® E-bay - тема 12

• 40 683
  • 842
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Flash, колко ти излезе транспорта . Има още едни такива боти и мисля да ги взема
3.95 ... най-отдолу на линка дето съм дала продавача е публикувал въпроса ми и отговора.

# 376
  • някъде там
Благодаря  Heart Eyes
Даже се посмях Joy Правят глупости а?

# 377
# 378
Peace Тук има за малки момиченца много сладки лотове с фибички, диадеми, шноли, герданчета на George и отделно парти артикули с покани, благодарствени картички и украси и т.н.:   цък!
На снимките не си личи само в описанието са описани по подробно, но на "живо" са много сладурски  Wink

# 379
ейййй заразихте ме с това Gymboree Bon Voyage

# 380
 PeaceАйде още Бон войаж Hugза по-големи мадами 7-8г

# 381
Bon Voyage е доста стар, от 2006 серия е май

# 382
  • на пистата
аз съм на вълна раници,дайте някоя готина,че скоро училище идва

# 383
  • някъде там
Other Int'l Postage
Това обикновенна поща ли е?

# 384
Хора, питах една мома англичанка за едни ботички какъв е размерът по европейската номерация или поне какъв е размерът на стелката и тя ми е отговорила това:
DONT KNOW EU SIZE BUT THE BOOTS ARE 3 WAY FITTING WITH SPARE INSOLES
Какви са тези резервни стелки според вас и какво означава това, искала е да ми каже, че си отговарят точно на номера ли?  newsm78
Аз питах, понеже не им вярвам особено на номерациите, един път пишат 8UK, че е 25 номер, друг път, че е 26. На мен ми трябва 26 за зимата, как мислите, да рискувам ли с 8UK?

# 385
Зависи от марката.

# 386
Да де, аз затова я питах за размер на стелката. А иначе става въпрос за Hush Puppies, ако някой има наблюдение върху номерацията, моля да сподели.

# 387
Да де, аз затова я питах за размер на стелката. А иначе става въпрос за Hush Puppies, ако някой има наблюдение върху номерацията, моля да сподели.
7 отговаря на 24 - купих сандалки на тази марка за дъщеря ми, но са й тесни  - има пухкаво краче. Иначе на дължина са ОК и са супер качествени, но за съжаление няма да може да ги носи Sad

# 388
Абе много хубави дрешки на Gymboree.Но аз ли не намирам или наистина няма по-малки модели за момченца.Сякаш повечето са дрешките за момиченца и то по-големи размери  newsm78

# 389
Абе много хубави дрешки на Gymboree.Но аз ли не намирам или наистина няма по-малки модели за момченца.Сякаш повечето са дрешките за момиченца и то по-големи размери  newsm78

Цък

Общи условия

Активация на акаунт