Ех, море, море, дали ще те види СЕПТЕМВРИйското дете!

• 10 793
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
Привет мацки Hug Hug Hug
ASEN4E,благодаря за кафето Hug
Красии, честито ви нови предобивки със здрае да си ги ползвате
Веси ,благодаря ти мила за инфото,ще видим днес какво ще е яденето(ще пиша после) И в тази кухня основно е пилешко,поне да имаше веднъж в седмицата и рибка,нали е полезно за децата, сега трябва аз да се чудя как да му е давам и правя
Katrin7, аз събрах кураж от мамите  и веднага тръгнахна фризюр.За къдравата коса - ние с мъжа ми и двамата сме с права ,но баща ми е с къдрава ,та може да е взел малко от него Laughing дано .За спането навън ,дума дане става,Митко от два месеца вече неиска да стои в количката ,само се върти мрънка, а пък да заспи едвали в тая жега- топло му е явно
Lexy дано да са зъбчета
Heureuse  Hug
bravy - разсмяме  с пукането като пуканка   Laughing
samorasliche мислиш ли че е от кухнята ,недей така и аз съм в чуденка какво да правя в държавна или в частна кухня. Тук до нас близо има една частна (с/у Shell бензиностанцията) на ден е 2лв за месеца ти идва около 40лв,има мами които е хвалят много- имало голямо разнообразие на храните
И аз съм в чуденка
Лек ден мацки

# 121
eххххх, Bravy, тия дето сме на 30 + нещо си - да се готвим за оня свят ли вече  Thinking  Joy Joy Joy Joy

Хю, никакъв ли интерес не изявява към масата  Thinking

МОРЕНКА ДА СЕ ЯВИ В ИЗПОВЕДАЛНЯТА, пардон форума !!!!!  newsm66  Mr. Green

Саморасличе, ако въобще може да се говори за кремове в ДК  Laughingдават предимно нишесте, чат пат с пасиран компот, мляко с ориз, мляко с грис и по изключение някой друг различен крем  Rolling Eyes ама за 50 ст на ден  3 яденета по 200 гр. - толкоз  Laughing нооо когато взимам с чужди купони - много добре си хапвам манджите  Embarassed да не стават зян  Naughty колко струва във Варна детската кухня ????  newsm78 то нека я повишат три пъти, ама да дават и друг вид месо поне ...  Rolling Eyes

Ваня, за новата кухня в Изгрев ли пишеш ??? как се казва ? имат ли сайт? и 2 лв., но без доставка, нали?

# 122
  • Бургас
Привет,
тази нощ отново бяхме в джаза. Но причината са кътни зъби. Венеца е кърваво червен.
Абе я да питам. Аз вече се обърках с това прохождане. Понеже Алекс ходи държейки се за масата и лекар ми каза, че трябва да му обувам твърди обувки да свиква, щото иначе ходи на пръсти и можело да му се изкриви ходилото. А и ако проходи на пръсти после не искал обувки, получавали се деформации, носели се някви тежки обувки и аз вече направо  Shocked newsm78 #Crazy.
Моля мамите с повече информация да споделят!
Хубав ден!

# 123
Здрасти и от мен Crazy Аз вече съм за лудница - малкото не спира да мрънка и реве. Нощес пак 1 часа рева, а вчера следобяд бихме рекорда от 3 до 5 нон стоп  Confused
Брейви, браво бе - аааааааа дай да мрем ние над 30-те дето сме Twisted Evil
Ние живи и здрави в петък тръгваме за моренцето - дано всичко е ОК Praynig

# 124
Ааааа без такива Naughty,не ща да нагнетявам напрежение,още по-малко в полемика да влизам Hug Joy hahaha
Прощавайте мацки,ама камъните са си в моята градина само. Embarassed Joy
Ама Людмилчето май е права,че не ще да е само от годинките, просто съм се поизносила явно:35: hahaha

та за да ви върна настроението,щото на мен не ми липсва Hug  аз се размечтах чак за внуци,особено след милата гледка на нгушкащи се  Али и Радостинка.В този ред на мисли всяка възраст си е готина-силно го вярвам.

Ще ви споделим някоя и друга снимка,само да ги кача.

# 125
bravy  Hug

Момичета да Ви питам за тия ревове нощем - не мислите ли, че нещо сънуват малчовците? Аз напоследък такова измислям като причина... Както си спи кротко и тихо като агънце, изведнъж изпищява и реве дълго, понякога със затворени очи. Моето момиче има само 2 зъбчета и не виждам признаци за други за сега, та за това реших да питам сънищата и кошмарите (евентуално) кога започват. Спомням си, че и при сина ми имаше някакви такива изпълнения, но все си мисля, че по-голям беше, че ходехме от стая в стая да показваме, че няма нищо страшно.

# 126
аз се размечтах чак за внуци,особено след милата гледка на нгушкащи се  Али и Радостинка

Shocked сакън недей  Shocked изживя си тя нашта живота  Joy Joy Joy Joy Joy

Лекси, за първи път чувам подобно нещо - детето да прохожда с обувки  ooooh! това ортопед ли го каза  ooooh! я виж тук - в края на текста - т.8 - http://www.smartcellsbg.com/?q=bg/node/38 този ортопед е много добър специалист и ние ходим при него  Peace

" 8. Не обувайте детето в обувки при първите стъпки. То първо трябва да се научи да си разпределя тежестта между  палец, кутре и пета. Затова бебешката походка е тромава – децата първо стъпват на цялото си ходило. Едва към втората годинка се научават да ходят като възрастните. До тогава обувките са нежелателни. Купете му буйки – без твърда подметка или терлички.Слагайте обувки, когато детето започне да ходи на по-дълги разстояния
Задължително изискване за детските обувки е фордът, който държи петичката, да е твърд. Може да е бота, половинка или сандал, но да е с твърд форд отзад, а подметката да е мека и гъвкава.
ТРЕТИ ПРЕГЛЕД – на 2 годинки
  "

Снежи, и аз съм си мислила, че те отдавна сънуват  Hug

# 127
  • Бургас
Привет,
Веси, мерси много. Ще го покажа на педито да видим кво ще каже.
А пък към Хекси и Мари, не помня имаше ли някой друг като нашите ревящи човечета. Днес рева само две минути с пресекулки и заспа. Но това е след 3 пълни седмици рев и после приспиване. Днес заспа само след 2 минутки и то сам. Дано утре и толкова не реве. Стискам палци и при вас да се оправят  ревовете  Praynig

# 128
  • Видин
Айде и аз най-сетне да се запиша в новата темичка  bouquet

# 129

Shocked сакън недей  Shocked изживя си тя нашта живота  Joy Joy Joy Joy Joy

ам неее живота си току така без бой не го давам Joy hahaha  hahaha

# 130
Весе, много полезна информация  Hug
Дано плачещите човечета се успокоят, че иначе горките им майки съвсем ще изпушат в тази жега   smile3515

# 131
Привет и от мен.. не съм писала отдавна, ама няма време от ремонти и от гости.. сега малко се поосвободих..
Новото около нас е че от вчера ходим на кухня. Засега взимаме диетично меню без яйца и мляко да посвикне пък като навърши годинка ще й включа и яйцата.
За обувчиците гледам сте писали .. аз днес купих едни сандалки на Капчица и мисля да ги обуваме по един път на ден, а през останалото време босички. От толкова различни мнения вече незнам какво да правя и затова стигнах до среден вариант Simple Smile

Това е засега.. надявам се вече да имаме време за по-често включване..

# 132
Здравейте момичета! Само да кажа в подкрепа на думите на Весето, че и аз прочетох че като са вкъщи бебетата е по-добре да се оставят босички, за да се научат правилно да стъпват. Аз така и правя - вкъщи бебо е само бос, да не кажа сега че е по памперс. И двете ми други деца в началото стъпваха като балерини - на пръсти, ама сами се научиха да стъпват и ходят правилно.
Онова между другото го прочетох от бейбисентър - който се регистрира си дава рождената дата на бебето и му изпращат всяка седмица какво да очаква за развитието на детето си. На английски е, който има интерес да му дам ел. адреса.
Габи май наистина показва склонност към педагогическото захранване, може би само с това да го подкарвам, да не си хабя нервите:thinking:  Чувствам се ужасно когато съм си играла да му приготвям нещо домашно приготвено (това при условие че тук бурканчетата с пюренца са смешно евтини) и след като толкова съм си играла просто си врътне главата и толкоз Sad
А на Брейви - Брейви, аз вече към четирсетака бодро крача, ама нямам твоите проблеми с костите след раждането. Да не би да имаш нещо друго, пък да не се преглеждаш защото си мислиш че това е нормално след раждането? Аз на твое място бих отишла и на лекар.
Асенче, твоят късмет с цикъла просто е уникален - цяла година да нямаш и накрая пред морето  #Cussing out Лек ден на всички, дръжте се в жегите! Моят Габи дреха на гърба си вижда само като излизаме, иначе памперсът му стига Laughing

# 133
  • Асеновград
Здравейте,мами  Hug

Анито още спинка- в 15х заспа  Heart Eyes и аз да драсна някой ред,че всеки момент ще се събуди.

Аз също я държа босичка вкъщи,като сме навън й слагам буйки,ама тя още не ходи много навън,само като се размрънка и я хвана с 2те ръчички и тръгва да прави крачки и няма спирачки  Mr. Green ама с буйки си караме още.

Аз вчера и днес да похваля кухнята- вчера имаше телешко,а днес риба  Peace то не трябва да е събитие,де  Mr. Green ама все пак  Rolling Eyes

Хайде целувкииии  bouquet

# 134
Малката и тя ходи боса в къщи. Стъпва стабилно на цяло стъпало (а не като в началото на пръсти) и не си ги криви стъпалцата, но ми прави впечатление, че с десния крак стъпва по тежко - все едно, че марширува  hahaha Вече си обикаля без проблеми от стая в стая, като хваща касите на вратите колкото да прекрачи прага  Heart Eyes
Краси, поздравления за кухнята ви  Hug
Хю, няма смисъл да си тровиш нервите. Ако готвиш здравословно предлага на Габи с чиста съвест от вашата храна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт