® E-bay - тема 12

• 40 389
  • 842
  •   1
Отговори
# 780
  • Sofia
Много е сладък анцунга.

Днес ходих до пощата. А това е в Лозенец.
да не си ми съседка Laughing

# 781
  • София
Добро утро!
Аз се бях поизгубила известно време, но вече съм си тук.  Peace Кажете ми, за обмитяването от Щатите-да не е променена макс. стойност на необмитените пратки? Получих маратонките на мъжа ми. Бяха обявени за 100$ и имаше около 30$ шипинг. Дойдоха си в пощата, не в митница.  Sunglasses

# 782
Добро утро!
Аз се бях поизгубила известно време, но вече съм си тук.  Peace Кажете ми, за обмитяването от Щатите-да не е променена макс. стойност на необмитените пратки? Получих маратонките на мъжа ми. Бяха обявени за 100$ и имаше около 30$ шипинг. Дойдоха си в пощата, не в митница.  Sunglasses
Сигурно е просто късмет  Laughing

# 783
  • София
Ех, надявах се да са повишили границата... Sad

# 784
  • Бургас
Момичета,извинете за тъпия въпрос.Нещо немога да се оправя с пазаруване от интернет. Embarassed Embarassed Има ли някоя от вас ,която прави поръчки и за други хора освен за себе си? newsm78
Понеже така практикуват някой от мамите с Ларедут,та да питам дали и тука може? newsm78
Предварително благодаря ако ми отговорите.  bouquet  Hug

# 785
В Ибей не се поръчва, а се наддава на търг. Ако спечелиш - получаваш, ако не - следващия. Някои неща /повечето/ нямат фиксиранана цена, продава се на тази, на която го спечелиш. Освен това, всеки продавач си определя сам цената за доставка и тя не е фиксирана. Ако ти изнася - наддаваш, ако не - да си гледа работата. Може някой да се съгласи да ти купи нещо, но никой не прави общи поръчки, защото е невъзможно това да стане.

# 786
  • Бургас
В Ибей не се поръчва, а се наддава на търг. Ако спечелиш - получаваш, ако не - следващия. Някои неща /повечето/ нямат фиксиранана цена, продава се на тази, на която го спечелиш. Освен това, всеки продавач си определя сам цената за доставка и тя не е фиксирана. Ако ти изнася - наддаваш, ако не - да си гледа работата. Може някой да се съгласи да ти купи нещо, но никой не прави общи поръчки, защото е невъзможно това да стане.

Благодаря за информацията не знаех,че е така  Embarassedbouquet

# 787

Възможно е. Нашите живеят срещу Спартак и почти всеки ден сме там.

# 788
  • някъде там
 Embarassed обърках

# 789
Обърка ми  Wink  ама то от толкоз пазаруване  Joy

# 790
И аз да се похваля с новата си придобивка  Grinning

# 791
Пате,честито,много са сладки!И аз съм на тема ботушки вече , та се колебая между тия двете?! newsm78  Че чак и двата чифта ми се искат ,ама....няма $$$  Crazy!

# 792
  • някъде
Момичета,помагайте!Търся готина мъжка чанта. Praynig

# 793
Гледам някой е питал за доставка до Б-ия да си каже ако е от нас,че и аз мисля да играя и да не си правим сечено
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=120286133951

# 794
  • Sofia

Възможно е. Нашите живеят срещу Спартак и почти всеки ден сме там.

аз съм откъм бул.Христо Смирненски Peace

Общи условия

Активация на акаунт