Ваканцията лятна пак дойде и Варненки с деца са на море !

• 11 682
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
  • морето и сините вълни :)
добрЮтро
ох аз имах тежка нощ,малкия се въртеше постоянно и в 5 без 10 като наду гайдата ooooh!.Ама реве яко,немога да сваря да дам панадол.след час горкото заспа,ама  що ли пък да не ми стане още по гадно.Дойде ми и като ме присви корема,хептен  ми стана зле ooooh!
и  от туй реване имаме втора точка на зъбчето,таз нощ чакам третата #Crazy
ама пусто недава д аму бъркам в устата,стиска като кокошо дупе
 та днес съм  в кофти настроение,по тоз повод не ме бройте з а морската Tired

# 181
Саши ще излизате ли? аз след малко слизам в морската Peace

Ани лоша работа Hug

# 182
Ани, съчувствам ти, мила. Дръж се, малко остава и ще си имаш едно зъбато зайче. tooth
А за другото- какво да ти кажа, няма отърване. Sick Докато бяхме бременни беше добре, ама сега- пази леглото, доколкото можеш и това е! Hug

# 183
Ще излизам към 13 часа. Peace

# 184
# 185
Саши, с удоволствие ще дойда, ама да намеря време..днес ще готвя, чистя и т.н. и следобеда за подарък ще се миткам със систърката, че мама е рожденничка утре.
Утре ще ходя при педито и за акта за раждане на Алексчо, после на рожденния ден.
В събота ще идват приятели вечерта, ще има да приготвям пак в несвяст маси..
Сега закусих hahaha, ще стерилизирам шишета, отивам с Алекс до магазина и се мятам в тенджерата, че големия мъж като се върне пак ще ми пили на главата, че няма нищо за ядене или че е паднала бомба у нас или ... за кво го вкарахме тоя интернет, като не смогваш да си опрайш къщата #Cussing out #2gunfire

ей таквиз са при мен нещата, айде отивам да шетам, уу, само един пеньоар ми липсва и някви ролки на главата
Joy Joy Joy

# 186
  • Варна
на твоя мъж му кажи да седне той да гледа бебе и да върши всичко останало! да го видим колко ще изкара преди да ти се раззвъни - ела че детето реве! или че се е наакало!  Crossing Arms
моя е същия - цял ден седиш каза и си клатиш краката  #2gunfire ама не ще той да остане сам с детето един ден да го гледа  Close

# 187
Ау, Инсатиабле, ще се побъркаш бе, мила! Я по- кротко. Тя домакинската работа няма да избяга. А пък за мъжете- според мен ще се дресира. Рано е още. Пък и по милият подход всичко става по- лесно. Моят мъж вече не смее да се обади- откакто една вечер му казах, че след цялото шетане и гледане на бебе /това беше, когато големият беше бебче/, просто съм каталясала и заспах на секундата. На другият ден /това не е шега, така си беше/ ми каза, че изобщо не го вълнува какво ще ядем, дали е идеално чисто и т.н., важното било да не се преуморявам. hahaha Предполагам, че ви е ясно, че пет пари не даваше дали се преуморявам, други работи го вълнуваха. От тогава сме си много добре. След дълъг стаж семеен живот ми стана ясно, че всъщност, най- вече ги интересува това, което става в леглото. Ако всичко там е наред- хич и не забелязват, че цял ден сме пред компютъра. Joy
Така, така, стига съм раздавала акъл, че трябва да ходя на разходка.
Инсатиабле, като ти остане време, да знаеш, че сме на Летния театър след 2 часа обикновено /следобед де/ и стоим там до към 8. Hug

# 188
  • Откъм Варната
Как бе по цял ден сме на СПА и си почивме, масажи едно друго, а те "горките" мъже бачкат ли бачкат, а децата сами се гледат

# 189
Ау, и моят е същият Tired. На мен за това ми била плащала държавата, да съм си гледала детето, а домакинската работа и тя само на мен се полага, разбира се, Нали по цял ден съм вкъщи.
На него му се полага компютъра след работа и в почивките #Cussing out #2gunfire.
Той щял да си играе с малката повече като започнела да разбира, а има претенции как я възпитавам, да не съм я вземала на ръце и т.н... #Crazy Close

# 190
 #Cussing out малеееее,тес вашти мъже нормалнили са,ела да виидш унас на 3 седмици веднъж пускам прахусмока4ка Mr. Green няма времееееееееееееее,децата искат игра Joy базик,абе я ги хващайте за ушите и finger аааааааааааааа Whistling

# 191
Ау, и моят е същият Tired. На мен за това ми била плащала държавата, да съм си гледала детето, а домакинската работа и тя само на мен се полага, разбира се, Нали по цял ден съм вкъщи.
На него му се полага компютъра след работа и в почивките #Cussing out #2gunfire.
Той щял да си играе с малката повече като започнела да разбира, а има претенции как я възпитавам, да не съм я вземала на ръце и т.н... #Crazy Close

знам за какво говориш...

# 192
Малииииииииии-егати разразилата се буряяяяяяяяяяя в темата... Rolling EyesСега ако някой мъЖЖ надникне ще му стане лошаВУ.
Без да преувеличавам и обобщавам ,без да се поставям на мястото на друг ,а само за себе си бих казала-Евала на такива мъже Mr. GreenАз такъв не бих могла да го понеса #Cussing outама наистина!!/няма да продължавам с расъждения какво означава за моята връзка ,ако мъжа и любимия до мен ми прави такива изказвания ,при положение че гледам дечицата ,че на всеки нормален човек му е ясно колко е трудно ежедневието и колко е напрегнато и без някакви тъпи упреци.....и т.н и т.н/А иначе с две ръце съм за думите на Саши  Joy Joy

че всъщност, най- вече ги интересува това, което става в леглото. Ако всичко там е наред- хич и не забелязват, че цял ден сме пред компютъра. Joy

hahahaей това вече е приказка

# 193
  • Варна
Извода е: Всички мъже са еднакви! Айде открихме топлата вода  Joy

Мами на по големите дечица, да ви питам: давате ли Зимафлуор на децата?
Аз и досега се двоумя да давам или не, това профилактика против кариес ли е или не. Чела съм статия в нета, и там пишеше много страшни неща за приема на флуор! Други пък казват че е добре да се дава, естествено съобразено с водата която се пие. А другаде четох че трябва калций за да не се развалят зъбите, вече незнам на кое да се доверя  newsm78
Някакъв съвет?

# 194
  • морето и сините вълни :)
аз не съм давал Зимуфлор.Изписаха ни го но  не съм давала., Peace

относно мъурлята И моя същия БухъЛ..тй изхранвал семейството а аз ходя на разходки..ааа маха с маха как така ще го измъчвам след работа да  си гледа малкия.Ниможе то така.Аз цял ден лижкуна,маникюр,педикюр почесвам се дет не ма сърби hahaha Joy Joy
абе  напрау не ми с еговори на таз тема Tired

Общи условия

Активация на акаунт