КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС IX

• 60 825
  • 498
  •   1
Отговори
# 165
Не знам вие как сте, но аз тотално съм блокирала. Опитвам се да работя и да не мисля за това, но не мога. Само за това мисля. Че като знам колко малко желания написах и въобще..... Даже отворих в една съседна тема има списък на всички частни училища и в кое каква такста искат, та смятам, като не ни приемат никъде, заради моята умна глава, да видя къде според аршина мога да плащам.
Мани мани, не е за разправяне то мойта простотия. ooooh!

# 166
Аааааааааааа и още един тъп въпрос. Надежден ли е източника на информация за "ранния следобед", или щото много ни се иска Wink да е така? Пък и вече е средния следобед Laughing

Аз чакам, чакам вече час, и свиря тоз сигнал....................... ля ля ляляля ля ляляля ля ля ляля ........ Направо ще полудея.

Каква ли песен ще запея после........................

# 167
Ако някой открие нещо веднага да каже!!!!!

# 168
Нищо чудно да седиме и в много ранната сутрин и още нищо да няма ..  Rolling Eyes АЗ НЕ МЪРДАМ ОТ КОМПЮТЪРА!ЧАКАМ !

# 169
Krische , не изперквай! Споооко 
Детенцето ти ще се класира .Какви са тези мисли???  smile3512

# 170
Направих телефонна връзка с МОН казаха да звънна на РИО ..Звъня .. Заето  #Cussing out ... сега пък никой не си прави труда да вдигне аааааааааа....

# 171
Ако успееш да се свържеш, пиши веднага какво са отговорили. Че вече ми писнааааа. Все пак в графика пише до 11.07., а не на 11.07.

# 172
 СВЪРЗАХ СЕ И КАЗАХА ЧЕ УТРЕ ПРИВЕЧЕР ЩЕ  СЕ КАЧАТ РЕЗУЛТАТИТЕ В ИНТЕРНЕТ!!!КАК УТРЕ БЕЕЕ!!!Пфуу много се изнервих...

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 18:14 от DaniiTedy

# 173
Е то бива, бива ама...чак толкоз. Че кой ли ще работи до привечер в петък ми е чудно...

# 174
Абе както винаги прецакана система..да не забравяме къде се намираме..ние направо много изискваме от тях..  ooooh! ooooh!  #Cussing out

# 175
Ами аз вече ставам, защото нямам повече нерви. Как ще спя тази нощ незнам. Ако има нещо ново, пишете. Довечера ще ви проверя Simple Smile

# 176
Уауу, Крисче!!! Какви са тези приказки?!!  Big Ups И то с тези оценки на детето?!! Да не сти кандидатствали за прием в Кеймбридж, та да не го приемат детенце? Grinning
Усмивки трябват днес! А и ако някой вземе да хакне сайта на МОН /малко по-рано този път/ и да ни предостави класирането още в тази ранна вечер, съвсем ще се усмихнем!  smile3503

# 177
http://www.shum.bg/index.php?item=21700

Силно се надявам информацията да е достоверна.

# 178
Ама то е ясно за утре че ще ги има ама ние ги искаме днееес!!

# 179
Не знам вие как сте, но аз тотално съм блокирала. Опитвам се да работя и да не мисля за това, но не мога. Само за това мисля. Че като знам колко малко желания написах и въобще..... Даже отворих в една съседна тема има списък на всички частни училища и в кое каква такста искат, та смятам, като не ни приемат никъде, заради моята умна глава, да видя къде според аршина мога да плащам.
Мани мани, не е за разправяне то мойта простотия. ooooh!

A да те почна аз искаш ли? Такъв аршин ще ти дам...  fight
С бал 32,75 ще ми говори тя за частни училища.
Я да си слагаш усмивката и да даваш кураж на детето!!!

Общи условия

Активация на акаунт