Ваканцията лятна пак дойде и Варненки с деца са на море !

• 11 683
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
е стига де,то това в 8 и 30 ве4ерта ,ти сигурно ве4е си била на масата,аз миткам до късно Hug

п.с. оф как пиша ми то така е все бързам ще кажиш 4е някой ме гони Mr. Green

# 166
е стига де,то това в 8 и 30 ве4ерта ,ти сигурно ве4е си била на масата,аз миткам до късно Hug
ми да, Ванката гладееен, горкия!!!

# 167
ние ве4еря ме в 9 затова съм спокойна аз Flutter

малии мацкии,тос концерт на слън4евата като спряха да пеят,като по4наха едни религиозни евангелийски тамтиму неща Shocked и се уметох бързо.
Вярвам в Бог,но на тея не им вярвам шарлатани Crossing Arms

# 168
А здрасти Hug
Малееее не смогвам вече да чета.
Ани честит зъб, най- сетне, ех голяма радост Party Hug Аз вашият го очаквах още отдавна, откога го мъчат Thinking
Морска, честито и на вас за зъба Heart Eyes Hug
Няма да изостава зетя , я Joy
И честита количка  bouquet  bouquet
Нашият тати замина за английско за две седмици и сега трябва да опъвам сама.....е и с майка ми Mr. Green, ама пак е сложно.
Айде лека нощ, че заспивам

# 169
Вале на мен ми връчиха някаква покана за този концерт някакви руси момиченца (май норвежци) и то си пишеше че е госпъл концерт - те нали пеят само църковни песни и пляскат с ръце. Явно се мислят за негри....

# 170
 Joy от швеция казаха 4е са

аре пишете нещо дееееее,баси скуката Crazy

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 23:25 от Морска

# 171
Аз играя една игра онлайн, много съм зарибена Икариам и в момента ме направиха министър на вътрешните работи на нашия съюз- съм много натоварена хахахах Joy

Гледам да играя докато спи Кики

# 172
Мел, много ми е драго да се засечем тук Wink.

# 173
  • Откъм Варната
....и то си пишеше че е госпъл концерт - те нали пеят само църковни песни и пляскат с ръце. Явно се мислят за негри....

Joy Joy Joy
Туй яко ме разсмя посред нощите, хубу че не събудих чедото че ще иска на дискотека да го водя

# 174
Добро утро! Още  една такава вечер и спокойно мога да се  #2gunfire. Това дете нещо се повреди ... какво толкова приятно има в това да се събуди посред нощите и да започне да блъска по дъската на кошарата с биберона си ей така за удоволствие - не знам. И се е на учила да бръмчи с уста - направо ужас.

# 175
добро утро
положението ние все същото,сякаш зеленикави по4наха да стават пак те4ни Rolling Eyes

Марий4е,при нас е същата работа само с едно изклю4ение ,Теди спи в неговата си стая Mr. Green

# 176
Морска то това изключение е много важно. Щото на нас ни е на главите - няма и на метър от нас.

Сутринта с мъжа ми си говорихме да я местим в кухнята да спи  Joy хем да свиква с обстановката  Joy

# 177
 Joy и да по4ва да ви готви нали Whistling

# 178
не само  Joy и да  newsm79 и да  wash hang 1ironing 1dishes
Премислили сме го ние

# 179
Добро утро, майки- терористки! /визирам Марийчето/ Joy
Не те е срам и после що блъскало детето с бибата по кошарата!
Инсатиабле, вече мислех, че си ни забравила. Няма ли да се появиш на Летния да го видим тоз малкият адаш какъв е пухчо? Хайде де!
Малееее, ако знаех, че този хубав концерт е с такава цел... Ама пък хубаво пееха- фактът си е факт!
За билетчетата и автобусите- нямам думи, ама се очакваше, защото само като видя как скача дизела  Shocked
Пък за бурята и гръмотевиците вчера към 15 часа- там бяхме! Laughing То ние нито една буря не сме изтървали тази година. Sunglasses Ама не беше чак толкова страшно. Над града е било по- зле, в Морската само 5 минути валя и това беше.
Отивам да храня Сашето, ще ми изяде ушите това дете. baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт