Болките в таза отдавна отшумяха, а откакто гръбнака ми си върна предишната форма и той вече не ме боли. Чувала съм, че ако се укрепи мускулатурата тя поема част от натоварването и не е отива всичко директно на костите  Peace Ако искаш прави си някакви упражнения - всъщност на кой му остава време за упражнения  ooooh!
Асенче, и ние сме по танците като почне едно фъчкане - направо се чудя от къде й хрумва  Grinning
Хю, недей го мъчи човечето. Защо не пробваш ПЗ? Дребосъчка като види, че сервирам масата вече сама се реди на нея и зяпа да й дадем. Иначе с ръка на сърцето мога да кажа, че цикълът не ми липсва и напълно разбирам разочарованието ти.
Весе, благодаря  Hug
Люси, Bravy явно ни е отписала, ама ние не се даваме   Joy
Ние сега ще изчезваме да се разходим и напазарим докато е по-хладно. Приятен ден на всички!

# 118
  • София
Асенче, страхотно кафенце на приказно място  Hug !

Bravy, и аз се присъединявам към теб с леко песимистичните мисли. Както бях казала веднъж - Тони расте, аз остарявам  Tired ! За костите - понякога кръстът ме понаболява, но не го дължа на бременността, а от прекалено стоене на компютъра; но както се сещаш това ми се случва доста рядко. Виж, с краката е друг въпрос - сутрин като ставам ме болят, но го дължа на излишните килограми, което и това ще се промени  Naughty !

Хю, точно вчера си мислех за теб, че нещо не си писала наскоро и много се зарадвах сутринта, че има пост от теб  Hug !
Не се притеснявай за Габи - щом го кърмиш активно, пък и все пак похапва и други неща, макар и по мъничко, мисля, че няма проблеми. Много да го нагушкаш от мен  Hug !

# 119
Добро утро и от мен Hug
Толкова нервна съм станала,че сама не се трая Sick ooooh!
Мойто човече е за последна седмица на кухня - по точно на държавната Peace Не се издържа повече. Адски еднообразно, не добре сготвено, а кремовете чак на мен ми къртят #2gunfire Close
Почна чак на фонтан да повръща от тях, а не ми е повръщала от 2-3 месеца Crossing Arms ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт