® E-bay - тема 12

• 40 605
  • 842
  •   1
Отговори
# 495
  • into the blue
Mina,а можеш ли да разясниш малко повече за страйка?

# 496
аз имам страйк и никаде не ми се е отразило видимо - рейтинга ми е 100% положителен

# 497
  • Русе
Mina,а можеш ли да разясниш малко повече за страйка?

Не съм Мина,но ти отговарям.Страйкът не се вижда в профила и не се отразява в процентния рейтинг

About Unpaid Item strikes and suspensions

Unpaid Item strikes are issued and tracked by eBay.

Unpaid Item strikes are separate from feedback, and do not affect a user's feedback score or member profile.

If a buyer is issued an Unpaid Item strike it will automatically be assigned to their account when the seller receives their Final Value Fee credit.

Buyers have the option of appealing an Unpaid Item strike if they believe it was undeserved

# 498
Ами страйка е отрицателния фидбек, който може да ти постави контрагента. Ако си купувач, продавача не може да ти сложи страйк, ако си платил стоката. Ти като клиент може да сложиш страйк, ако нещо не е наред в сделката. Общата сума на положителни и отрицателни оценки формира потребителския рейтинг на всеки в ибей. Аз като купувам нещо, особено ако е по-скъпо, гледам рейтинга на продавача да е поне над 98% и да има колкото се повече оценки. Ако рейтинга ти на купувач е нисък има голяма вероятност да ти откажат да ти продадат нещо и изобщо да те допуснат в търга.

# 499
аз имам страйк и никаде не ми се е отразило видимо - рейтинга ми е 100% положителен

Дай да ти видим профила Simple Smile

# 500
  • into the blue
Mина и maiche  Hug

# 501
Аз пък защо си мислех, че страйка=отр.федбек newsm78

# 502
  • Русе
Аз пък защо си мислех, че страйка=отр.федбек newsm78

Получаваш страйк от ибей,когато не платиш.При няколко страйка ти закриват акаунта.

Remember, if you get too many strikes in too short a time period, your account will be suspended indefinitely and all the negative and neutral Feedback you had left for other members will be removed permanently. In some cases, limits may be placed on your account in advance of suspension

# 503
Mина,благодаря за отговора.  bouquet
Прегледах си изцяло профила,но нищо не открих.И процентният ми рейтинг е на 100%. newsm78 Може би не съм го получила този страйк?Дали има такава вероятност изобщо...да не са ми сложили страйк? Rolling Eyes

Не си, щом рейтинга ти е 100%.

И все пак няма да бързам да се радвам,че може понатам да си го получа. Laughing

maiche,по-късно видях твоя пост. Blush А знаеш ли при колко страйка ти затриват профила? Peace

# 504
Безумен е. Аз купих столче за кола от Германия и платих 20 евро за шипинг.

На какво столче се спря в крайна сметка, и как убеди продавача да ти го изпрати за тази смешна цена

# 505
  • into the blue
maiche,по-късно видях твоя пост. Blush А знаеш ли при колко страйка ти затриват профила? Peace
На третия,в последият пост на maiche го пише  Peace

# 506
Ясно,много ви благодаря,момичета,за разясненията. Hug

# 507
Дуранго, за море ли се подготвяш с новите дрешки и парфюми или си намерил любовница в красива мама?
Тео, какво стана, плати ли?
Хора, какво купувате, хвалете се, давайте идеи... Всички ли сте в Редут и Промод?

# 508
що пък да е от красива мама, може да е от ларедута, некое френско гадже
Аз си падам по девственици, ама в нито една тема не откривам ...

# 509
Хора, какво купувате, хвалете се, давайте идеи... Всички ли сте в Редут и Промод?

Аз току що един епилатор за подарък. В Техномаркета е 239 лева, аз го взех за 102.

Общи условия

Активация на акаунт