Ваканцията лятна пак дойде и Варненки с деца са на море !

• 11 871
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
аз пак съм ивтървала 7 страници ooooh! къде съм бляла Rolling Eyes
вън е хладно - голям кеф! вчера ходих на плаж - сама с братовчедката. намазах се с бебешкото мляко на нивея - фактор 50,че ставам кат рак червена. само ходилата отгоре не си намазах че бяха в пясък , викам си чак пък толкоз няма нужда....седяхме 3 часа - от 9-12 и като тръгнахме видях че ходилата ми са червени! Joy сега имам две петна около глезените като петниста хиена  Mr. Green

за сополите аз капя витамин ц в носа и капки Ксилометазолин...друго спасение няма за нас Rolling Eyes

# 136
                ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНАТА МАМА ОТ ВАРНЕНСКОТО ФОРУМЧЕ  lillebi
    Дианка,   bouquet
бъди  невероятно  щастлива и много обичана дама
Да  те ухажват и боготворят ,като истинска мадама!!
Нека в любов светят очите ти прекрасни
като юлското слънце горещи и ясни!!! ч

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 11:29 от daninka

# 137
данинка,къдей видя таз булка дет има рд Laughing

я КАЖИ,НАПРАВЙТЕ ЛИ репортажа в4ера Whistling

# 138
Ние нали сме болни повече от 10 дни и няма да ви обяснявам мойто чудо как се промени. Ужасно пакостлива стана, само прави магарии и ми се хили ехидно, даже и докато хапва бой по пампа. В чудо съм се видяла. Добрата новина е че аз се стабилизирам и мога да я дебна, но според мен тя си е на същото ниво със сополките и кашлицата.

А за бурята аз станах преди нея и видях светкавиците, та си преоблякох и нахраних детето, събрах и прибрах прането (дет виси от 3 дни навън), изметох балкона и кво ли още не и в 7:20 блаженно пиех чайче, чакайки пороя. Е да ама у наше село гръмна веднъж, капна  5 минути.....даже не намокри цялата улица и спря. Е как да не ме хване яд  Laughing

# 139
  • морето и сините вълни :)
Имаме ЗЪЪЪЪБББББББ Hug Hug

# 140
Ай честито Ани, и втори да ви излезе. Simple Smile

# 141
данинка,къдей видя таз булка дет има рд Laughing

я КАЖИ,НАПРАВЙТЕ ЛИ репортажа в4ера Whistling
абе тя не пише често при нас ,обаче е много готска мацка.Ама МНООООООГО прекрасна и чаровна!!!!Чете ни писанията често -така че заслужава едно голямо ЧЕСТИТО от всички нас!!!!Тя всъщност е от септемврийските мамички.

txtloves newsm59 nbirthday  :  ura newsm18  Gift newsm44

Направихме и още как репортажчето.Две мами бяха мнОООго приказливки-сливки.Казаха много истини !!!Стана чудесничко.Само дето да записваш дЯтито чрез интернет е гърч ,който аз не ЩА да преживявам Rolling Eyes

# 142
Здрвейте, милички!
Ани, честито ви зъбче!  bouquet Сега ще излязат всичките неведнъж и няма да се мъчи повече детето! А за килата и ръста- хич да не ти пука, ще стане един готин висок мъж! Hug
Морска, честито второ зъбче и на вас!
Росимарт, радвам се, че майка ти е по- добре! Дано и мъникът да е добре!
Мацки, сори, че съм толкова лаконична, ама бързам, че Сашето се събуди и трябва да папка. След това отивам в Морската и ще ви чакаме там! Hug

# 143
Ани честито ви зъбче

# 144
аНИ 4ЕСТИТО ЗЪБ4Е ДА Е БЯЛО И ЗДРАВО И АЙДЕЕЕЕЕ ВСИ4КИТЕ НА КУП Hug

Пижулинкеййй,я ся ма светни за тая 4астна кухня ,една позната звъняла на телефоните им и те казали 4е 4акали разрешителни Thinking Ти как тъй си вземала кухня?

# 145
  • Варна
Морска за сополки аз съм ползвала Отомер Беби за нос - то е разтвор морска вода, ползва се за почистване на носа /има и Отомер за уши/  а също и едни кафеви капки, в аптеката до нас ги правят по поръчка, обаче боядисват нослето, не им знам името, но ако те интересува ще попитам

Времето е много приятно днес  Grinning малко спасение от жегите

# 146

Пижулинкеййй,я ся ма светни за тая 4астна кухня ,една позната звъняла на телефоните им и те казали 4е 4акали разрешителни Thinking Ти как тъй си вземала кухня?

и аз чух за тази частна кухня и даже имаше нещо от сорта ,че  щяла през юли да започне работа.Повече подробности -нЕмам!!Айде да долага който повече има инфо!!!

# 147
Ами да не говорите за друга частна кухня, защото тази в която бяхме ние си имаше всички разрешителни и работи поне от година, година и половина  newsm78 Освен ако някой не се е заял с тях и да имат проблеми с тазгодишното разрешително.....нямам идея  Thinking

# 148
ако ти кажа улицата ще се ориентираш ли НАЙЧО ЦАНОВ 13

# 149
Ами да не говорите за друга частна кухня, защото тази в която бяхме ние си имаше всички разрешителни и работи поне от година, година и половина  newsm78 Освен ако някой не се е заял с тях и да имат проблеми с тазгодишното разрешително.....нямам идея  Thinking

ами дай повече инфо-координати,цени,условия и т.н.МерсаЖ предварително  bouquet

а иначе сигурно става въпрос за друго нова кухня...май newsm78

ако ти кажа улицата ще се ориентираш ли НАЙЧО ЦАНОВ 13

ти пък къде ни отпра в Аспарухово е туй Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт