Как изглежда банята Ви - 3

• 68 045
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Опитах се да направя няколко снимки на паравана,дано се разбира нещо
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=261301

# 211
А всичкото това ПВЦ не те ли дразни?
Все едно е прозорец Simple Smile
Аз не мога си представя подобно нещо в банята.. само стъкло без изобщо даже да се вижда захващането е най добрият вариянт.
Иначе банята е готина.

# 212
Таванът в банята сами ли си го правихте?

# 213
  • Някъде на път....
Аз не мога си представя подобно нещо в банята.. само стъкло без изобщо даже да се вижда захващането е най добрият вариянт.
Иначе банята е готина.
Вероятно имаш предвид нещо като нашата баня?

# 214
точно това искам което си показала,
можеш ли да ми кажеш от къде го купи?

# 215
Точно това поръчах и аз за моята, само че по сиво на цвят
Излезе ни 260лв 180x60см от Сико http://www.siko-s.com/pagebg.php?P=6&#%D0%A1%D0%9E%D0%A4%D0%98%D0%AF

Иначе банята е готина.
Вероятно имаш предвид нещо като нашата баня?

Последна редакция: нд, 24 авг 2008, 19:12 от rionshin

# 216
Верно,алуминия е в повече,но банята е доста голяма и някак не си личи много.Но със стъкло не ми се рискуваше на този етап поради преобладаващата детска аудитория в къщи.
Тавана е окачен,майстори го правиха.

# 217
  • Някъде на път....
Мисля, че съм пускала координати и преди - фирмата е "Кристиан Нейко" - http://kristian-neiko.com/bg/?go=contacts

# 218
  • В лудницата на 2-рия етаж.
t_ilieva  -каква цена е паравана?Може и на ЛС.

# 219
  • София
A moje li niakoi da mi pomogne s namiraneto na maistor za lepeneto na plochkite?
Kupihme si plochki, shkaf, monoblok i baterii a maistor ne mojem da si namerim ot 3 meseca.
Napravo si plachem za maistor Cry

# 220
rionshin благодаря ти .Продължавам- материала на паравана стъкло ли е /каква дебелина/ или нещо друго.Как ще го закрепвате за стената и пода/залепване , дюбели, лайсни,рамка и т.н/.Ще използвате ли поддушово корито или направо върху теракота ще се стича водата и в сифона?

# 221
  • гр. Пловдив
A moje li niakoi da mi pomogne s namiraneto na maistor za lepeneto na plochkite?
Kupihme si plochki, shkaf, monoblok i baterii a maistor ne mojem da si namerim ot 3 meseca.
Napravo si plachem za maistor Cry
И ние сме в същата ситуация, но за Пловдив. Ще съм много благодарна ако някой ми прапоръча.  Praynig Може и на лични.   bouquet

# 222
Вижте в темата с белия списък за майстори.

# 223
  • Sofia
Нашия майстор също се отказа  Rolling Eyes сега всичко отначало.... Някой ако може да ми препоръча някой, моля пуснете едно съобщение на лични   bouquet

# 224
 Hug
Ей, изчетох ви на един дъх - страхотни решения и идеи!!! Laughing
Аз сега започвам с проектите и ще пиша като са готови Joy

Общи условия

Активация на акаунт