® E-bay - тема 12

• 40 441
  • 842
  •   1
Отговори
# 690
И аз съм така,както дойде и където е на сметка. Laughing
Но като цяло нз защо си предпочитам щатския,обаче само от американци си поръчвам. Peace
От китайци,не. Naughty.Просто не мога да се разбера с тия хора. Crossing Arms Досега имам само една поръчка от китаец и никак не съм доволна,а с един друг водихме диспут.

# 691
Ето тая ми хареса но не знам колко е доставката има ли някъкви функцииhttp://cgi.ebay.co.uk/ZAPF-BABY-ANNABELL-REAL-TEARS-DOLL-DUMMY-B … =item170241332674

# 692
  • Варна
lilana_79, тази не я доставят до България. Съществува малка вероятност да се съгласи продавача да я прати. За повече от месец откакто се опитвам да купя такава кукла са се съгласявали два пъти, но пък куклите ставаха много скъпи на края на търга.

# 693
# 694
# 695
# 696
# 697
На мен козметика от САЩ ми дойде за 7 дни, а от Англия са при мен след 3-5 дни. Аз се сдобих с 1 geox за малкия и ни е голям, та ще остане за есента/пролетта. А вече имам 2 неща, дето не щат да ми дадат пощенските до България и не ми отговарят. Мисля да им пусна по 1 отрицателен фийдбак и това е.

# 698
# 699
На мен козметика от САЩ ми дойде за 7 дни, а от Англия са при мен след 3-5 дни. Аз се сдобих с 1 geox за малкия и ни е голям, та ще остане за есента/пролетта. А вече имам 2 неща, дето не щат да ми дадат пощенските до България и не ми отговарят. Мисля да им пусна по 1 отрицателен фийдбак и това е.
как ще им пуснеш отрицателен фийдбек, ако не си ги купила? А ако си залагала и спечелила без да си се уговорила за шипинга- си е за твоя сметка, не за тяхна

# 700
  • В сърцето на ММ
Момичета,получавате ли си пратките редовно?На мен 6 месеца нищо не ми се е изгубило.Сега за 2 месеца имам вече 7 неполучени неща. ooooh!

# 701
Дали можете да ми кажете - каква е разлика между

THROW  /    THROWOVER  /   THROW-Quilt Shabby Chic ?

# 702
Момичета,получавате ли си пратките редовно?На мен 6 месеца нищо не ми се е изгубило.Сега за 2 месеца имам вече 7 неполучени неща. ooooh!

Същата работа, само че аз имам 3 неполучени. Единият вече ми върна парите, другата мацка каза, че ако до понеделник не дойдат нещата, ще ми върне парите и ще поиска компенсация от Роял мейл. Третата още я чакам, но ако и тя не се появи до понеделник, ще пиша на продавача.

# 703
Може ли да ми кажете за каква възраст се води това "New 2 prs Girls Fun Tights size 4-6"

# 704

Това не е Продавалник, всеки да си пише оценки както и когато му скимне ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт