Ваканцията лятна пак дойде и Варненки с деца са на море !

• 11 854
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, има ли от вас заинтересовани от ССК? Трябва да се съберем, за да обмислим нещата  Peace

# 91
Момичета, има ли от вас заинтересовани от ССК? Трябва да се съберем, за да обмислим нещата  Peace
какво е ССК??? Rolling Eyes
Коли4ката е страхотна Crazy

Ти с нея ли беше ,като ви видяхме сега на летния???Защото аз не обърнах внимание Laughing

# 92
Световна Седмица на Кърменето, отбелязва се в началото на август, тази година идеята е да е във Варна, миналата беше в Пловдив  Peace

# 93
Световна Седмица на Кърменето, отбелязва се в началото на август, тази година идеята е да е във Варна, миналата беше в Пловдив  Peace
аха ясно ,аз нали съм от не-кърмещите/по стечение на обстоятелствата/та няма да мога  hahahaда ви подпомогна  с реални действия....обаче може да ми кажете какъв е замисъла,какво се предвижда да се организира и кога ,та да го отразя Rolling Eyesмедийно!!!

# 94
  • Откъм Варната
Ами Смин аз съм за разписала отатък в темата, обаче незнам дали ще мога да помогна нещо с организацията, че времето ми е ограничено

# 95
Здравейте!
Пиша във вашата тема с молба за малко инфо ако може.
Става въпрос за вила "Авангард" на Кранево. Някой може ли да ми каже нещо за тази вила: http://www.hotelavangard.com/index.html
Попаднах в нета на нея, но отзиви не намирам.
Благодаря, на който може да ми отговори  Hug

# 96
Аз съм от заинтересуваните,може да пишеш и на ЛС, да не спамим темата Peace

# 97
....обаче може да ми кажете какъв е замисъла,какво се предвижда да се организира и кога ....... Rolling Eyes!!!
bowuu bowuu bowuu

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 15:31 от kaka Maya

# 98
Морска дай да я видим и ние тая количка Wink

Абе Весито да не роди,не се е вясвала скоро newsm78 newsm78

# 99
Аз съм от заинтересуваните,може да пишеш и на ЛС, да не спамим темата Peace

ще ти пиша на кюто, а мен ако питаш хич не е спам  Flutter

аха ясно ,аз нали съм от не-кърмещите/по стечение на обстоятелствата/та няма да мога  hahahaда ви подпомогна  с реални действия....обаче може да ми кажете какъв е замисъла,какво се предвижда да се организира и кога ,та да го отразя Rolling Eyesмедийно!!!

Обсъждаме за пресконференция, идеята е ако някъде има място, където може без пари да стане... А като се реши какво ще е точно ден по ден, ще ви пиша и тук да знаете, който иска може да се включи с присъствие, миналата година се получи много хубаво на входа на морската, имаше музика, танци за дечицата  Hug

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 15:27 от Смин

# 100
не съм снимала коли4ката,абе на живо си е най яко,дове4ера може да я штракна Peace

# 101
Хайде пак отчет. Ние днес бяхме на консултация 3920г и 53см /+ 1кг от изписването и + 3см/. Засега няма да сменяме схемата - кърма, когато мъничето иска  Hug. След един месец - ще проверим пак резултата.
Биха ни ваксина за хепатит Б и ни предписаха Вигантол. Вие давали ли сте? При положение, че е лятно бебе?

# 102
Gali80    браво на вас  Hug чудесно се справяте. на мен ми изписаха витамин Д по 1 капка на ден, ако това е същото... ама мойто май се казва деавит

# 103
  • Варна
Тука съм още ... Crossing Arms не съм родила, слагаха паркета днес, хубаво стана.Ходих до Габровски и си купих едно осветително тяло- полилей за хола, много е хубав.Довечера имам уговорка за запис на тоновете пр др. Георгиев.Беше за вчера,ама като му се обадих- болен  ooooh!.Хванала го дископатията... ooooh!  Shocked,каза че таз ве4ер щял да е на работа нощна, дано го е отпуснало... Laughing Shocked Ако раждах не знам какво щях да правя.Сега освен за мен ,стискайте палци и за него,че накрая ще раждам като циганите както дойде... Laughing
Бебето много натиска силно към изхода си от вчера...дали скоро предстои/корема ми е огрооооомен/.... Rolling Eyes Чак ме боли и лягам като натисне...Скоро ще е , молете се за мен... Praynig Hug
Браво на бебоците ,че наддават, живот и здраве скоро ще имам и аз такива вълнения... Flutter

# 104
  • Варна
Здравейте мами  Simple Smile
Как сте в топлото?
Калима   на градския плаж ли ходите?

Данинка   бързо оздравяване на сладура  Hug Аз моя син го оставям да си шляпа босичък из къщи, засега не е изстинал от това че ходи бос, слушах че било полезно да ходят така, развивали се мускулчетата на краката
Марийче    Simple Smile според мене на дъщеря ти нищо й няма, просто е момиче  Simple Smile и при други мами съм забелязала че момиченцата прото са по привързани към майките си, а моя син пет пари не дава дали ме вижда или не  Laughing
Гали 80   аз давах на сина си Вигантол по две капки на ден дори през лятото, само август му давах по една капка, а има майки които пък изобщо никога не дават Вигантол, според мене не пречи да му даваш, аз никога не съм разчитала само на това да събира вит Д от слънцето
Морска   Честито нова количка   bouquet със здраве да си я ползвате
Лек ден момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт