КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС IX

• 60 829
  • 498
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте!
Моето включване не е съвсем по темата.
Но сина ми не е ходил на никакви школи и ме изненада много приятно с изпитните си резултати. Изкара 5,50 по БЕЛ и 4,50 по математика, 5,75 по биология и 5,40 по химия. С това съвсем не искам да отрека труда на децата посещаващи школите.....Цяла година се карах с него,четейки написаното от майките тук,но сега нямам думата. Явно всичко е до самото дете. Не че той отваряше учебниците у дома....все си знаеше от училище. Явно преподаването и ученето се е изменило от нашето време,но дано да е за доброто на децата ни.
Пожелавам успехи на бъдещите седмокласници и още по-големи успехи на всички деца очакващи класирането!

# 151
Skorpion, по напред  беше написано , че ако детето не е прието на първо класиране автоматично без да е необходимо заявление остава да чака второ.

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 20:58 от daniivo

# 152
Моля Ви за отговор на един такъв въпрос, колкото и да е тъп/не го задавам на познати, защото ме е срам от въпроса/ става въпрос за класиранията на учениците след 7 клас-ако дете не е класирано на първи прием, за втория прием отново ли попълва заявления със желанията си

НАРЕДБА No 11:

Чл. 19. Класирането за:
1. профили "Хуманитарен", "Природоматематически", "Чуждоезиков",
"Технологичен" и "Изкуства", както и за специалностите от професии, е централно за
училищата на територията на областта и се извършва от РИО;
2. профил "Спорт" се извършва от училището.

Чл. 20. (1) Първи етап на класиране приключва със записване на приетите ученици
или подаване на заявление за участие във втори етап на класиране.

(2) В заявлението по ал. 1 учениците не може да променят и пренареждат желанията
си.

(3) При първи етап на класирането по чл. 19, т. 1 държавен прием не се извършва за
паралелка, за която приетите са под норматива за минимален брой ученици.

(4) За паралелките по ал. 3 държавен прием може да се извършва по решение на
началника на РИО след анализ на резултатите от приемните изпити, желанията на
учениците и спецификата на населеното място.

Чл. 21. (1) Във втори етап на класиране участват учениците, които:

1. не са приети;

2. са приети по второ или следващо желание, но не са се записали и са подали
заявление по чл. 20, ал. 1 .

(2) Във втори етап на класиране учениците по ал. 1, т. 2 се класират на мястото си от
първи етап или на по-предно свое желание.

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 23:10 от julialexpetkova

# 153
  • у дома
Пожелавам Ви един прекрасен ден,на който усмивката да не слиза то лицата ...
Искрено се надявам ,че днес ще ги има резултатите от класирането в интернте,ама то нищо се не знае де...

# 154
  • край Дунав
Благодаря Ви за изчерпателните отговори и остава само да стискаме палци тези дни Praynig

# 155
Очаква се днес в ранния  следобяд да излязат резултатите от първо класиране.
Много мина , малко остана  newsm68 newsm44

# 156
  • София
Очаква се днес в ранния  следобяд да излязат резултатите от първо класиране.
Много мина , малко остана  newsm68 newsm44

Ами то сега е "ранния следобяд". Малко остава, ама накрая времето най-бавно тече...
За интернет ли говориш или за изнасяне по гнездата?

# 157
За Интернет.

# 158
Йончева, извинявай за лаишкия въпрос, но  къде ще излезе класирането  Embarassed! Пак там, където проверявахме оценките ли!

# 159
  • София
И още един лаишки въпрос  Embarassed - имате ли представа по кой входящ номер ще е търсенето - по този от служебната бележка или този на заявлението?

# 160
аз влезнах там където се гледат и оценките с входящия номер ,който е от бележката ,но няма нищо ..  Rolling Eyes ооооххх ще се побъркааам искам резултати !!!

# 161
В сайта на МОН ще излязат.
Там, където се проверяват оценките.

# 162
И аз там съм влезнала ама още няма нищо  smile3514 smile3515
Ще "успокоя"нервите с едно фрапе  Laughing

# 163
Дано наистина излезнат днес , че като чета съобщението на Кастрева до директорите ooooh!... викат ги утре - 11.07. в 20.00 часа #Crazy да си вземат разпечатките с 1-то класиране !

Аз май ще сдам поста пред компютъра atwork, че това чакане ме побърква ! Отивам да ритам с малкия навън  football , а на вас пожелавам търпение , че  да не ви намеря после така - perko.

# 164
До утре ще изперкам..дано ги вкарат скоро в нета ..

Общи условия

Активация на акаунт