® E-bay - тема 12

• 40 632
  • 842
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Реших и аз да взема гърненце като на Валерия и гледайте на каква откачалка попаднах  #2gunfire

Hi.
I'm sorry but the cost to send this to Bulgaria is very expensive: £50!
Regards

Тая редовна ли е изобщо  ooooh!

Прати й линк с тарифите на англ. пощи, има го на първа страница на темата.  Wink

Може би няма да помогне да намали значително парите, но поне да разбере, че не падаме от Марс. Уффф, как ме е яд на такива!  #Cussing out

# 436
  • София
Опп, и аз тук.  Whistling

Вчера се регистирах в Ибей и направих две поръчки, но изобщо не съм наясно със сайта, така че момичета, ще ви тормозя с въпроси.  Blush Hug

# 437
  • Mostly in my mind

Вчера се регистирах в Ибей и направих две поръчки, но изобщо не съм наясно със сайта, така че момичета, ще ви тормозя с въпроси.  Blush Hug

Много си бърза. Браво на теб. Какво си поръча?

# 438
  • София

Много си бърза. Браво на теб. Какво си поръча?

Поръчах си един комплект лакове на Essie  и два лосиона за тяло на OPI.  Crazy

# 439
  • Mostly in my mind
После да кажеш как са лосионите.  Simple Smile

# 440
Аз пък да се оплача  Crossing Arms

Получих си вчера първата (китайска) поръчка и си разглеждам, голям кеф - МП4 плейър, тъч скриин и т.н.. абе супер. НООО след няколко часа взе че не се включи. След като го рисет-нах се включи, но пък така блокира, че сега не може да се изключи. #Crazy
Писах на продавача още снощи по мейла, отговор нямам за сега. Трябва ли да пиша някъде по-специално, нещо четох по едно време за диспути разни и т.н.. но не знам дали да не поизчакам малко още.
Иначе той много бързо ми го прати и всичко си беше наред. Голяма каръщина ме гони просто.

# 441
Знаеш ли каква може да е причината :
Така блокирах на щерката тачскийна  ooooh!
Батерията трябва да е заредена напълно и тогава да почнеш работа с него - дано да е това  Peace

# 442
PeaceМоже ли бякой спешно  Praynigда ми каже какво ще рече тази номерация при момчешките дрехи-в щатския ибей-B=XL(18/20) 

newsm78

WinkМноооого благодаря за отговорите ви-много услужливи бяхте-търга изтече и детенце остана без тениска Crossing Arms Whistling

# 443
PeaceМоже ли бякой спешно  Praynigда ми каже какво ще рече тази номерация при момчешките дрехи-в щатския ибей-B=XL(18/20) 

newsm78
WinkМноооого благодаря за отговорите ви-много услужливи бяхте-търга изтече и детенце остана без тениска Crossing Arms Whistling
Е хайде сега  Crossing Arms когато съм/сме наясно и на линия помагаме  Peace
Ибей е необятно и ще има и други тениски  Hug

# 444
Знаеш ли каква може да е причината :
Така блокирах на щерката тачскийна  ooooh!
Батерията трябва да е заредена напълно и тогава да почнеш работа с него - дано да е това  Peace
добре, а сега да дозареждам ли изобщо, щото го изключих и почти му теглих една newsm78

# 445
Момичета,помагайте. Praynig Как можеш да убедиш някой,който не доставя до Бг,да ти достави?Има ли някакви специални фрази или всичко си е до късмет? Rolling Eyes Защото с колкото се пробвах досега,все ме отразвят или пък ми казват някаква супер висока цена за доставка. Tired

# 446

newsm78

е хайде, не са се свършили тениските в ибей, не страдай толкова.

# 447
добре, а сега да дозареждам ли изобщо, щото го изключих и почти му теглих една newsm78
По скоро го остави да се разреди и после зареди на фул - дано там е проблема  Peace
Нали на повечето инструкции за нови уреди пише колко време се зарежда - ала бала без да се експлоатира  Grinning

# 448
Монда-беше изявила желание да ми помогнеш с италианския..Постнах го преди 2 стр,но явно не го видя?!

# 449

Общи условия

Активация на акаунт