® E-bay - тема 12

• 40 640
  • 842
  •   1
Отговори
# 405
mam@,  благодаря!  bouquet

# 406
Аз искам да попитам какво става,когато ти сложат страйк?И по какъв начин ти се отразява това? Rolling Eyes Не мога да разбера,защото определено при feedback-a ми няма негативи. newsm78

# 407
Ядосва ме един продавач!
Докато течеше търга се уговорихме по мейл за по-ниска цена на шипинг, т.к ми искаше $40 за доставка на една чанта.
Спечелих и му писах за нов receipt for payment, обаче от 2 дена не ми отговаря...
В най-лошия случай няма да я платя, но чантата страшно ми харесва и ще ме е яд, ако не я имам ...  Cry

Ако много я искаш, аз бих я платила с цената на доставката, на която сме се уговорили. И да му пиша - as per our agreement.

# 408
Като се отвори тема за ранички, имам едно питане. Раничка с колелца подходяща ли е за детска градина?

# 409
Ако много я искаш, аз бих я платила с цената на доставката, на която сме се уговорили. И да му пиша - as per our agreement.
Не се уговорихме за конкретна цена, а просто да я пусне по друга поща, където е по-нисък шипинга...
Ама майната му - току що си я платих на високата цена, не ми се занимаваше повече...
Сега ще дам $20 повече, ама като знам тук цената й каква е .... няма смисъл  Crossing Arms

# 410
Като се отвори тема за ранички, имам едно питане. Раничка с колелца подходяща ли е за детска градина?
Стига на детето да е удобно - защо не  Wink

# 411
Благодаря, mam@     bouquet! Дъщеричката ми през септември ще тръгва на градина и сега съм раздвоена  между тези две ранички http://i14.ebayimg.com/04/i/000/fb/5d/8c5d_1.JPG  http://i21.ebayimg.com/01/i/000/fb/5c/0e6f_2.JPG

Да похваля ето тези сандалки, много са сладки 

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 14:24 от valeria1

# 412
И двете  Mr. Green

# 413
аз съм на вълна раници,дайте някоя готина,че скоро училище идва

И аз се оглеждам за същото.

Например тези

А някой да е намерил ортопедични ранички за училище  newsm78р

# 414
  • Варна
valeria1, много са красиви сандалките. И на мен ми харесват и двете ранички. Само да кажа, че на децата раничките ги занасяме в понеделник и си ги вземаме в петък. Не ги носим всеки ден. А и напоследък взех да слагам в наилонова торбичка, че и направо на рафта в шкафчето, защото лелите нямали време да ровят на всяко дете в раницата, че да търсят какво имало там. Последното е цитат.

# 415
  • София
Nadia79, страхотна е чантата! Колко е голяма, дай линк към продавача, моля те!   bouquet

# 416
  • Sofia
Мъжо се кипри с нов мотор от днес Wink

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 17:03 от chocha

# 417
Това е продавача за чантите http://stores.ebay.com/Digos-Deals
Има още няколко хубави модела на NINE WEST , така че действай Wink

А мойта е 14" на 7.7", не мога много да преценя дали е голяма, по-скоро към средна.

# 418
Despina , благодаря  Hug! Последният ми "сблъсък" с детската градина беше преди повече от десетилетие   Mr. Green, вече съм забравила. Значи ще се ориентирам към раничката  без колелца.

# 419
  • София
Надя, благодаря!   bouquet Май малко по-голяма ми се иска... Confused

Общи условия

Активация на акаунт