ПЛЕВЕН - 58

• 26 007
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
Аз искам тези:
ръст 114 см.

http://www.laredoute.fr/vente-3-debardeurs-enfant-fille-prix-min … 2&prodcolor=1
тюркоазено, зелено и бяло

# 181
  • Плевен
http://www.laredoute.fr/vente-3-debardeurs-enfant-garcon-prix-mi … 2&prodcolor=1
р-р 114
За мен тези потници - червения, сивия и раето. Трите ли струват 3 евро или всеки е по 3 евро? Кога мислите, че ще пристигнат? Ако дойдат по-скоро мога да поръчам и от момичешките блузки.  Thinking

# 182
  • Плевен
 slanced ,Silvipl ,Atrakcia,Diviana благодаря Hug
Отидох да взема удостоверението за постоянен адрес от есграон-а и си викам за по-сигурно ще питам в паспортното,нали искам експресно да го извадя паспорта. Нищо не ми казаха за кварталния,направо с документите във второ рпу и за 30 дни. Аз кавам "искам експресно" . Отговора "Вече не може.Първи паспорт е" и аз се опулих и пак питах .Като малоумна #Crazy Но иначе като цена и възможност го имат на едни залепени листи до гишето.

Дикси, аз при висока температура изобщо не ходя при личната,точно защото веднага ми изписва антибиотик. Да се застраховат,а дали има нужда не е толкова важно. Дано бързо се излекува душицата.

Дещо ,каква количка взехте?

# 183
  • Плевен
Нади като ти прочетох поста и аз гледах,като малоумна. Shocked
Може ли за един месец да са се променили нещата? newsm78
И на Меги и е първи паспорт и не са ми казвали,че не може бърза поръчка.
А всички неща които ти написах ми ги обясни една служителка от паспортно. Peace

# 184
  • Плевен
slanced , утре ще ходя да се разправям аз.Да видя къде пише ,в кой докумет. За да не може, трабва да имат заповед. Тъкмо нещо ме е хванала нервата,ще си поговоря с тях Mr. Green

# 185
  • Плевен
slanced , утре ще ходя да се разправям аз.Да видя къде пише ,в кой докумет. За да не може, трабва да имат заповед. Тъкмо нещо ме е хванала нервата,ще си поговоря с тях Mr. Green

Само така Peace GrinningПожелавам ти успех и здрави нерви Heart Eyes

# 186
  • Плевен
Благодаря Hug

# 187

Не е той, аз също съм засичала този ник, но няма как да е, щото беше до мен.Мистерияя  Rolling Eyes

# 188
Здравейте,Плевенски мами!Искам да ви попитам някоя от вас знае ли някаде в Плевен да се продават или да се поръчват торти за диабетици?Мъжът ми има диабет,а след 1 седмица има рожден ден и ми се иска да го изненадам с една тортичка.Ще се зарадва много стига да успея да намеря.Много ще се радвам ако някоя от вас знае нещо.Благодаря ви предварително!

# 189
Здравейте,Плевенски мами!Искам да ви попитам някоя от вас знае ли някаде в Плевен да се продават или да се поръчват торти за диабетици?Мъжът ми има диабет,а след 1 седмица има рожден ден и ми се иска да го изненадам с една тортичка.Ще се зарадва много стига да успея да намеря.Много ще се радвам ако някоя от вас знае нещо.Благодаря ви предварително!

Не съм чувала аз да правят такива торти някъде  Rolling Eyes

Дикси, как е Митачко?

# 190
Уфф, от 3 през ноща, когато беше 39,5 до сега не е вдигал. Пу-пу. Обул си е банския и само се фръцка и повтаря "банЦки, мойенце..."  Laughing
А аз имам толкова много излизания, за да пазарувам за това море, а няма как с него сега. Всичко ще оставя за събота.
Абе...ходим по за една седмица на море, а им треперим на децата два месеца предварително дали няма да се разболеят...шантава работа  Crazy

# 191
ivka, може би най-добре е ти да направиш тортата. Никъде не съм чувала да правят такива торти, пък и да имаше, знаеш ли какво ще има в тях Confused

Има светъл лъч на хоризонта - колкото повече растат, толкова по-малко боледуват, аз поне друга рецепта за успокоение нямам...

# 192
Обул си е банския и само се фръцка и повтаря "банЦки, мойенце..."  Laughing
Че снимай го , де  Heart Eyes

Ивка, има подсладител ,подходящ за термична обработка, ако се навиеш да правиш сама торта, пиши ми, ще ти помогна с някоя рецепта  bowuu

# 193
Охх, аз пък да се оплача, голяма гадост това време днес.
Изкарах количката, че щяхме да излизаме, но Калина заспа. Наспа се тя, излизаме и то взело че заваляло през това време. Съответно количката мокра, та свалях тапицерията да я суша. И сега се чудя какво да правя, ще изчакам малко дано да спре този гнусен дъжд, че в къщи полудява горката.

# 194
Дикси, как е Митачето днес? Дано не повишава повече температурата и да оздравява по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт