Ваканцията лятна пак дойде и Варненки с деца са на море !

• 11 885
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Морска , аз моя метод за вадене на сополките го описах по-напред в темата ( около 2-ра стр) с физиологичен разствор и спринцовка . Според мен този метод е точно толкова агресивен колкото и Стеримара  Peace да не говоря че според мен стеримара не върши никаква работа .Споделям  собствен опит , и двата метода съм ги изпробвала върху себе си първо и после върху Анди !
От Стеримара  ми набъбна лигавицата на носа до такава степен , че имах чуството че направо се вакумирах , а с физ разтвор като пръснеш в едната ноздра , течност и сополи хвърчата от другата , и не ти трябва никаква помпичка  Peace

Това е Моят метод и не го натрапвам на никого !!!

# 151
Нова са тия.....поне така кат гледам по картата  Laughing все пак съм блондинка.
Тези при които бях аз са на "Нишава" и "Кирил и Методи", т.е. баш на центъра на Хаспарухово, където спират всички рейсове. Имат си разрешително, но не се рекламират, защото явно не им се става голяма кухня. Много са старателни в готвенето, но за мен слагаха малко повече подправки (можете да им го кажете). Цените са като на държавна кухня, а и удобството е че може да си вземете за ден, два и да решите, дали ви харесва.........аз например купувах ден за ден, според апетита на Теди. Толкоз от мен, а кат идвате насам, звънкайте за по кайве  Heart Eyes

# 152
Частната  кухнята, за която аз разбрах,че започва работа от юли  -има и удобството храната да се доставя в къщи!!!

ето каква новост ни очакви днес привечер-който е на Летния може да ръкопляска на управниците ни Mr. Greenза колата от 2.60 и кафето от 1.40 Mr. Green
Реконструираният Летен театър във Варна ще бъде официално открит тази вечер в 20,30 часа. Ремонтът е струвал на Общината 1,18 млн. лева, разкри кметът Кирил Йорданов. Реконструкцията на един от символите на морската столица се прави за първи път от изграждането му преди около 3 десетилетия, уточни Йорданов. Освен цялостно боядисване на фасадата, вътре са били ремонтирани балконите и стълбищата, с цел осигуряване на по-голяма безопасност. Подменена е била ел.инсталацията, ремонтирани са били съблекалните и тоалетните. На сцената пък е бил поставен разглобяем дървен подиум от бяла мура.
След реконструкцията площадът пред театъра заема двойно по-голяма площ. Ремонтирани са и част от алеите, които водят към театъра.Поставена е и нова паркова мебел.

# 153
Искам и аз в къщи.....много мразя да се разхождам за храна  Naughty дайте и телефоните  Praynig

# 154
дръж се народЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ #Crazyпак затрещя Shocked

Дано Praynigда няма много от нашите мацки на откритОООО!!!

# 155
  • Варна
 Данинка  какво предимство да има журналист във форума - информиран си за всичко  Grinning
Бурята май пак започва!

# 156
Сигурно сте разбрали ,че имаме още един юлски подарък от управниците Mr. GreenКойто ползва градския транспорт да му мисли-от 15 юли-билетчето скача на 1лв.ЕЕЕххххххххххВАРНА-ВАРНА  БИЛА СИ НАЙ-ДОБРИЯ ГРАД ЗА ЖИВЕЕНЕ ooooh!
Добре ,че стигам до всяка желана от мен точка  hahahaпешком или със служебната кола Whistling

Направо си заваля и улица Селиолу ,където е редакцията ни полека лека се превръща в  hahahaпълноводна река Crazy

# 157
  • морето и сините вълни :)
В Чайка ни Обрули градушка пък #Crazy

# 158
Току що се прибрахме #Crazy ooooh! - тичах с дремещо бебе в ръце от колата до входа, щото заради 1 камара баламурници не мога да си паркирам пред входа #2gunfire Аман вече от всякакви марсиански, таджикистански и какви ли не номера на коли, паркирани пред блока ни #Cussing out

# 159
Току що се прибрахме #Crazy ooooh! - тичах с дремещо бебе в ръце от колата до входа, щото заради 1 камара баламурници не мога да си паркирам пред входа #2gunfire Аман вече от всякакви марсиански, таджикистански и какви ли не номера на коли, паркирани пред блока ни #Cussing out

какво предимство да живееш в гората  Whistling

# 160
Подменена е била ел.инсталацията, ремонтирани са били съблекалните и тоалетните
Преди две вечери бяхме там семейно.Малкия като каза,че му се др****,милия едвам удържа.Водя го аз в ремонтираната тоалетна  и какво заварвам.Една глутница мангали,явно им е поверена тоалетната, се разправяха как видиш ли т.хартия не била без пари,ами хигиенните материали и те не са без пари/а вътре имаше някакво нещастно розово нещо,което беше явно сапуна/.....и т.н.Влязохме вътре,детето като видя смрадта вътре #Crazy-горкото,каза че не му се ходи повече и си излязохме.На всичкото отгоре е 30 ст.,а що хора минаваха оттам,обаче на господата тоалетаджии не им пукаше.Важното бе да се намери решение тоал.хартия да е купуват без пари и ако може всеки гражданин да чисти след другия Sick Сорри,но такива хора как се поверява такова нещо,те себе си не могат да изчистят,та камо ли на хората #Cussing out

# 161
Привет от мен  Flutter
от днес пак имам нет, ох, направо се чувствам като абориген в цивилизацията.. от 5ти юни до днес бях офлайн, не мисля, че ще мога да ви изчета, но ще ви пиша  Flutter
как сте вие, аз посвикнах с режима на 3-4 часа, а напоследък Алексчо не се и буди преди 4,30 - 5ч, тъй, че мисля, че е ок. Послушничко е кюфтенцето, навън само спинка, плаче ако е гладен, жаден или е без бибата..иначе сме на смесено хранене, че не ми достига кърмата, то е дълга история.. беше ми много, ако си спомняте, после като спрях да се цедя, то и не ядях особено - 1-2 пъти на ден и то кво да е, и от целия стрес може би ми намаля бая, и минхаме на Аптамил 1. От него наистина бързо взе да наддава, сега сме горе-долу в норма, към 5,200кг.
Иначе да похваля малкия ми мъж, че почти не плачка като му слагат ваксините - тъй де, аз от самото му раждане му казах - Алекс, ти си мъж, няма да плачеш  Joy
Айде отивам да хапна, че днес само съм закусвала..

А и да отбележа, че съм с 15 кг надолу, ама имам леко коремче още и се сдобих със стрии, които засега мацам с Контрактубекс, ама дали ще има ефект и кога.. ни са знай товааа.. newsm78

# 162
много сте коментирали...едвам смогвам да ви из4ета...Wink
моите кукли спаха като къпани сутринта,но цяла нощ се връткат ина4е...
а за автобусите- не знам...как я мислят тази работа- вси4ко се ка4ва,а  заплатите и майчинството са непроменени....или се променят все на 01.01,а  дотогава- дръж се и се оправяй!много ми се иска да ги напсувам,защото онези горе,дето ги приемат и гласуват си имат високи доходи  и служебни коли и не ги е еня за тези долу,простосмъртните..ама хаааа
после - раждайте и гледайте деца....
Честити зъбчета на малките !! да стават все пове4е и да хапват ве4е пържолки...Wink

# 163
Здравей те мацки

абе Данинка,ти защо не си на трасето пред летния да вземаш интервю,пууу колегите ти там първи кипри едни камери ендо 4удо и хубавия ни кемт как беше обле4ен ooooh! ина4е слезе от най новата еС класа

а и още нещо,да ми псунеш репортажа с яслите Crazy

# 164
Здравей те мацки

абе Данинка,ти защо не си на трасето пред летния да вземаш интервю,пууу колегите ти там първи кипри едни камери ендо 4удо и хубавия ни кемт как беше обле4ен ooooh! ина4е слезе от най новата еС класа
аз пак изтървах...... Cry

Общи условия

Активация на акаунт