® E-bay - тема 12

• 40 573
  • 842
  •   1
Отговори
# 540
Привет.
Момичета,ще ви помоля,ако някоя е купувала обувчици на CLARKS и има номер UK5 от бебешката номерация,да ми измери стелка.
Благодаря предварително.

14 см.

# 541
Момичета, мога ли да имам претенции за цената на шипинга след като не изчаках продавача да ми каже каква ще е? Играх, спечелих, и сега свят ми се зави като видях инвойса  ooooh!

# 542
  • Русе
Момичета, мога ли да имам претенции за цената на шипинга след като не изчаках продавача да ми каже каква ще е? Играх, спечелих, и сега свят ми се зави като видях инвойса  ooooh!

mamahrisi,съжалявам не.

Iliana_ имаше такъв горчив опит и вече не бидва без да пита за доставката. Mr. Green

# 543
 ooooh! Писах му аз да се коригира, ако не иска, ще му предложа да развалим сделката, ако трябва ще му платя за листването, ако не се навие, много важно, една отрицателна оценка няма да ме събори я...  Laughing

# 544
  • Русе
ooooh! Писах му аз да се коригира, ако не иска, ще му предложа да развалим сделката, ако трябва ще му платя за листването, ако не се навие, много важно, една отрицателна оценка няма да ме събори я...  Laughing

С Приорити ли иска да ти прати пакета?

# 545
Да - USPS Priority Mail International Flat Rate Box: US $38.95 то луда работа за 4 лосиона за тяло от по 150мл

# 546
Помоли я да ти ги прати с фърст клас  Wink

# 547
PeaceТук съм и не-не съм платила още-не става така нещо с ръчната настройка-а гледам сте отворили дума за страйковете Twisted Evil-като горда притежателка на 2 такива/все за моите злополучни часовници с които ви надух главата преди време/и очакваща всеки момент 3-и-за тъпата чанта Whistling-никъде в профила не го пише и не се вижда,но явно в акаунта има някаква опция за защите за продавача,защото на два пъти ми се случва като се опитам да наддам за нещо да ме препраща на едно каре,където пише че продавача не допуска продажба на купувач с 2 страйка за последния месец Mr. Green-и не можеш нито да наддаваш нито да купиш-можеш обаче да пишеше на продавача и да го помолиш да промени това за теб-става-пробвах. Laughing
Аз мислех че ще получа бан още първия път,но процедурата била друга-сега вече няма да ми се размине явно-язък тъкмо си понатрупах 15 точки  Cry и така им се радвам.
Ще се прсви нов акаунт после. Thinking
az imam два прецакани акаунта така. Сега съм с трети. Първият  беше заради няколко страйка за кратко време. От един продавач бях купила 7-8 парфюма,после ми дотъпяха и не ги платих. Рейтингът ми беше над 100, но това не ме спаси. След това заминах за чужбина и не съм отговорила на страйковете и ме отрязаха. Направих си втори акаунт с имената на дъщеря ми...работеше си за 20-30  покупки - месец,месец и нещо. И лато реших да продавам  и вкарах  някъде пейпол данните си, ми  го спряха заради  това ,че е свързан със съспенднат акаунт и ми го спряха  безцеремоннп/ Сега съм с трети, на една приятелка с картата, с нейн адрес и си го пазя като очите.
Така че.....не засиат по IP,

# 548
  • някъде там
Абе не мога да разбера,защо писмата които пиша ,т.е въпроси идват и в моята поща?
Ох незнам дали ме разбрахте  ooooh!

# 549
Колко максимум ви се е бавило пакетче от Англия?

Чакам пратката от 6-ти юни. А продавача е с над 5000  положителни оценки, без нито една отрицателна. Не ми се ще да е първата от мен.

# 550
Абе не мога да разбера,защо писмата които пиша ,т.е въпроси идват и в моята поща?
Ох незнам дали ме разбрахте  ooooh!
Чекнала ли си отметката под тях  newsm78 Тогава ти ги праща и там  Wink

# 551

Чакам пратката от 6-ти юни. А продавача е с над 5000  положителни оценки, без нито една отрицателна. Не ми се ще да е първата от мен.
Отваряй диспут, май нямаш много време. Ако ти върне парите, което и е редно да направи, ще си му сложиш положителната оценка. Ако не си го получила, тях ги овъзмездяват кралските пощи после, така че продавачът нищо не губи, недей да губиш и ти.
От личен опит знам, че забави ли се от Англия повече от седмица, няма да го получа. Два пъти ми се случва, връщат ми парите без проблем, с едната даже се разбрахме без да отварям диспут.

# 552
  • на пистата

и аз така,чаках една рокля която беше за рд-то на сина,платена на 5 юни и дойде вчера Joyвече не ми трябва,но важното е,че дойде

# 553
Похвалвам се със вчерашни покупки, реших да пробвам Джамборе и аз, взех на двете деца по една дрешка, да видим.......Освен това за голямото една тениска със Спънджбоб, светела в тъмното Party, ще я видим. Продавача ми направи комбиниран шипинг, за трите дрешки платих малко над 12 долара пътни  Crazy Crazy Crazy

това е продавача

# 554
 Peacemaiche  -абсолютно си права-като се комбинират 2 осбено 3 -идват супер-отделно самите цени на някои са много добри HugАко има желаещи за комбинация,че аз засега съм сигурна с един Crazy

Общи условия

Активация на акаунт