Ваканцията лятна пак дойде и Варненки с деца са на море !

• 11 870
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
 Thinking абе крем4ето на нисита и аз съм го ползвала,ама спрея Rolling Eyes

стеримара също ги разводнява Peace

# 121
Ами май нещо такова е ефекта им. На мен лично ми минаха много бързо 1-2 дена.

# 122
бреййй,нема никой,къде сте се изпокрили бее newsm78

# 123
  • морето и сините вълни :)
добро утро
аз ся сколасах чак ooooh!тоз като скочи от гърмовете,като взе да реве.Стресна се горкото Shocked
После  чистих бани кенефи  е сег аго приспах и хрупам сандвичи bowuuда не заслабна

# 124
Ние така спахме дълбоко, че нищо не ни пречи.
Аз си допивам кайвето и после прахосмукачка и навън малко

# 125
Как преживяха вашите бебчовци гърмежите? Моето слънце се събуди и си играем. Реших да изгладя дрехите и като се започна едно пищене  #Crazy дърпа ми ютията и плаче за да му я дам. Добре че в килера имах една стара отрязах кабела и му я дадох. Така че си го приготвям за помощник на жена си Mr. Green

# 126
Коко чисти с прахосмукачката, няма отърване докато не я вземе
И ние ще помагаме на снахата Laughing

# 127
Единственото Кики прави е да ми пречи докато пиша на компа. Опитва се да пише и тя. Ама има време - ще я научим на всичко. С баща й сме решили да й копуваме детски играчки - печка, пералня ютия прахосмукачка и от сорта да свиква детето.  Joy

Пък ние гадовете ще мързелуваме. Мислехме даже Пепеляшка да я кръстим преди да се роди.  Joy newsm75

# 128
уффф,сега като се згъстиха сополите не може да диша ,разтвор,дърпам ужас като минат 5 дни за виброцила после как се процедира newsm78

# 129
Вале ще излизаш ли?
те сополите вече минат, нп

# 130
да, ще излизам след малко,но второто не го разбрах за сополите newsm78

# 131
Ами вече ви минат,щом се сгъстяват, поне аз така мисля
айде навън ще го разнищим въпроса  Joy

# 132
как ще се обли4ате бе,бахър е според мен Thinking

# 133
Ами по зимно  Joy

# 134
Добро утро!!!

Навън изобщо не е студено,питайте мен -аз вече се разходих до Областна администрация !!!

Морска,не е хубаво да се слагат повече от пет дена тези ми ти капки,защото може да се повреди лигавицата на нова newsm78май ги спираш и кво се прави после....почивка ли ,що ли?!!!Ама пък като продължава  хремата.. newsm78защо не си питаш джипито.Само да не го търсиш от 12 до 14 часа  -защото днес ще излизат на протест и в този интервал няма да бачкат Rolling Eyes

Тони,аз мисля ,че щом солопите се сгъстяват -напротив не е добре .Мисля ,че това означава задълбочаване на хремата./може и по зеленикави да станат ,като са сгъстени и сякаш това не е по добре/-така мисля аз!

Нашите сополки са към минаване ,даже сутринта почти нищо ни нямаше...сигурно Виктор през изминалите дни е понастинал !!!

ЕТО ЗА БУРЯТА-Жестока гръмотевична буря се изви над Варна
09.07.2008 07:58

Жестока гръмотевична буря, придружена от интензивен валеж, се изви над Варна в ранните часове на деня. Гръмотевиците следваха една след друга и редица варненци и гости на града и куруротите бяха силно изплашени.
Няма аварии, причинени от гръмотевичната буря на територията Варненска област, заяви Камен Попов и.д. Директор на областна служба “Гражданска защита” във Варна. Няма данни за спирания на ел.захранването и водоснабдяването, уточни той.
Според клиенти на големите интерент-доставчици обаче, на редица места в морската столица интернет-а е прекъснат.

Ние си спахме-с кеФФФ!!! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт