Ваканцията лятна пак дойде и Варненки с деца са на море !

• 11 864
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Тука съм още ... Crossing Arms не съм родила, слагаха паркета днес, хубаво стана.Ходих до Габровски и си купих едно осветително тяло- полилей за хола, много е хубав.Довечера имам уговорка за запис на тоновете пр др. Георгиев.Беше за вчера,ама като му се обадих- болен  ooooh!.Хванала го дископатията... ooooh!  Shocked,каза че таз ве4ер щял да е на работа нощна, дано го е отпуснало... Laughing Shocked Ако раждах не знам какво щях да правя.Сега освен за мен ,стискайте палци и за него,че накрая ще раждам като циганите както дойде... Laughing
Бебето много натиска силно към изхода си от вчера...дали скоро предстои/корема ми е огрооооомен/.... Rolling Eyes Чак ме боли и лягам като натисне...Скоро ще е , молете се за мен... Praynig Hug
Браво на бебоците ,че наддават, живот и здраве скоро ще имам и аз такива вълнения... Flutter

стискаме палци, малко остана но най трудното. Мила скоро ще ти олекне от тежестта на корема

# 106
На Теди ,му проби 2рото зъб4ееееееее Party

# 107
На Теди ,му проби 2рото зъб4ееееееее Party

Честито!
Сега ще му спре сопола Simple Smile

# 108
  • морето и сините вълни :)
охххх
ние днес бяхме на консулт
резултатите с а потресаващи #Crazy
11,500кг
80 см-ТОни оказа се че сме по високи и от вас
Ейй голям гигант имам вкъщи Sick #Crazy

и да ви кажа   че ни теглиха на големия кантар вече Sick
УжасТТТТ

Честито возило Франческа  bouquetчестит зъб..Утре ида с клещите hahaha Joy Joy

нещо много ме мързи  беее,до морската немога да стигна Embarassed Embarassedвие там ли сте вече newsm78
ся си налях една ракиица една салатка и една люта чушка  да се подпаля и мога да яхам метлата hahaha
айде лека вечер

# 109
Теди днес падна лошо ,удари си 4елото ,сега има цицина синя Sad

# 110
  • морето и сините вълни :)
къде падна бе #Crazy

# 111
Както си ходи 4овека и си бута търкаленцето как преплети краката и тупна по лице Shocked 1 мин рева и пак искаше да го пускам да ходи Mr. Green

# 112
Кога успяхте да се окепазите... Изпратихме ви живи и здрави....

Важното е, че всичко е ок, явно кратунката му е здрава....

# 113
Добър вече мили мами  Hug

Вале Ч Е С Т И Т О, Ч Е С Т И Т О ново возило със здраве да си го ползвате, кой ще бута и кой ще се вози незнам. Разберете се с ТЕДИ  Heart Eyes  Милото, кой знае как го е боляло ама не спират бе трошат главите, падат, стават и пак в атака  ooooh! ЧЕСТИТО и ново зъбче, той за това се е разсополивил  hahaha Славена много се мъчи, плаче на сън вече, тъкмо горе - долу пробиха горните два и гледам долу са набъбнали два  Sad Ще ми се измъчи детето, дано да не почне пак тази хрема на всеки зъб я прави  ooooh! А колко е крива  #Cussing out

Веси много мина, мъничко остана  Hug  няма да се шашкаш  Peace най - доброто предстой  Joy   Heart Eyes

Данинка едно голямо БЛАГОДАРСКО за инфото за магазина на КК. Купих от там днес. Имаше доста модели и с около 10 лв. и повече по - евтини. Това журналистите нямате грешка, всичко знаете  Peace

# 114
Ани Бани - Този Влади, голям мъж ще стане
Вале - Теди щом не се е наплашил, значи нищо му няма
Петс - да не изскарате всички зъби на един път

Айде лека ви, аз се хоризонтирам,  Laughing

# 115
  • Откъм Варната
....Калима   на градския плаж ли ходите?....

Ами днес за пръв път бяхме, някаде под слънчевата алея, незнам точно

# 116
добро утро сладурани Flutter

Как гърми на вън #Crazy

Абе я кажете някой по ефикасен на4ин за дърпане на сополки,аз ги дърпам с помпи4ката,ама детето като по4не да диша и се 4ува пак едно хърхорене на вътре Rolling Eyes

Мъж ми някъде по трасето и такъв дъжд го пере Laughing

пиуу 4е сърдито небе как трещи ooooh!

# 117
Вале защо не пробваш със спрейче - Нисита.

# 118
кво прави този спрей newsm78
аз пръскам с стеримар дърпам сополки с помпи4ка и после слагам виброцил Rolling Eyes

а да не ви казвам мъж ми как се прибра hahaha мокър петел(да не казвам кокошка) Joy колата е оставил в морската,аз ще я взема по късно като излизам Laughing

# 119
Ами отпушва нослето. Аз на Кики и слагам все още кремче, когато има нужда на Нисита. Бъях й взела спрейче ама е още малка и зимата като се наложи аз го ползвах. Мисля че след него няма да има нужда от другите процедури.

Оф дано да става времето за излизане по-късно, че зевойката ще ме побърка ако сме в къщи

Общи условия

Активация на акаунт