® E-bay - тема 12

• 40 456
  • 842
  •   1
Отговори
# 675
Много готина тениска.   Simple Smile

Мерси. Hug

# 676
  • виртуално
дайте идеи за пазаруване
аз издирвам евтин часовник за шах, като знам за колко време детето ще му види сметката - повече от 20 лева не давам  smile3516

# 677
Moже ли преввод на това?
cot bumber
coverlet (light weight quilt)

# 678
Moже ли преввод на това?
cot bumber
coverlet (light weight quilt)

Това 2-то аз го превеждам като покривка за легло( олекотена завивка)... Rolling Eyes

# 679
момичета здравейте,
понеже сте по  в 4ас  Laughing от мен искам да си пора4ам за малката напраимер това http://cgi.ebay.co.uk/BMW-RIDE-ON-CAR_W0QQitemZ260262031050QQcmd … d=p3286.m14.l1318 или подобна от юк, но проблема ми е 6ипинга от юк до бг 6ипват за 50 паунда а от уса за 140долара.
Някои ако знае някакъв друг вариант да пи6е  Praynig Praynig Praynig
мерси предварително

тежи около 12кг размери около 120см на 60см висо4ина  Hug
моля помогнете за да избера някои по евтин вариант   bouquet

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 18:21 от valentina_p

# 680
Моля кажете ми какво да направя, за да не получавам пратки чрез Булпост EMS, а в пощата.... ???

Вчера съм получила известие и т.к офиса им се намира на супер неудобно място за мен, трябва да ангажирам и пращам други хора да ми ги взимат.  Close
Не знам дали ми ги носят до вкъщи, ама е ясно че като дойдат в работно време у нас няма кой да им отвори!

Отделно, че сега цял ден ще тръпна в очакване какво точно съм получила...

# 681
  • На черешата
valentina_p,няма как да е по-евтино.
Продавача сам решава колко ще ти поиска,ти не можеш да направиш нищо. Peace

# 682
Току що на вратата от пощальонката получих една шапка адидас от САЩ,платена на 17ти,шипната на 18ти,вчера е била в БГ,а днес у нас  Shocked! С USPS Priority е пратена,ама не можах да не се похваля,толкова бърза доставка и от Англия съм нямала досега!  Mr. Green
s_lady,би ли дала линк към продавача на тениската,бих се вмъкнала и аз в една такава красота! Blush

# 683
Здравейте  мацки имам голяма молба към вас някой ако може да ми поръча една кукличка от ибей ще съм безкрайно благодарна

# 684
  • into the blue
При маратонките "C" за какъв крак се водеше  newsm78

# 685
Здравейте  мацки имам голяма молба към вас някой ако може да ми поръча една кукличка от ибей ще съм безкрайно благодарна
По принцип в еbay не се поръчва, а се купува. Ако въпросната кукличка се продава By it now, това означава, че може да се купи на посочената цена плюс цената за доставка до България. Ако е обявена на търг, тогава се участва в търг с наддаване и я купува този, който даде най-голяма сума до изтичане на търга. Най-добре ще ти помогнем, ако дадеш линк към въпросната кукличка.

# 686
Току що на вратата от пощальонката получих една шапка адидас от САЩ,платена на 17ти,шипната на 18ти,вчера е била в БГ,а днес у нас  Shocked! С USPS Priority е пратена,ама не можах да не се похваля,толкова бърза доставка и от Англия съм нямала досега!  Mr. Green
s_lady,би ли дала линк към продавача на тениската,бих се вмъкнала и аз в една такава красота! Blush

Няма проблем,ето: http://clothing.shop.ebay.com/items/Clothing-Shoes-Accessories__ … yandizzyQQ_ssovZ1   
Обаче в момента май няма нищо за продан.  newsm78
А иначе оняден имаше освен моята още 2-3 хубави тениски. Peace

П.С. Моите пратки от САЩ винаги идват за около 7 дни. Simple SmileМного са бързи тези американци. Laughing

# 687
Мерси!   bouquet Ще следя продавача все пак  Wink!
Аз явно все  някои некадърни изпращачи съм намирала,все бавничко ми идват,та сега бях ужасно приятно изненадана  Mr. Green

# 688
Мерси!   bouquet Ще следя продавача все пак  Wink!
Аз явно все  някои некадърни изпращачи съм намирала,все бавничко ми идват,та сега бях ужасно приятно изненадана  Mr. Green

За нищо. Hug
Следи,да,понатам сигурно пак ще пусне нещо интересно. Peace
Аз днес си я платих тениската,сега ще видя кога ще ми я шипне и кога ще я получа. Simple Smile

П.С. Ти от кой ebay поръчваш,от американския ли?

# 689
Първо взимах само от американския,ама повече от китайци все се случваше да поръчвам,за тях да не говорим,4е повече от 3седм се бавят! В последно време само от английския си харесвам разни неща ,от там идват и значително по-бързичко-до 1седмица максимум съм чакала! Както дойде и каквото си харесам общо взето  се получава Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт