® E-bay - тема 12

• 40 480
  • 842
  •   1
Отговори
# 660
аз поръчах кончетата, някой друг ми ги каза ама това не съм аз

# 661
  • някъде там
Още първият път си поисках парите но той ми каза че пари не връща а само замяна
Пускай диспут и обясни,че ти е писнало,че лятото ще свърши докато се сдобиеш с това,което си платила.Гледай си интереса Peace
Кои кончета,кой ти каза и какво че не вдянах  newsm78 Mr. Green

# 662
  • Варна
Къде в ebay мога да си видя диспута? На диспут конзолата пише нула... виждам го само в paypal, така ли трябва да бъде?

# 663
Още първият път си поисках парите но той ми каза че пари не връща а само замяна
Пускай диспут и обясни,че ти е писнало,че лятото ще свърши докато се сдобиеш с това,което си платила.Гледай си интереса Peace
Кои кончета,кой ти каза и какво че не вдянах  newsm78 Mr. Green

Сребърно синджирче и гривна  с морски кончета,виж линка от Продавалника

# 664
  • София
запис

# 665
  • някъде там

Сребърно синджирче и гривна  с морски кончета,виж линка от Продавалника
Оф....за тях ли било  Joy
За колко дни пристигат нещата с USPS Express Mail InternationalTM ?

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 07:22 от илонитка

# 666
И мен ме интересува,току що получих мейл, че са ми шипнали последните дрешки.

# 667
След като пуснах диспут за неполучена стока, първо прадавача ми писа: пратих я. Аз не му отговорих. Днес получавам от Пейпал имейл в който разбирам, че продавача ще ми върне парите. Моля да ми кажете какво трябва да направя сега, че ми е за първи път и не съм наясно. Трябва ли да изчакам да се появят в сметката ми паричките и тогава да приключа диспута или те от Пейпал го затварят. Praynig

# 668
  • някъде там
Щом Пей Пал са ти пратили мейл диспута е затворен.Можеш да си видиш парите в Пей Пал акаунта в Рефунд Peace

# 669
Какво пазаруваме днес?! Аз да се похвали със снощната си придобивка за Рожд.ден на половинката и аз се надявам от Щатите с USPS да дойде до 9ти,че заминаваме на море и кой ще го получава след това....  Whistling

# 670
И аз да се включа с едно въпросче.Имам отворен диспут за дефектна стока.Продавача ми праща нова но докато я получа времето на диспута ми ще свърши.Да го затварям ли или да чакам първо да си получа пратката.Във втория случай трябва да го ескалирам до PayPal.След като всичко е в тяхни ръце мога ли след като престигне стоката ми аз да затворя диспута или вече всичко е в ръцете на PayPal?Питам ви защото не искам да обидя продавача а не ми е ясно как процедират PayPal newsm78
Самоцетирам се но ако някой знае нека ми обясни Praynig

п.п. Очилата пристигнаха днес но съвсем друг модел и тях сега ще връщам така че за да си удължа срока трябва да ескалирам диспута май до PayPal  newsm78

Аз все още си чакам някой да ми отговори  Crossing Arms

# 671
NDV,мисля,че някой вече беше дал съвет,изобщо не се обяснявай повече ,пускай диспут и го ескалирай до ПП.Обясняваш обстоятелствата и казваш,че си се уморила да се разправяш с продавача и си искаш парите.Ако иска да му ги върнеш казваш,че ако ти прати там примерно 50$ ,колкото струва шипинга обратно, ще ги върнеш,иначе не е твой проблема,че не отговарят на описанието и си искаш парите !И толкова!

# 672
Аз диспут отдавна съм отворила и вече почти минаха 20дена.Та затова питам след като го ескалирам до PayPal как се процедира от там нататък.Ако получа качествени очила мисля да прекратя спора

# 673
yaya,готина придобивка. Peace Аз си мисля,че със сигурност трябва да дойде до 9-ти. Simple Smile

П.С. Хайде и аз да не остана по-назад... Laughing ще се похваля с една придобивка,която спечелих снощи:

# 674
  • Mostly in my mind
Много готина тениска.   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт