® E-bay - тема 12

• 40 610
  • 842
  •   1
Отговори
# 465
aunt Ogg, да ти е живо и здраво детенцето и много, много да те радва!  nbirthday
teo_71, в такъв случай мисля, че няма как той да спечели диспута, просто си напиши в отговора, че шипинга е бил друг в обявата. А ти опита ли да платиш през ибей, като сама си въведеш обявения шипинг за Европа? Аз така правя, ако ми пратят инвойс с по-голям. Досега не е имало проблем, защото съм си платила и няма как да отворят такъв диспут.

Durango, къде изчезна? Ти отиде в Красива мама и ни забрави

# 466
aunt Ogg Честита ви първа годинка   bouquet , много подаръци да получите.
Аз зациклих  newsm78, нищо не ми идва на ум, давайте идеи за покупки.

# 467
teo_71, в такъв случай мисля, че няма как той да спечели диспута, просто си напиши в отговора, че шипинга е бил друг в обявата. А ти опита ли да платиш през ибей, като сама си въведеш обявения шипинг за Европа? Аз така правя, ако ми пратят инвойс с по-голям. Досега не е имало проблем, защото съм си платила и няма как да отворят такъв диспут.

Twisted EvilХа-това е яка идея-не съм пробвала-да си въведа ръчно шипинга-ама нали все автоматично ме "води' и не съм пробвала досега. Wink

aunt Ogg  -живо здраво и много късмет да си има детенце!

# 468
Нали можеше някъде да се оплачеш при много завишен шипинг? Не си спомням точно, май се репортваше на и-бей.
http://pages.ebay.co.uk/help/policies/listing-shipping.html
http://reviews.ebay.co.uk/Excessive-Postal-Charges_W0QQugidZ10000000000757961
Заповядай.

Честито ти порастнало детенце!

# 469
Durango, къде изчезна? Ти отиде в Красива мама и ни забрави
Горе е - на балкона  Mr. Green

aunt Ogg Честит празник - бъдете здрави  Heart Eyes

# 470
чета това и му се радвам
.  Also,  the transporter picked up your truck this morning.  I'm sure you will be happy with your truck.  We appreciate your business.

# 471
aunt Ogg,честит празник и от мен! Simple SmileДа ти е живо и здраво малкото жабче и мнооого да те радва! newsm59

# 472
здравейте, трябва ми помощ какво иска да каже таз жена:
I reccon bout £5 as it is going quiet far. if you would like this item then send the money to cross550@hotmail.com. thank you

# 473
Спешно !!!
Кой парфюм на армани - мъжки
Имаше парфюм Addicted на кой беше ?

# 474
Monda е по парфюмите  Wink

# 475
  • на пистата
адикт е на диор
армани-мания

# 476
  • into the blue
aunt Ogg  nbirthday newsm38!

Искам да попитам по-вещите в занаята този страйк вижда ли се във фийдбека или само продавачите го виждат?

# 477
aunt Ogg  nbirthday newsm38!

Искам да попитам по-вещите в занаята този страйк вижда ли се във фийдбека или само продавачите го виждат?

И аз ще следя за отговор на този въпрос. Peace Защото и аз май имам такъв страйк?! newsm78

# 478
Ще се самоцитирам но не мога да разбера какво точно значи това 
I reccon bout £5 as it is going quiet far. if you would like this item then send the money to cross550@hotmail.com. thank you
и как да и преведа парите на мейла

# 479
Какви са тия страйкове??
Какво означават и къде може да се види дали имаш?

Общи условия

Активация на акаунт